Bildirim
CSI' lardan Tercihiniz Nedir?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
bence Las vegas, en iyi oyuncular orada bence...ondan sonra New York ve Miami... -
CSI Las Vegas en iyisidir diye biliyorum,zaten benim bu 3 CSI'dan bi tek Las Vegas'ı izlemişliğim var birde New York olanından bi bölüm izlemiştim o da fena değildi,Miami'yi sevenlerde baya fazla ama büyük oranda Las Vegas'ı seven insan sayısı daha fazladırquote:
Orijinalden alıntı: yamaccansın
bence Las vegas, en iyi oyuncular orada bence...ondan sonra New York ve Miami... -
Kesinlikle Gil Grissom diyorum. TRT 1 de ctesi gecelerimin vazgeçilmeziydi fakat 6. sezon sonunda maalesef TRT yayınlamayı bıraktı ama net sağolsun 7 ve 8. sezonu da takip etme şansı buldum. Şu anda da devam ediyor ve türkçe altyazısıda çıkıyor kesinlikle tavsiye ederim. Bu arada NY' u da kaçırmam ama CSI:Crime scene investigation' un yeri başkadır ne de olsa ilk gözağrısı... Miami' yi ise kanal 1 de izlemiştim bir kaç kere ama hiç tutmamıştım netten indirmedim bile o yüzden...quote:
Orijinalden alıntı: Sanctus Diavolos
CSI Las Vegas en iyisidir diye biliyorum,zaten benim bu 3 CSI'dan bi tek Las Vegas'ı izlemişliğim var birde New York olanından bi bölüm izlemiştim o da fena değildi,Miami'yi sevenlerde baya fazla ama büyük oranda Las Vegas'ı seven insan sayısı daha fazladır
Alıntıları Göster
-
Cevap: Gary Sinisequote:
Orijinalden alıntı: mitto
Kesinlikle Gil Grissom diyorum. TRT 1 de ctesi gecelerimin vazgeçilmeziydi fakat 6. sezon sonunda maalesef TRT yayınlamayı bıraktı ama net sağolsun 7 ve 8. sezonu da takip etme şansı buldum. Şu anda da devam ediyor ve türkçe altyazısıda çıkıyor kesinlikle tavsiye ederim. Bu arada NY' u da kaçırmam ama CSI:Crime scene investigation' un yeri başkadır ne de olsa ilk gözağrısı... Miami' yi ise kanal 1 de izlemiştim bir kaç kere ama hiç tutmamıştım netten indirmedim bile o yüzden...
Alıntıları Göster
Yetmezmi:P ?
-
NY bence Gary Sinise yeter -
NY tabii ki Gary Snise (Forrest Gumb'dan beri bu adama hastayımquote:
Orijinalden alıntı: Smokinli Şövalye
NY bence Gary Sinise yeter)
-
Miami ve NY izledim. Ny daha guzeldi. Las Vegas izlemedim henuz.quote:
Orijinalden alıntı: serseri
NY tabii ki Gary Snise (Forrest Gumb'dan beri bu adama hastayım)
Alıntıları Göster -
NYquote:
Orijinalden alıntı: Y!g!T
Miami ve NY izledim. Ny daha guzeldi. Las Vegas izlemedim henuz.
Alıntıları Göster
bu aralar nette yapacak bişey bulamıyordum iyiki aklıma düşürdünüz yarından itibaren izleyeyim biraz -
Herşeyin Orjinali güzeldirquote:
Orijinalden alıntı: orinmicek
NY
bu aralar nette yapacak bişey bulamıyordum iyiki aklıma düşürdünüz yarından itibaren izleyeyim biraz
Alıntıları Göster
CSI Crime Scene Investigation ilk ve Bence En iyi CSI sürümü
Ne sizi Kuru Teknolojiyle boğar NY gibi nede miami gibidir
ilk olarak CSI izlenmeli CSI mantığı kavranılır bir çok şey öğrenilir sonra NY NCSI Miami ne istersen izleyebilirsin
Gill Grisom Best Of CSI Chef
-
Ben de CSI:NY izlerim. Sanırım Gary Sinise'nin karizmasının etkisi var.quote:
Orijinalden alıntı: iRoNMaSTeR
Herşeyin Orjinali güzeldir
CSI Crime Scene Investigation ilk ve Bence En iyi CSI sürümü
Ne sizi Kuru Teknolojiyle boğar NY gibi nede miami gibidir
ilk olarak CSI izlenmeli CSI mantığı kavranılır bir çok şey öğrenilir sonra NY NCSI Miami ne istersen izleyebilirsin
Gill Grisom Best Of CSI Chef
Alıntıları Göster
-
bende başta csi:NY yi daha çok seviyordum ama bir kaç kere miami izledikten sonra kesinlikle miami. bence csi:miami ye bir kaç bölüm şans verin tabiki kendi dilinde olsun. kanal 1 dekilerden zevk alamamak çok normal zira dublajlar pek kaliteli olmuyor.quote:
Orijinalden alıntı: Zizu
Ben de CSI:NY izlerim. Sanırım Gary Sinise'nin karizmasının etkisi var.
Alıntıları Göster -
bi tek new york'u biliyorumquote:
Orijinalden alıntı: Astra80
bende başta csi:NY yi daha çok seviyordum ama bir kaç kere miami izledikten sonra kesinlikle miami. bence csi:miami ye bir kaç bölüm şans verin tabiki kendi dilinde olsun. kanal 1 dekilerden zevk alamamak çok normal zira dublajlar pek kaliteli olmuyor.
Alıntıları Göster
Allah Allah -
kesinlikle csi: nyquote:
Orijinalden alıntı: .ceylan.
bi tek new york'u biliyorum
Allah Allah
Alıntıları Göster
ozellikle kadroda yer alan oyuncularin hayatlarina yoneldiklerinde seyir zevki daha da artiyor. hawkes disindaki butun karakterleri seviyorum. yan rollerdeki sid ve adam ise tam manyak.onlarin oldugu bolumler bayagi eglenceli oluyor.
-
Miami ye gidecegim icin her gun gunde 2-3 tane izliyorum.. tek kelimeyle muthis!!quote:
Orijinalden alıntı: robertpires
kesinlikle csi: ny
ozellikle kadroda yer alan oyuncularin hayatlarina yoneldiklerinde seyir zevki daha da artiyor. hawkes disindaki butun karakterleri seviyorum. yan rollerdeki sid ve adam ise tam manyak.onlarin oldugu bolumler bayagi eglenceli oluyor.
Alıntıları Göster
-
miami bencequote:
Orijinalden alıntı: Liberty Citizen
Miami ye gidecegim icin her gun gunde 2-3 tane izliyorum.. tek kelimeyle muthis!!
Alıntıları Göster -
önce las vegas sonra nyquote:
Orijinalden alıntı: elif1907
miami bence
Alıntıları Göster -
Las Vegasquote:
Orijinalden alıntı: john_locke1907
önce las vegas sonra ny
Alıntıları Göster -
ben de lv diyenlerdenim. trt'de izlediğim nadir programlardandı.quote:
Orijinalden alıntı: john_locke1907
önce las vegas sonra ny
Alıntıları Göster -
CSI: NY en iyisi şu ana kadar.quote:
Orijinalden alıntı: hga85
ben de lv diyenlerdenim. trt'de izlediğim nadir programlardandı.
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- leyla ile mecnun nerede çekildi
- kurtlar vadisi indir
- lost izlenir mi
- supernatural tarzı diziler
- lost yorumları
- savaş dizileri
- tarihi diziler
- izlenecek diziler
- 2024 en iyi yabancı diziler
- yaz dizileri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X