Şimdi Ara

CS Riven Kodları Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar CS Riven Kodları Çalışuyormu hala bilginiz varmı? Yani Diyelim ki bir yerden buldum TR Serverinde çalışıyor mu ? Diğer kodlar gibi süresi mi geçti diyor çalışsa bile

• çalışıyor olmazssa destek atıyorsun onlar hallediyor diye bililyorum
  • çalışıyor.
  • Derdin o olsun. EUW'de açıp TR'ye geçiş yapar alacak olan olur biter. Veya EUW geçer geri döner zaten kaç yüz dolar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: L.J

Derdin o olsun. EUW'de açıp TR'ye geçiş yapar alacak olan olur biter. Veya EUW geçer geri döner zaten kaç yüz dolar.

Ama işte burda demek istediğim Euwestte kullanılmış ama TR De kullanılmamış kod demek istiyorum yani TR Serverinde kodlar geçerli mi onu soruyorum işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qualyz -- 8 Mayıs 2014; 3:29:43 >
  • genelde olumsuz cevap veriyorlar, bilgisiz olana denk gelirsen kodu tr için uygun hale getirir. ben ticket attım 2 kere ikisinde de yardımcı olamadıklarını söylediler.

diyelim EUW kodun var, kullanılmamış west için. O zaman kodunu tr için açarlar.
  • Cs riven kodlar ww ile başlıyor her sunucuda geçerli. Tr de çalışmıyorsa tr de kullanılmış demektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet trde çalışıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.