Şimdi Ara

CS:GO Yeni Eklenen Topluluk Haritası 'de_mikla' Hakkında! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
4
Favori
22.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cs go atölyesinden haritayı flagladım ve şu mesajı yazdım:

"This map has insulting posters for the founder of Turkish Republic: Mustafa Kemal Atatürk. That "ATAHURG" text surely meant to resemble him and insult him. And the picture does not even look like him. But even if it was resembling Atatürk that is still not appropriate to put pictures of someone iconic like Atatürk in a game where everyone carries guns and rifles. So many foreign people may use this to provocate Turks by shooting those posters and such. Think about a competitive game when your teammate starts shooting that poster, that would surely provocate the Turkish player and make him shoot his teammate and get automatically kicked by the system. Valve has to remove those posters or this case may even end up in international courts of justice. You are letting these things happen by allowing those people to do provocate us."

Kısaca Atatürk'e yapılan hakarete değindim ve posterin kaldırılmasını istedim. rekabetçi vb maçlarda ruslar terörist sempatizanı kürtler Atatürk posterine ateş edip Türk oyuncuları tahrik de edebilir bunlardan bahsettim. en son bu işin uluslararası mahkemelere de taşınabileceğini söyledim yalan da değil bu konudaki ilk mesajda da görülüyor zaten son resimde kutuların üstüne çizilenler falan tamamen Türk milletine yapılan hakaret ve aşağılamalar içeriyor. Daha başka yapabileceğimiz bişey varsa söyleyin gene kamuoyu oluşturalım.

• atölyeden haritayı ve yaratıcının profilini raporladım. güpegündüz şerefsizliktir bu. bi de gidip başka birini koymuşlar oraya. yok efendim yerdeki kağıtlara absürt şeyler çizmeler. hangi köpek yaptıysa artık bunu...
  • reportladım
  • Hakaret olarak ne gordunuz bilmiyorum. Bence esprili olarak aktarmaya calismislar. Ataturk yazsalardi bu seferde oyunda Ataturk'un isi ney ruslar kufur ediyor ates ediyo felan derdiniz. Esek binme resimleri felan da hemen hemen herkesin cektirdigi resimlerdendir yabancilar zaten anlamayacak bunlari oyununuza bakin.
  • Garadavut kardeşim allah senden razı olsun. Böyle bir saçmalık olamaz Atatürk özel isimdir herşeyden öte Türk Milletinin Sembolü, Ulu Önderidir. Onun sevgisi her Türk Yiğidinin içinde Her Ayşesinin Fatmasının ruhunda saklıdır. Böyle bir terbiyesizliği kabul etmiyor, hakkımızı söke söke istiyoruz arkadaşlar. Resminden tutun Atahürg nedir bir kere ya? Atahürg özel bir adı bakın milleti bir ülkeyi bir ırkı geçtim özel bir adı nasıl böyle kafalarına göre değiştirip ekleyebiliyorlar suç valve da değil diyenler var ama bu haritaların onaylanması için ilgili editörlerin harita içersinde bir ön izlenim yaptıkları gerçeğini değiştirmez böyle bir rezillik asla kabul edilemez! Gerekli facebook duvarlarında birçok kullanıcıya ulaşmaya çalışıyorum lütfen 5dakikanızı ayırıp kullandığınız tarayıcıdan steamcommunity atölye de_mikla yazarak ilgili haritanın profilide olumsuz ve report etmeyi unutmayın eğer yapabiliyorsanız yorum eklemeniz bile bir +dır bizim için. İlgi göstrenlerin ruhu şad olsun. Bu ne kadar bir oyun bile olsa haritayı yapanlar Rustur harita sahiplerinin profillerine girerek daha önceki kullandıkları nickleri görebilirsiniz!

• Uzun zamandır oynamıyordum ama konu dışında açılan konuyu görünce buraya bir bakayım dedim, reportladım.
  • arkadaslar reportlayin ve dislike atin

paylasim icin tesekkurler garadavut gardas
  • bu haritada o ATAHURG gördükten sonra tasarlıyanı bayağı andım
  • Reddite bir başlık açılıp uplayabiliriz daha çok dikkat çeker.
  • Haritada düzenleme yapmaları lazım. Bizde adamların devlet büyüklerini küçük düşüren içerikli maplar yapıp koyalım atölyeye direk silerler eminim bundan. Tek yapacagımız dislike vermek ve herkese yaymak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende elimden gelen desteği vermek için video çektim. Benim düşüncem de düzenleme yapılmasıdır ki yapılmak zorunda.
    https://youtu.be/OZf2OxEG4xo
  • Kaldırıldı şuan atölyeden map.
  • Rapor ettim sayfayı yeniledim sonra :

Bu öğe mevcut değil. Yapımcı tarafından kaldırılmış olabilir.
  • Skandal CSden çok valvein steamine ait bence. Nasıl onay veriyorlar böyle bir duruma?
  • Harita silindi. Destekleyen herkese tesekkurler

• şu an haritanın community sitesine girdiğimde öğe yayıncı tarafından kaldırılmış diyor sizde de öyle mi??
  • valveden bekledigim bir hareket oldu

• oyundan da silerler umarım
  • Kaldırılmış, Valve'nin Steam ekibini de tebrik etmek lazım şikayetleri dikkate aldı demek ki.
  • Haritayı yapımcısı mı kaldırmış yoksa steam mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.