Şimdi Ara

CS:GO teamspeak 3 mikrofon sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar baya araştırdım fakat çözümünü bulamadım yardımlarınızı beklıyorum.. teamspeakde normalde konusuyorum.. ama cs:go girince teamspeakden mikrofondan konusamıyorum oyundan cıkınca teamspeakde settings/capture bölümündeki capture device icerisindeki mikrofon highdefinition audio aygıtı 2 tane aynı secenek var bu seceneklerı tıklayınca tekrar mikrofon calısıyo ama oyuna gırınce konusamıyorum cözüm olarak herseyı denedım ses kartı drıverı guncelleme mıcrofon konusma tusu degıstırme oyunu actıktan sonra teamspeake gırme fikri olan varsa yazarsa sevınırım yada bilen.

• Oyunun içindeki mikrofon ayarlarına baktınız mı? Belki engelliyordur.
  • Evet arkadaşlar bende de var oyuna girdiğim de ts den ses gitmiyo neden acaba çözümü varsa söyler misiniz. Mic i devredışı bıraktığım halde yine oluyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rengarista -- 28 Aralık 2013; 16:26:55 >
  • Huddleston kullanıcısına yanıt
    oyun icerisindeki ayarları derken ? ayrıca bugun bişey fark ettim left4 dead girdigimde teamspeakdekı arkdslarımla konusuyorm yanı mıcrofonum calısıyo fakat csgoda calısmıyo oyunla alakalı bısıler oldugunu sanıyorum oyunu sıldım yukledım ama degısen bısey olmadı.
  • oyun bölümüne açarsanız daha iyi yardımcı olucaklardır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.