Şimdi Ara

CSI' lardan Tercihiniz Nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
3.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bildiğiniz üzere csı las vegas, ny. miami olmak üzere 3 farklı versiyonu var.

Sizce en iyisi hangisi

birde bunu anket şeklinde nasıl yaparım burda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi micdra -- 16 Mayıs 2008; 18:35:57 >

• bence Las vegas, en iyi oyuncular orada bence...ondan sonra New York ve Miami...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yamaccansın

bence Las vegas, en iyi oyuncular orada bence...ondan sonra New York ve Miami...
    CSI Las Vegas en iyisidir diye biliyorum,zaten benim bu 3 CSI'dan bi tek Las Vegas'ı izlemişliğim var birde New York olanından bi bölüm izlemiştim o da fena değildi,Miami'yi sevenlerde baya fazla ama büyük oranda Las Vegas'ı seven insan sayısı daha fazladır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanctus Diavolos

CSI Las Vegas en iyisidir diye biliyorum,zaten benim bu 3 CSI'dan bi tek Las Vegas'ı izlemişliğim var birde New York olanından bi bölüm izlemiştim o da fena değildi,Miami'yi sevenlerde baya fazla ama büyük oranda Las Vegas'ı seven insan sayısı daha fazladır

Alıntıları Göster
    Kesinlikle Gil Grissom diyorum. TRT 1 de ctesi gecelerimin vazgeçilmeziydi fakat 6. sezon sonunda maalesef TRT yayınlamayı bıraktı ama net sağolsun 7 ve 8. sezonu da takip etme şansı buldum. Şu anda da devam ediyor ve türkçe altyazısıda çıkıyor kesinlikle tavsiye ederim. Bu arada NY' u da kaçırmam ama CSI:Crime scene investigation' un yeri başkadır ne de olsa ilk gözağrısı... Miami' yi ise kanal 1 de izlemiştim bir kaç kere ama hiç tutmamıştım netten indirmedim bile o yüzden...

• quote:

Orijinalden alıntı: mitto

Kesinlikle Gil Grissom diyorum. TRT 1 de ctesi gecelerimin vazgeçilmeziydi fakat 6. sezon sonunda maalesef TRT yayınlamayı bıraktı ama net sağolsun 7 ve 8. sezonu da takip etme şansı buldum. Şu anda da devam ediyor ve türkçe altyazısıda çıkıyor kesinlikle tavsiye ederim. Bu arada NY' u da kaçırmam ama CSI:Crime scene investigation' un yeri başkadır ne de olsa ilk gözağrısı... Miami' yi ise kanal 1 de izlemiştim bir kaç kere ama hiç tutmamıştım netten indirmedim bile o yüzden...

Alıntıları Göster
    Cevap: Gary Sinise
    Yetmezmi:P ?

• NY bence Gary Sinise yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smokinli Şövalye

NY bence Gary Sinise yeter
    NY tabii ki Gary Snise (Forrest Gumb'dan beri bu adama hastayım)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: serseri

NY tabii ki Gary Snise (Forrest Gumb'dan beri bu adama hastayım)

Alıntıları Göster
    Miami ve NY izledim. Ny daha guzeldi. Las Vegas izlemedim henuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y!g!T

Miami ve NY izledim. Ny daha guzeldi. Las Vegas izlemedim henuz.

Alıntıları Göster
    NY

bu aralar nette yapacak bişey bulamıyordum iyiki aklıma düşürdünüz yarından itibaren izleyeyim biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: orinmicek

NY

bu aralar nette yapacak bişey bulamıyordum iyiki aklıma düşürdünüz yarından itibaren izleyeyim biraz

Alıntıları Göster
    Herşeyin Orjinali güzeldir
    CSI Crime Scene Investigation ilk ve Bence En iyi CSI sürümü
    Ne sizi Kuru Teknolojiyle boğar NY gibi nede miami gibidir
    ilk olarak CSI izlenmeli CSI mantığı kavranılır bir çok şey öğrenilir sonra NY NCSI Miami ne istersen izleyebilirsin
    Gill Grisom Best Of CSI Chef

• quote:

Orijinalden alıntı: iRoNMaSTeR

Herşeyin Orjinali güzeldir
    CSI Crime Scene Investigation ilk ve Bence En iyi CSI sürümü
    Ne sizi Kuru Teknolojiyle boğar NY gibi nede miami gibidir
    ilk olarak CSI izlenmeli CSI mantığı kavranılır bir çok şey öğrenilir sonra NY NCSI Miami ne istersen izleyebilirsin
    Gill Grisom Best Of CSI Chef

Alıntıları Göster
    Ben de CSI:NY izlerim. Sanırım Gary Sinise'nin karizmasının etkisi var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zizu

Ben de CSI:NY izlerim. Sanırım Gary Sinise'nin karizmasının etkisi var.

Alıntıları Göster
    bende başta csi:NY yi daha çok seviyordum ama bir kaç kere miami izledikten sonra kesinlikle miami. bence csi:miami ye bir kaç bölüm şans verin tabiki kendi dilinde olsun. kanal 1 dekilerden zevk alamamak çok normal zira dublajlar pek kaliteli olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Astra80

bende başta csi:NY yi daha çok seviyordum ama bir kaç kere miami izledikten sonra kesinlikle miami. bence csi:miami ye bir kaç bölüm şans verin tabiki kendi dilinde olsun. kanal 1 dekilerden zevk alamamak çok normal zira dublajlar pek kaliteli olmuyor.

Alıntıları Göster
    bi tek new york'u biliyorum
    Allah Allah
  • quote:

Orijinalden alıntı: .ceylan.

bi tek new york'u biliyorum
    Allah Allah

Alıntıları Göster
    kesinlikle csi: ny
    ozellikle kadroda yer alan oyuncularin hayatlarina yoneldiklerinde seyir zevki daha da artiyor. hawkes disindaki butun karakterleri seviyorum. yan rollerdeki sid ve adam ise tam manyak. onlarin oldugu bolumler bayagi eglenceli oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: robertpires

kesinlikle csi: ny
    ozellikle kadroda yer alan oyuncularin hayatlarina yoneldiklerinde seyir zevki daha da artiyor. hawkes disindaki butun karakterleri seviyorum. yan rollerdeki sid ve adam ise tam manyak. onlarin oldugu bolumler bayagi eglenceli oluyor.

Alıntıları Göster
    Miami ye gidecegim icin her gun gunde 2-3 tane izliyorum.. tek kelimeyle muthis!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Liberty Citizen

Miami ye gidecegim icin her gun gunde 2-3 tane izliyorum.. tek kelimeyle muthis!!

Alıntıları Göster
    miami bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: elif1907

miami bence

Alıntıları Göster
    önce las vegas sonra ny
  • quote:

Orijinalden alıntı: john_locke1907

önce las vegas sonra ny

Alıntıları Göster
    Las Vegas
  • quote:

Orijinalden alıntı: john_locke1907

önce las vegas sonra ny

Alıntıları Göster
    ben de lv diyenlerdenim. trt'de izlediğim nadir programlardandı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hga85

ben de lv diyenlerdenim. trt'de izlediğim nadir programlardandı.

Alıntıları Göster
    CSI: NY en iyisi şu ana kadar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.