Şimdi Ara

CSR Racing (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
5
Favori
55.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu 9999 sorunu herkeste var galiba. Bu konuda birisi yardimci olursa çok sevinicez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende de aynı sorun var, yokmu hala yardımcı olacak bir zat
  • 9999 Sorunu çözmek için Altın karşılığı benzin alın. Sorun düzelecektir.
  • oyuna geçen sene hile yaparak altın, para satın almıştım jb ile, şimdi oyunda para birikmiyor. 14 level oyunu da baştan oynamak istemiyorum. Ne yapabilrim.
  • Arkadaşlar ben oyunu android tabdan oynuyorum o karı arabalarda indirim yaptığı zaman arabayı parayla alamıyorum altınla alınabiliyor bunu nasıl halledebilirim
  • Beyler bugün oyunu girdim oyun baştan başladı ne yapmam gerek

• Beyler oyunu bitirdim 49 levelim 2 milyon bütçem var hangi arabayı önerirsiniz?

• Audi r8 LMS ultra hariç o var zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: omereroglu55

Benim telefon GM discovery android 4.2 bu oyunu yüklerin çok güzel. telefonun tarihini değiştirerek benzin kazandim iste bunu bir kaç kez denedim yine oldu son kez yaptigimda tarihi baya ileri aldim... Benzin suresi eskiden 2 saat sonra doluyordu simdi ise wait : 9999 m yaziyo 3-4 gündür oynayamiyorum acil yardim

1 gün ileri al soru çözülür banada olmustu

• En iyi Tier 4 arac hangisi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forestgump03 -- 18 Şubat 2015; 15:09:18 >
  • Arkadaşlar androidde oynuyorum ama fark yoktur heralde.
    Oyunda benzin işini görünce aklıma hemen saati ileri almak geldi.
    Az önce deneme yapıp benzin yokken kaç dk kaldı diye bakayım dedim, 204 dk yazıyordu.
    Ben şimdi 204 dk ileri alsam sonrası nolcak başına gelen var mı?
    ___
    Neyse sonradan fark ettim çözümü varmış ama oyunu oynadığım tarihlerde ss alıyorum ordan devam ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcwolf28 -- 24 Şubat 2015; 2:38:16 >
  • arkadaşlar
    oyundaki arabaları neye göre seçiyorsunuz?
    araçların özellikllerinden hangileri önemli? power? weight? grip? gearbox?
  • Multiplayer Hack' e çözüm varmı?
  • Tarihi ileri alıp benzin sayacını 9999 yapıp online oyuna girerseniz para felan bırakmıyor numıssız. Altını bile alıyor.
    Altınla fullerseniz tarih de doğru olursa sorun yok ama.

• Arkadaşlar oyunu yükledim ama oynanmıyor 0 param var next diyorum ama 25 bin lik arabalar var alamıyorum knu daha oynayamadım biri yardım etsin

• quote:

Orijinalden alıntı: kenduz

Arkadaşlar oyunu yükledim ama oynanmıyor 0 param var next diyorum ama 25 bin lik arabalar var alamıyorum knu daha oynayamadım biri yardım etsin

En baştaki oyunu kazanınca para veriyordu galiba, ordan alacaktınız.
    İphone mu kullanıyorsunuz bilmiyorum ama android ise uygulama ayarlarından girip oyunun verilerini silerek yeniden başlayabilirsiniz.
    İphonede durum ne bilmiyorum.
  • oyuna güncelleme falan geldi mi hala popüler mi? yıllar olmuştur oynamayalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayira

quote:

Orijinalden alıntı: Oz!

Oyun içinden tarihi değiştirerek 7 milyon altın kazandım. Nasıl yapılacağını anlatayım öncelikle elinizde birkaç altının bulunması gerekli bunu belirteyim. Telefonun tarihini 1970 e ayarlayın ve oyuna geri dönün. Herhangi bir aracın herhangi bir parçasını 3. seviyeye çıkartın. Parçaya sahip olabilmeniz için sizden birkaç dk beklemenizi ya da altın karşılığında (DELIVER NOW) hemen sahip olabileceğiniz ekran karşınıza çıkacak. Burda hiçbir şeye basmayın ve ayarlara geri dönerek tarihi 2037 yılına getirin, oyuna geri dönün ve DELIVER NOW a basın.

Usta bitirdin oyunu hem altın alamadık pardon 1 altın verdi hemde benzin sayacı çalışmadığı için dolmuyor konu hakkında yardım edebilecek biri var mı?? Ne yaptıysam benzin dolmuyor.

Arkadaşım bu benzin olayında aynı muhabbet bende de oldu benzin süresi 9999 minute oldu oyunu silip tekrar yüklesemde düzelmedi bir hafta oyunumdan mahrum kaldım hatta CSR Racing Naturalmotion'a mail attım çözemeyiz biz dediler mailler öylece duruyor AMA NEYSEKİ ÇÖZÜMÜ BULDUM ASLINDA BASİTMİŞ SADECE BİR SEFERLİK 2 ALTIN KARŞILIĞI BENZİNİ FULLEDİĞİMDE ZAMAN ESKİSİ GİBİ NORMALE DÖNDÜ..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu oyunu kayıt etmek istiyorum flash disk e bilen varsa söylesin seviye 143 deyim

• quote:

Orijinalden alıntı: gezgin084

Bu oyunu kayıt etmek istiyorum flash disk e bilen varsa söylesin seviye 143 deyim

İos için mi soruyorsunuz android mi?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.