Şimdi Ara

CS GO yardım lütfen !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar fazla uzatmayacağım...oyunu kurduktan sonra update yapıyorum dosya kotrolü sırasında birkaç dosya için bu hatayı veriyor:
     CS GO yardım lütfen !!!
    bunda sonra patch butonuna da basıyorum update bitiyor bu sefer: ''belirtilen modül bulunamadı''failed load dll falan diyor...
    oyunu silip antivirüs devre dışı iken tekrar kurdum, steam i kapatıp kurdum,oyunu steam da kütüphaneye ekleyip öyle de açtım...
    bu oyunu bir türlü açıp online oynayamadım
    yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

• Steam kütüphanesi -->cs go -->sağ tık -->özellikler(en altta) -->yerel dosyalar --> oyun önbelleğini doğrula.
    Bunu yap belki hiç alakasıda yoktur ama yinede dene belki işe yarar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rush to be

Steam kütüphanesi -->cs go -->sağ tık -->özellikler(en altta) -->yerel dosyalar --> oyun önbelleğini doğrula.
    Bunu yap belki hiç alakasıda yoktur ama yinede dene belki işe yarar.

valla oyun korsan aynı şeyi diğer forumlarda da gördüm yine de oyunun kısayolunu steam kütüphanesine attım ama bu sefer dediğin seçenekler çıkmıyor...
    başka bir çözüm lazım...
  • Korsan oyunla steamden oynayacağını mı sandın komiksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Killer-Half Life

Korsan oyunla steamden oynayacağını mı sandın komiksin

oyunu steam dan aldığımı veya ordan oynadığımı söyledim mi???
    kendi kendine yorum yapma arkadaş ben sadece kısayolu kütüphaneye attığımı söyledim...zaten korsanın steam de oynayamayacağını bilmeyecek kadar cahil değiliz...
  • korsan cs go nun online oynanmadığını söylüyorlar son çare bir iki tane online yapan crack varmış onu denerim...olmadı steam den satın alırım oyunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pacizm

korsan cs go nun online oynanmadığını söylüyorlar son çare bir iki tane online yapan crack varmış onu denerim...olmadı steam den satın alırım oyunu.

12 liralık oyunu bile korsan oynamak. Sen oynama bir zahmet.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: JakSocket

quote:

korsan cs go nun online oynanmadığını söylüyorlar son çare bir iki tane online yapan crack varmış onu denerim...olmadı steam den satın alırım oyunu.

oyunu henüz indirdim korsanın online oynamadığını bilmiyordum,mesele 12 lira değil kardeş biz alırız....kaç olursa olsun

• quote:

quote:

quote:

oyunu henüz indirdim korsanın online oynamadığını bilmiyordum,mesele 12 lira değil kardeş biz alırız....kaç olursa olsun

korsan serverı varsa ve oynayan varsa sende oynayabilirsin.

genelde tunngle gibi yerlerde oluyor bu tip crackli serverlar hamachi mantığında çalışan. oraları aratırmanı öneririm.

bunun dışında 12 lira verip almanı bende öneririm diğer arkadaşlar gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

quote:

quote:

quote:

korsan serverı varsa ve oynayan varsa sende oynayabilirsin.

genelde tunngle gibi yerlerde oluyor bu tip crackli serverlar hamachi mantığında çalışan. oraları aratırmanı öneririm.

bunun dışında 12 lira verip almanı bende öneririm diğer arkadaşlar gibi

hocam keşke diğer arkadaşlar da senin gibi anlayışlı bir yaklaşımda bulunsaydı...dediğin gibi en iyisi satın almak...uğraşmaya değmez
    sadece korsanın online olmadığını bilmediğim için konu uzadı...
    teşekkürler

• Ee steam kütüphanesine atınca olacağını mı sanıyorsun dostum satın al gitsin

• öyle yapacağım....benim yaptığım şey sadece yetersiz bilgiden kaynaklı
  • ahahahah hort oldu bi şey araştırırken denk geldim ama 12 lira alırız falan demiş farklı farklı yerlerde konu açmış 12 lira vermemek için göbeği çatlamış  CS GO yardım lütfen !!! 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.