Şimdi Ara

cs sensivity,dpı ayarları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
17.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar elimde cs için almış olduğum x7 mouse var sizce bu mouse kaç sensivity ve kaç dpı da kullanmak gerekir?

bir türlü istediğim ayarı yakalayamadım croshair hala fazla sallanıyor yardımcı olanlar çok teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaveJones -- 9 Haziran 2009; 15:00:56 >

• benim oynadığım ayarlar bu bence en ideal ayarlar;
    sarı ışık yani 1200 dpi
    oyun sens 2
  • 800
    5
  • Çoğu X7 kullanıcısı sarı ışık 1200 DPI

Oyun sens'de 2 kullanır.

Ama sen bunları kendine göre ayarlamalısın.
  • peki mousepad kullanmıyorum kullanıp kullanmamam bariz fark yaratırmı
  • Mouse pad kullanman senin için fayda sağlar. Ayrıca 1200 DPI ve sens 2 kullanıyorum. Biraz psikolojik bence. Yani alışınca farklı geliyor.
  • Mousepad olmadan kullanırsan 2 günde farenin altındaki skatezleri mahvedersin.

Sensivity olarak nasıl rahat edersen öyle oyna. Ama ben de 1200dpi [sarı ışık] ve CS sensivity 2.0 oynuyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vall x7 için en iyi DPI 1200(sarı) bence.Ben şöyle kullanıyorum
    Windows: 6/11
    DPI: 1200(Sarı)
    Sens: 1.7

Tabi biz senin el ayarını bilemeyiz deneye deneye istediğin ayarı tutturursun
  • onların yedekleri var ama o yüzden sorun olmaz herhalde mousepad alana kadar
  • Mausepad koymadan 1 gün kullanırsan skatezler gider.(Hatta 1-2 saat bile oynasan)
    Onun için mausepad aldığıda skatezleri değiştir ve öyle kullan

Ben aldığımda mausepad kullanmamıştım şuan mause berbat bir durumda skatezleride değiştirmedim mausepad alınca değiştireceğim
  • yardımlarınız için çok saol peki denetim masasındaki ayarda bi değişiklik yapmama gerek varmı
  • Ordaki ayara elleme olduğu gibi kalsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DiabloXT

Mousepad olmadan kullanırsan 2 günde farenin altındaki skatezleri mahvedersin.

Sensivity olarak nasıl rahat edersen öyle oyna. Ama ben de 1200dpi [sarı ışık] ve CS sensivity 2.0 oynuyorum.
    Son günlerde mousedan garip sesler çıkmaya başladı.
    Aldığımdan beri bir gün olsun mousepad'e değmedi yazık
  • Olm kendine değer vermiyon bari farene değer ver.
  • Sarı ışık 1.1 sens benimki çoğu kişiye yavaş geliyor ama bence gayet iyi
  • arkadaşlar bazı serverlardan could not connect to server hatası alıyorum özellikle westwood,awp_india gb bu maplerin olduğu hiçbir servera giriş yapıyorum çıldırmak üzereyim her türlü patch denedim ancak olmuo
  • 2500 dpi sens 5 akar
  • 2. Vites yani yesil isik sensivity 1.0
  • Sensitivity: 1 / 800 DPI 500 Hz
    Resolution: 1024x768
    -noforcemaccel -noforcemparms
    Kullandığım Mouse Logitech G9x

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özgüür -- 29 Şubat 2012; 10:17:30 >
  • sensivity, dpi değerlerini vermek bence sağlıklı sonuç aldırmaz,

360 derecelik dönüşü, kaç cm mouse hareketi ile gerçekleştirdiğiniz daha ideal ölçü olur bence.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.