Şimdi Ara

A4Tech Bloody TL8 Mause Macro Ayarı ( LOL )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle iyi forumlar . konunu başlığında belirttiğim mausu kullanıyorum driverı felan kurulu fakat programın içinde olan biten hiç bşeyden anlıyamıyorum malesef tek yapmak istedigim klavyeden 2 tuşu mesela w e tuşlarını mausun yanında olan ek bir 1 tuşa atamak istiyorum bunu lol oynarken kullanmak istiyorum bu yapılabilrmi yani mümkünmü youtube vs vs cok yerden baktım ama hiç birinden bşey anlamadım bilen varsa yardımcı olursa cok sevinirim ...

• Bloody mouselerde makro paralı.
  • Mouse ta herhangi.özel makro ataması yapmak için core 3 seçeneğine girmen gerek fakat core 3 1000 tıklama hakkı tanıyan demoyla kullanıyosun 1000 tıklamayı geçince ücret karşılığı core 3 ü açıyosun ücreti 15 dolarmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsyn1991

Mouse ta herhangi.özel makro ataması yapmak için core 3 seçeneğine girmen gerek fakat core 3 1000 tıklama hakkı tanıyan demoyla kullanıyosun 1000 tıklamayı geçince ücret karşılığı core 3 ü açıyosun ücreti 15 dolarmış

valla hocam okadar karışıkki biyerlerden baıp yapmaya çalıştım ve mausu bozdum öyle söyliyim , mausun kenarındaki tuşa bastımmı klavyeden e tuşuna basılı tutulmuş gibi bişey oluyo pc reset atmadan düzelmiyor driveride sildim düzelmedi gene . lanet olası inglizce!
  • Kolay gelsin hocam bloody mousların içinde hafızası var nereye reset atarsanız atın mouseun içindeki makro kalıyo malesef bulup düzeltmek lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsyn1991

Kolay gelsin hocam bloody mousların içinde hafızası var nereye reset atarsanız atın mouseun içindeki makro kalıyo malesef bulup düzeltmek lazım

teşekkürler . driveri yeniden kurup tekrar bakıcam artık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.