Şimdi Ara

CS:GO Video çekmek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
19.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk olarak programsız çekiliyor mu cs:go da video? Yeni başladım oyuna yardım ederseniz sevinirim.

• Güncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.6 daki gibi komut ile demonu kaydedebilirsin. Eğer rekabetçi modda oynuyorsan zaten geçmişinden maçlarını indirebilirsin (Hatta spector gibi izleyebilirsin istediğin hızda). Komutlar için google a sorarsın. "demo kayıt" diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkansen

1.6 daki gibi komut ile demonu kaydedebilirsin. Eğer rekabetçi modda oynuyorsan zaten geçmişinden maçlarını indirebilirsin (Hatta spector gibi izleyebilirsin istediğin hızda). Komutlar için google a sorarsın. "demo kayıt" diye.

Rekabetçide nasıl indireceğim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • üst menülerde "izle" seçeneği var. Orada senin oynadığın geçmiş maçlar var. Tıklayarak indirebilirsin. Belli bir tarihten sonra siliniyor sanırım.
  • Kayda başlamak için: record xx (xx yerine kaydın adı)
    Kaydı sonlandırmak için: stop
    Kaydı oynatmak için: playdemo xx (xx yerine ilk komutta girdiğiniz isim)

Rekabet maçlarında bunları yapmana gerek yok
  • xx derken orda bı dosya ismi yzmıcz dmi sadece vıdyo ısmı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS-GO OYUN İÇİ ÖVGÜ BOOST
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu iş biraz karmaşık. Sadece rekabetçide oynadığım maçları izlemek istiyorum diyorsan izle kısmında mevcut oyun kayıtların. Fakat ben istediğim bir anda kayıt yapayım istiyorsan,bunun için program kullanman gerekiyor. Bu iş için Fraps programı idealdir.

Kullanımıda basit internette biraz araştırırsan bulursun..Bununda şöyle bir durumu var video yu kaybettikten sonra 1-2 dakikalık bir kayıt bile neredeyse 1-2 gb boyutunda.Bu videoyuda, görüntü kalitesini bozmadan boyutunu küçültmek istiyorsan yine programlar kullanman gerekiyor. Aşağıdaki videoda fraps ile kayıt yaptıktan sonra boyut küçültme hakkında anlatım var.Şunu unutma fraps crackli bulman lazım yoksa 40-50 sn'den fazla (tam hatırlamıyorum) kayıt yapmıyor. Kolay gelsin.

https://www.youtube.com/watch?v=7x1Ew7R8tLw

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.