Şimdi Ara

Cs Sekmeme makro logitech g300 ACİL! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
13.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kardeşim oynamayı iyi biliyorsan gerek duymazsın bu kadar basit, bende de makrolu mouse var, sadece elime rahat geldiği için kullanıyorum.
  • whofedbland W kullanıcısına yanıt
    yav he la he. sana az otede havlamani soyledim ama dinlemedin o zaman cevap vereyin. fps oyunlari icin en uygun makro mouseu olan bloody v bilmem kac kullandim, su an da razer deathadder kullaniyorum. simdi senin makrolu mouseun var benim yok diye ben caahil oldum :D ayrica onyargili konusman senin ne kadar dusuk biri oldugunu gosteriyor. sende yetenek olmadiktan sonra istedigin kadar para verip makro kullan. daha uzun yazip yorulmama da degmezsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maskeli Bilo

yav he la he. sana az otede havlamani soyledim ama dinlemedin o zaman cevap vereyin. fps oyunlari icin en uygun makro mouseu olan bloody v bilmem kac kullandim, su an da razer deathadder kullaniyorum. simdi senin makrolu mouseun var benim yok diye ben caahil oldum :D ayrica onyargili konusman senin ne kadar dusuk biri oldugunu gosteriyor. sende yetenek olmadiktan sonra istedigin kadar para verip makro kullan. daha uzun yazip yorulmama da degmezsin.

hareket yapma delikanlı ol! yav he la he nedir yaşın kaç senın once edebinle konusucaksın.. boyle artislik yapanlar fraglarını biliyoruz zaten . dünyadaki tüm profesyonel cs oyuncuları makro kullanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maskeli Bilo

adam en iyisi blooddy dedi ya ben afk :D
  • whofedbland W kullanıcısına yanıt
    Oke cnm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up varmı boyle bisey ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En fazla tek basışta tek mermi atmak gibi bir makro olabilir dahası olmaz, keleşte falan çok ideal aslında ama nasıl yapacağım bende bilmiyorum g502 farem var...
  • Makrocu nooblar kendini her şekilde belli ediyor. Svlerde gördüğümde küfür yediğiniz zaman karşılıklarınız çok komik oluyor. Markeloff da kullanıyormuş hehe adam çinden bloody almış frag kasıyor. O oyuncular sizin gibi newbie değil onlarda sadece cfg ve özel buton var sizin gibi sekmeme olayı yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.