Şimdi Ara

CSR Racing (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
5
Favori
55.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Errol'u 3 kere yendim, şimdi Chuck diye bir adam çıktı bir şeyler söyledi sonra kayboldu. Oyunda yapılacak bir şey kalmadı. Oyun bitti mi? Devam mı ediyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jukkasjärvi

Errol'u 3 kere yendim, şimdi Chuck diye bir adam çıktı bir şeyler söyledi sonra kayboldu. Oyunda yapılacak bir şey kalmadı. Oyun bitti mi? Devam mı ediyor?

En son rakibi yenmişsen bitti hocam ne yazık ki bir uptade edip yeni görevler verse süper olur çok güzel oyun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: HGÜLOĞLU

quote:

Orijinalden alıntı: Jukkasjärvi

Errol'u 3 kere yendim, şimdi Chuck diye bir adam çıktı bir şeyler söyledi sonra kayboldu. Oyunda yapılacak bir şey kalmadı. Oyun bitti mi? Devam mı ediyor?

En son rakibi yenmişsen bitti hocam ne yazık ki bir uptade edip yeni görevler verse süper olur çok güzel oyun :)

Haklısınız, gerçekten güzel bir oyundu. Bilgisayarda ki oyunları bırakıp bu oyunu oynuyordum ama bitti maalesef.
  • telefonda jailbrake vardı bir de bir zamanlar programlar içindeki herşeyi parasız alabilmek için bir şey yüklemiştim cydia dan. bu programda işe yaradı, oyundaki en pahalı arabayı aldım oyunu bitirmeye yakın. Sonra tabi zevki kalmıyo, oyunun hesap yöneticileri de sahteden aldığım altınları 2 gün sonra ayıktılar ama yapacak birşey yoktu, oyun çoktan bitmişti :D
  • oyunda para ile alınacak arabalar sadece başlangıçtaki arabalar mı? Audi A1, Mini, Ford Focus GT gibi?

hile mile yapmadan para ile başka hangi arabalar alınıyor ?
  • Versiyon 1.2.0 ile multiplayer geldiği yazıyor (çok oyuncu seçeneği, dünyayla yarış vs. yazıyor heralde multiplayer demek oluyordur)

3G bağlantısı ile indirmeye izin vermediği için deneyemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uptade güzel olmuş arkadaşlar ekleyelim birbirimizi kapışırız
  • Multiplayer cok iyi olmus bencede

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi ben benzin ve altın için zamanı ileri alıp durdum fakat şimdi saati otomatik haline getirdim ama bu seferde ne kadar beklersem bekleyeyim benzin deposu dolmuyor. Ne yapmam lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurty_pirate

quote:

Orijinalden alıntı: Baaki

benzin olayını çözdüm ayarlardan saati 2 saat geriye al oyuna tekrar gir benzin fulleniyor

Gir çık gir çık yapmaya gerek yok. Benzin her bittiğinde saati 1 saat ileri alın, 7 benzin veriyor. Daha hızlı ve kolay oluyor böylesi. En son da zamanı normale alırsanız sıkıntı kalmaz ;).

saati 1 değilde 2saat ileri al benzin full olsun

• Bu oyunun oynanışını bi ben çözemedim yaff biri beni aydınlatabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: anelka39

Bu oyunun oynanışını bi ben çözemedim yaff biri beni aydınlatabilir mi?

http://www.youtube.com/watch?v=9oz23kz9cVg
  • Multiplayer olması çok iyi olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreamcream

Şimdi ben benzin ve altın için zamanı ileri alıp durdum fakat şimdi saati otomatik haline getirdim ama bu seferde ne kadar beklersem bekleyeyim benzin deposu dolmuyor. Ne yapmam lazım?

• Flood oluyor ama çözümü bulamadım hala, sırf bu yüzden bir türlü oynayamıyorum güzelim oyunu.
  • quote:

Flood oluyor ama çözümü bulamadım hala, sırf bu yüzden bir türlü oynayamıyorum güzelim oyunu.

yok mu 2 altının ? varsa 2 altın ile benzini doldur sonra yine saat ayarlarıyla oynarsın onun dışında başka alternatifin yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: p8p67b3

quote:

Flood oluyor ama çözümü bulamadım hala, sırf bu yüzden bir türlü oynayamıyorum güzelim oyunu.

yok mu 2 altının ? varsa 2 altın ile benzini doldur sonra yine saat ayarlarıyla oynarsın onun dışında başka alternatifin yok

Eyvallah dostum, yaptım oldu teşekkürler..
  • buyrun size benzin hilesi :)

options-->invite friends--> bedava sms varsa kendinize sms ile invite msjı yollayın mail atın ve twitterdan twit çakın her seçenek ile yanılmıyorsam max 3 benzin kapıyosunuz 24 saat içinde tekrar aktif oluyo seçenekler
  • hor Olacak ama yokmudur şu oyunun hilesi yav denedim önceki sayfadakileri ama nafiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitman284

hor Olacak ama yokmudur şu oyunun hilesi yav denedim önceki sayfadakileri ama nafiler

Var ben yaptım bütün arabaları aldım hepsini uprage yaptım ama neye yarıyorki tamamen para tuzağı giriyorum online yarışa 4 adet hire team alıyorum Protuner Blogger n20 maniac Tire crew yine beni geçiyorlar arabamda en hızlısı mustang cobra jet oyunda dengesizlik var kimse benim gibide süremez kalkış vites geçişleri perfect üstüne 4 adet hire time ama yarış kaybediyorsun komik optimize sorunu var oyunun.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.