Bildirim
Cs Sekmeme makro logitech g300 ACİL!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Oyle bi makro varsa banada at
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
var tabiki dostum -
banada at :D
fırat senmisin -
bilen yokmu be kardeşim :D -
up beyler tekrar aklıma geldi bilen yokmu -
Yanlış anlamada makro kullanarak daha iyi oynamaya çalışmak botluktur , zoomshot falan kullanırsan neyse ( bende kullanıyorum da ) sekme engellemek adil olmuyor -
Var mı böyle bir şey bulursanız beni de haberdar edin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
cs go da bildiğim kadarıyla öyle bir şey yok. Fps tarzı oyunlarında makro tuşlara o kadar gerek de yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: E.Cullen
Yanlış anlamada makro kullanarak daha iyi oynamaya çalışmak botluktur , zoomshot falan kullanırsan neyse ( bende kullanıyorum da ) sekme engellemek adil olmuyor
avp makron varmı bro -
quote:
Orijinalden alıntı: OvernightSensation
cs go da bildiğim kadarıyla öyle bir şey yok. Fps tarzı oyunlarında makro tuşlara o kadar gerek de yok.
bilmediginiz konulara cevap vermeyın.. makro zten fps için alınır digeroyunlara o kadar gerek yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: whofedbland
quote:
Orijinalden alıntı: OvernightSensation
cs go da bildiğim kadarıyla öyle bir şey yok. Fps tarzı oyunlarında makro tuşlara o kadar gerek de yok.
bilmediginiz konulara cevap vermeyın.. makro zten fps için alınır digeroyunlara o kadar gerek yok.
makro noob işidir -
quote:
Orijinalden alıntı: whofedbland
quote:
Orijinalden alıntı: E.Cullen
Yanlış anlamada makro kullanarak daha iyi oynamaya çalışmak botluktur , zoomshot falan kullanırsan neyse ( bende kullanıyorum da ) sekme engellemek adil olmuyor
avp makron varmı bro
http://www.youtube.com/watch?v=E69u770PVMo
Ben burdan yaptım
-
sekmeme zor -
Nooblarin makrolara ihtiyaci var.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Maskeli Bilo
Nooblarin makrolara ihtiyaci var.
markeloff ta makro kullanıyor cahillik yapma konuyu kirtletme! -
Yav he la get otede havla
O Kullaniyo bu kullaniyo diyip kendi nooblugunu gizlemeye calisan nooblar bi bitmediniz ...
Markeloff a noob mu dedin büyük ayıp ettin -
Markelofa bi sey demedim. Eger ki o da 'ama getright da kullaniyo yhaaa' diyip kullaniyorsa lafim onu icin de gecerli olur :)
quote:
Orijinalden alıntı: Maskeli Bilo
Markelofa bi sey demedim. Eger ki o da 'ama getright da kullaniyo yhaaa' diyip kullaniyorsa lafim onu icin de gecerli olur :)
makrolu mousen olsa emın ol sende kullanırdın cahilsin biraz sorunun o sadece. bosu bosunamı para veriyoruz.. git sende al senıde gorelim dostum.
Benzer içerikler
- gamepad önerisi
- kablosuz klavye önerisi
- yazılım için klavye önerisi
- steelseries garanti
- furylevel z1 alınır mı
- çap işareti
- oyuncu koltuğu önerisi
- yaklaşık eşittir işareti
- monster klavye ışığı açma
- tuş sesi kapatma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X