Şimdi Ara

ctfmon.exe sorunu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ctfmon.exe hep başlangıçta çalışıyodu ne yaptıysam bunu başlangıçtan kaldıramadım msconfig ile falan kalkmadı format dai atsam hep ctfmon.exe orada. ofis programını falan kaldırdım fakat başaramadım fakat sonra bişey öğrendim bölge ve dil seçenekleri/ diller/ ayrıntılar/ gelişmiş ve oradaki gelişmiş metin hizmetleri kapansın seçeneğini işaretledim ve ctfmon.exe başlangıçta yok artık anlıyacağınız kurtuldum acaba bu metin hizmetleri kapansın seçeneğini işaretlemenin bi sakıncası olurmu ne işe yarar bu seçenek. bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim!

• quote:

Orjinalden alıntı: yasarcay

http://support.microsoft.com/kb/282599

Doğrusunu söylemek gerekirse ben bu linkte yazılanlardan pek bi şey anlamadım benim sorum bu metin hizmetleri kapansın seçeneği ne işe yarıyor bunu işaretleyince ctfmon.exe başlangıçtan kalkıyor!
  • Bu dosya beni de gıcık etti. Sürekli kaldırıyordum ama her seferinde tekrar geliyordu. Dediğinizi yaptım ve sorundan kurtuldum.

Bunu kaldırmak bir sorun teşkil etmez. Sanırım Çince, Japonca karakterleri gibi farklı karakterler görüntülerken/yazarken sorun yapabilir ama bu da bizim işimize pek yaramayacak gibi. Eğer bir sorun olursa tekrar etkin hale getiririz.

Çok teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    searchprotocolhost.exe hakkında?
    16 yıl önce açıldı
    Wuauclt.exe nedir? virüsmüdür?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.