Şimdi Ara

CSR Racing (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
5
Favori
55.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son bölümde mustang cobra jet ve pagani zonda r ile yarışıyorum arabaların ikisi de full ama audi lms ultra csr ı geçemiyorum acaba ben mi hatalı yarışıyorum yoksa oyunda bi hata mı var audi yi geçilmez kılan bu iki araba ile audi yi nasıl geçebiliriz var mı taktik geliştiren

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben oynayamadim ayarlardami sorun var yarisda aracim hem yan gidiyo direksiyon disarda kalmis

• hile yapmayı bilenler lütfen yardımcı olsun
    ipad 2 kullanıyorum , başka bi siteden yapılan tarife göre oyun dosyasını funbox ile açtım. tam hatırlamıyorum dosya adlarını en son pp ye girip kendi user827266647 ismine benzer kullanıcı dosyama girip bazı müdaleler yaptım. oyun bu değişikliklerin hiçbiri görmedi hep orjinal halinii korudu, daha sonra o dosyayı silip müdale ettiğim dosyayı oraya yapıştırdım lakin bütün bilgilerim silindi. tüm arabalarım paralarım lv lerim gitti en çok pagani zondaya acıdım. nasıl yapılıcak bu hile yahu jb yok tablette.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engintoure -- 7 Ağustos 2013; 20:27:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yunba53

Cool story racing :) şaka bir yana oyun fena sardı. Ben ilk focusu tamamen doldurdum.

ayrıca oyun güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: visivo

Ben oynayamadim ayarlardami sorun var yarisda aracim hem yan gidiyo direksiyon disarda kalmis

• T2 için hangi aracı önerirsiniz...
  • Arkadaşlar bende bir sorun var sanırım level sürekli 1 e geri dönüyor. böyle bir sorunla karşılaşan oldumu ? Yardım ederseniz sevinirim.
  • arkdaslar tier 3 de en iyi araba hangisi bilen ve kullanmış olan varsa söylebılırmı ben audı RS3 ve corvet C6 arasında gidip gelıyorm
  • Ya arkadaslar tier 2de 2 araba gerekli diyo nasil yapcaz onu ve para hilesi warmı?

• Tier 2de arac tavsiyenız nedir yardim lütfen

• Beyler tier 3 de hangi araba alinmali. Simdi bide merso c63 geldi valla iyice kararsiz kaldim.

• Tier 1 için Focus öneririm
    Tier 2 için bmw m1 öneririm.
    Tier 3 için mantıklı olan 3 seçenek var audi rs3 merso amg yada corvette c6. Şuan tier 3 oldugum için bende bu 3 araba arasında seçim yapmakta zorlanıyorum. Tabi birde bmw m3 var fakat tier 2 de m1 aldıgım için başka bir araba almak istiyorum. Şuan Mersoya daha yakın gibiyim fakat mantık audi rs3ü gösteriyor. Önerilere açığım fakat önceligim bu 3 araç

Arkadaşlar tier3 için merso amg aldım deneyimlerimi paylaşacağım.

Tier 3'te mercedes yerine Audi rs3 almanızı öneriyorum. Memnun kalmadım araçtan arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HondaPower -- 26 Ekim 2013; 18:14:48 >
  • profili nasıl sıfırlıyoruz
  • Yahu hileli bi apk varmi acaba para kazanmakla ugrasmayayim diyorum yapabilen oldumu

• quote:

Orijinalden alıntı: sewen_7

Arkadaşlar bende bir sorun var sanırım level sürekli 1 e geri dönüyor. böyle bir sorunla karşılaşan oldumu ? Yardım ederseniz sevinirim.

oyunu online oynamanız gerekiyor, yoksa hep baştan başlıyor...

quote:

Orijinalden alıntı: pes 2013

profili nasıl sıfırlıyoruz

Sizde aynı şekilde, oyuna offline olarak girin...
    Profiliniz sıfırlanacaktır...
    Sonra online olarak yeni oyununuza devam edin...
  • Benim telefon GM discovery android 4.2 bu oyunu yüklerin çok güzel. telefonun tarihini değiştirerek benzin kazandim iste bunu bir kaç kez denedim yine oldu son kez yaptigimda tarihi baya ileri aldim... Benzin suresi eskiden 2 saat sonra doluyordu simdi ise wait : 9999 m yaziyo 3-4 gündür oynayamiyorum acil yardim

• Oyun çok güzel ama yarisa girmek istiyorum yaris için benzin gidiyor loading yaziyo ama yatisa girmiyor ne yapayim acil yardim lutfennnnn

• Oyun çok güzel ama yarisa girmek istiyorum yaris için benzin gidiyor loading yaziyo ama yatisa girmiyor ne yapayim acil yardim lutfennnnn....

• Oyun çok güzel :)
  • Beyler merhaba. Oyunu arkadaşımın telefonunda bitirmiştim saati ileri alarak Aradan 6-7 ay geçti bende telefon aldım ve ilk olarak csr classics i bitirdim(Ondada saat hilesi yaptım) Şu an ise csr racing oynuyorum fakat bug oluştu. Saati ileri aldım ve geri düzelttim. Ancak benzin bug'ı oluştu. 2 gold verince düzeliyodu artık düzelmiyor. 9999dk yazıyor var mı bilgisi olan?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.