Şimdi Ara

CSGO VAC BAN

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
1
Favori
3.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Vac Ban Yiyen Bir Hesaptan Telefon Numaramı Kaldırdım Başka Bir Hesaba Tanımlayacaktım Telefon Numaramı Şu Hatayı Aldım :

Bu telefon numarasını aşağıdaki ilişkili kısıtlamalarından dolayı şu anda kabul edemiyoruz:
    Şu oyun veya oyunlardaki VAC Yasaklamaları:
    Counter-Strike: Global Offensive
    Eğer bu telefon numarası ile başka bir ihlâl gerçekleştirilmezse, numara ile ilişkili olan kısıtlamaları üzerinize almadan telefonu ekleyebileceksiniz 7 Temmuz 2016.

YARDIM LÜTFEN TELEFON NUMARAMI KALDIRDIM O HESAPTAN !

• 1 ay bekle o arada 30 tane hesap alıp onlarlada ban yiyebilirsin.

• Kardeş 1 Ay Beklerim O Vac Yiyen Hesap Benim Değildi Zaten Dolandırıldım O Hesabı Verdi Bana Çocuk. 1 Ay Sonra Ekleyebilecekmiyim Telefon Numaramı ?
  • İsterseniz TW Verebilirim Herşeyime Bütün Dosyalara Bakın Hile Bulursanız Reportlaynda Herşeyi Yapın Sitedende Banlayın Eğer Varsa Hile vb programlar !
    CS GO SUÇSUZ YERE BANLANDIM
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • SarroBey S kullanıcısına yanıt
    Cümle kurmayı öğren hiçbir şey anlamıyoruz yazdıklarından. Hesabı satın aldın telefonu ekledikten sonramı ban yedi yoksa hesabı sattın alan adam vac banmı yedi ?

• o değil de, vac yiyen telefon numarasıyla 1 ay sonra başka hesap açılabiliyorsa ne anlamı kaldı bu 'hesap-SIM' eşleştirmesinin?
  • 3 ay kardeşim. VAC gizli güncellemeler geliyor. 3 ay o tel başka hesapta olmayacak!

Orijinalden alıntı: can_celik

o değil de, vac yiyen telefon numarasıyla 1 ay sonra başka hesap açılabiliyorsa ne anlamı kaldı bu 'hesap-SIM' eşleştirmesinin?

Tamam ama siz olaya sadece hile tarafından bakıyorsunuz mesela gerçekten hesabını satan ve yeni hesap açanlar n'apacak eğer süresiz olsaydı? Belki hesabı gerçekten satmak zorunda olan paraya ihtiyacı olan biriyse?

Desktop: MSI Z97S SLI PLUS // i5 4690k (Turbo Boost 3.9 GHz.) // Hyper 212 Evo CPU Soğutucusu (160 mm) // Gigabyte G1 GTX 970 ; stok hız 1380-7010 mhz // Corsair Vengeance PRO 2x4 DDR3, 1600 mhz // CORSAIR SPEC-02 MidT // Corsair VS 650 PSU (12v = 50A) // Samsung 850 Evo 120 GB // Seagate Barracuda 1 TB 64 mb 7200rpm (ST10000DM003-1CH162)
  • İbrahim Kaypakkaya kullanıcısına yanıt
    Hayır Beni Dolandıran Çocuk Vac Banlı Çar Verdi Bana. Benimde Başka Hesabım Kalmadığı İçin O Hesabı Üstüme Yaptım. Şimdide Başka Hesap Satın Aldım Vac Banlı hesaptan Telefon Numaramı Sildim Yeni Hesabıma Tanımlayamıyorum Telefon Numaramı. Temmuz'un 7'sinde Diyor.
    Ben kimsenin canını yakmadım,Onlar benim ateş olduğumu bile bile geldiler.

• Arkadaş derdini anlatamamış ben yazayım birde ; bașkasından hesap satın almış aldığı hesap önceden hile kullanıldığı için vac yemiş ondan dolayı da şimdiki hesabına tel nosunu ekleyemiyor.

Bunu anlayamıyacak kadar beyniniz yok mu yada sırf EGO nuzu tatmin etmek için insanları sinirlendiriyorsunuz anlayamıyorum gerçekten böyle yorumlar yazmaya devam eden bu üye gibi üyeleri görürsem inadına alıntılı yorum yazacağım...

@İbrahim Kaypakkaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-809FC2E19 -- 28 Mayıs 2016; 20:51:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorun bende de var işin garibi numaramın ekli olduğu hesaplarda VAC yok muhtemelen elime geçen hesaplardan biri sonradan VAC yedi telefon numaramı kaldırıp satmış olsam da etkilendim bu durumdan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hysteria_ -- 30 Mayıs 2016; 15:32:04 >
  • csgo da bugün oynarken vac ban resaurce server yazısı geldi ama csgoda vac ban uyarısı gozukmedi hesap ayarlarındanda sicilim temiz gözüküyor ama profildede vac ban gozüküyor vac ban hatası ne oldu anlayamadım oyunu ve steam yeniledim kapatıp açtım ama hala dediim gibi sebebi ne olabilir takım arkadaşıma vurduğum için olabilirmi?
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.