Şimdi Ara

CS GO Türk Sunucuları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • CS Go yu daha yeni aldım summer sale le daha hiç güzel türk sunucusu bilmiyorum.

Bilenler yazabilir mi ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

CS:GO Türk Sunucuları: Kapsamlı Bir Kılavuz

CS:GO Türk Sunucuları: Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) oyununa düşük gecikme süresiyle erişmek isteyen Türk oyuncular için özel olarak tasarlanmış sunuculardır. Bu sunucular, Türkiye'de bulunmakta ve oyunculara daha iyi bir oyun deneyimi sunmaktadır.

CS:GO TR Server Özellikleri:

• Düşük Gecikme Süresi: Türk sunucuları, Türkiye'deki oyunculara en düşük gecikme süresini sunar, bu da hızlı tepki süreleri ve sorunsuz bir oyun deneyimi sağlar.
    • Daha İyi Bağlantı: Sunucular, Türk internet sağlayıcıları üzerinden doğrudan bağlantılara sahiptir, bu da kararlı ve güvenilir bir oyun bağlantısı sağlar.
    • Yerel Oyuncularla Eşleşme: Türk sunucuları, oyuncuları çoğunlukla Türkiye'den olan diğer oyuncularla eşleştirir, bu da iletişim ve takım çalışmasını iyileştirir.

CS:GO TR Server'a Nasıl Bağlanılır:

• CS:GO oyununu başlatın.
    • "OYNA" sekmesine tıklayın.
    • "Sunucu Tarayıcısını Göster" seçeneğini seçin.
    • "Filtreler" sekmesine tıklayın.
    • "Konum" açılır menüsünden "Türkiye"yi seçin.
    • Mevcut Türk sunucularının bir listesini göreceksiniz.
    • Ping değerleri düşük olan ve güvenli görünen bir sunucu seçin.

Önemli Notlar:

• Tüm Türk sunucuları eşit kalitede olmayabilir. Birkaç sunucuyu denemenizi ve en iyi performansı sağlayanı seçmenizi öneririz.
    • Sunucu kalitesi, internet bağlantınızın kalitesine ve seçtiğiniz sunucunun özelliklerine bağlı olarak değişebilir.

Sonuç:

CS:GO Türk sunucuları, düşük gecikme süresi, gelişmiş bağlantı ve yerel oyuncularla eşleşme özelliği sunarak Türk oyunculara mükemmel bir oyun deneyimi sağlar. Bu kılavuzda verilen adımları takip ederek kolayca CS:GO TR sunucularına bağlanabilir ve oyunun keyfini çıkarabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Zaten 3 tane TR server var bildiğim Narkotik Pro serveri gayet keyifli tavsiye ederim. Zaten server listte gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zenciboy

Zaten 3 tane TR server var bildiğim Narkotik Pro serveri gayet keyifli tavsiye ederim. Zaten server listte gözüküyor.

Güzel servermiş saol da ondan başka dolan türk serveri yok mu?Bulamadım server listte.Genelde bütün türk serverler boş
  • xkafe vardı sanırım oyun ilk çıktığı zaman 10dk oynamıştım

Edit : Sunucularını ocak ayında kapatmışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mX-L4S3R -- 15 Temmuz 2013; 15:52:48 >
  • Saol link için.Xkafe zaten tf2 dede kapatmıştı üzülmüştüm
  • Cs:GO yu online oynamak için illa steam den download etmiş olmam lazım değil mi? ne bileyim, sxe ile vs. bi giriş yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cs go topluluk serverı ban yedim
    10 yıl önce açıldı
    Cs go yayını
    9 yıl önce açıldı
    cs:go ün yapmış klanlar
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: IEfsaneyim

Cs:GO yu online oynamak için illa steam den download etmiş olmam lazım değil mi? ne bileyim, sxe ile vs. bi giriş yok

Steamden indirmen gerekli
  • quote:

Orijinalden alıntı: SevimliKedicik

quote:

Orijinalden alıntı: IEfsaneyim

Cs:GO yu online oynamak için illa steam den download etmiş olmam lazım değil mi? ne bileyim, sxe ile vs. bi giriş yok

Steamden indirmen gerekli

anladım umarım steam de paybyme aktif olmuştur. sağ olasın.
  • Narkotik Pro aktif sw bende arada giriyorum gayette güzel ve keyifli
  • bende iyi bir server arıyorum source de olur. yeterki türkçe olsun... sırf bunun için orjinal oyunu aldım. arkadaşlar steam indirim var tüm cs sürümleri 1 pakette 8$ geliyor. bence süper. ben 15tl verdim go, source, eski sürümlerinin hepsini aldım.
  • Güzei olarak narkotik pro ve assasins gaming var.Ama max. eğlence için bence türklerle birlikte(zaten dh grubu var)rekabetçi oynamak.5vs5 daha zevkli oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARKADAŞLAR MERHABA CSGO DA TÜRK SERVERIMIZI AÇMIŞ BULUNMAKTAYIZ MaksatMuhabbet OLARAK DONANIM HABER FORUMCULARINI BEKLERİZ

İP
    46.45.137.3:27015

BİZİM AMACIMIZ GÜZEL BİR ORTAM OLUŞTURMAK EĞER GELİRSENİZ BENİ BULURSANIZ TANIŞIRIZ. STEAM ID TORBACI
  • quote:

Orijinalden alıntı: TORBACICSGO

ARKADAŞLAR MERHABA CSGO DA TÜRK SERVERIMIZI AÇMIŞ BULUNMAKTAYIZ MaksatMuhabbet OLARAK DONANIM HABER FORUMCULARINI BEKLERİZ

İP
    46.45.137.3:27015

BİZİM AMACIMIZ GÜZEL BİR ORTAM OLUŞTURMAK EĞER GELİRSENİZ BENİ BULURSANIZ TANIŞIRIZ. STEAM ID TORBACI

En kısa zamanda gelirim. Bugün uğrarım belki rekabetçi girmezsem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BEKLERİM YÜZBAŞIM
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.