Bildirim
CS: GO ses kasma
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
O kulaklık ile ne bekliyorsun ki? Oyuncu kulaklığı değil, 7.1 değil, surround değil. Ses kasman için adam akıllı surround desteği olan kulaklık lazım. -
emin misin kulaklıktan olduğundan -
Evet.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
o kulaklı müzik falan açıksa zor, hele bir de mikrofondan konuşuyorlarsa imkansız sayılır. ben de samsungun basit bir mp3 kulaklığını kullanıyorum ama müzik ve konuşmalar kapalı olduğu için rahat duyuyorum. -
müzik, konuşmalar falan bunlar kapalı olsa bile bi ayrım yapamıyorum . Önerdiğiniz uygun fiyatlı bi oyun kulaklığı varmı güzelce se kasabilieceğim ? -
-
iyi bir kulaklık herşey demektir
Bende basic 60 liralık philips kulaklık var.Gayet iyi ses kasıyorum.İlla 200 lira verip öyle oynamaya gerek yok.Tamam belki çok daha iyi verim alınır ama.50 liralık kulaklıklada adamların nereden geldiğini anlarsın.Bu arkadaş sesleri hiç anlayamıyorum demiş.Sesleri hiç anlayamamasında ya ayarlarınla ilgili sıkıntısı vardır yada kulaklıgı bozuktur. -
o dediğin kulaklıktan çok tecrübe işi . git 1.000 tl lik kulaklık al yine o dediğin olmayacak. -
quote:
Orijinalden alıntı: Slothful_
arkadaşlar cs go da millet koordinatına kadar ses kasabiliyor ama bende olmuyo iki taraftanda eşit ses geliyo oyunda ses ayarlarından kulaklığa ayarladım bişey değişmedi kulaklığım Sony MDR-ZX100B yardımcı olursanız sevinirim.
Oyuna girdiğinde sağ tarafında olan biten aynı ses seviyesinde sol tarafada geliyorsa problem var.
Başka bir bilgisayarda kulaklığı deneyin öncelikle. Bağlantılarda problem olabilir ya da kulaklık arızalanmış olabilir. -
hyperx cloud 2 aldım.hemen oyle ses kasmaya başlayamadım 1 hafta geçti şuanda gayet iyi ses kasıyorum düşük ranklarla attıgımda wh bile diyenler oluyordu
panasonic rp-djs200
bu kulaklıktan al, pişman olmazsın. ben kefilim.
dust2'de epey oyun attım ve artık long kapı'da beklerken short'a gideni, b'de beklerken tünelde kimse olup olmadığını, kamp yaparken karşıma adamın ne zaman çıkacağını rahatlıkla duyup sezebiliyorum. ayrıca bu kulaklıkla müzik dinlemek de inanılmaz keyifli. markaya bakma, teknik özelliklere bak. sony'nin sahip olmadığı kadar yüksek "maximum input power" değeri var bu kulaklığın. -
ne kadara aldiniz usta onun fiyati her yerde farkli valla
ses karti kullaniyor musunuz
quote:
Orijinalden alıntı: tr_rammstein_tr
http://www.webdenal.com/creative-fatal1ty-gaming_158799.html
efsanedir -
quote:
Orijinalden alıntı: easypeasy
ne kadara aldiniz usta onun fiyati her yerde farkli valla
gameekstradan aldım.bizzat mağazadan 255e -
arkadaşlar hepinize teşekkürler sorun kulaklık jakındaymış yazmıştım ama biriyle tartıştığımız için yorumlar silinmiş sanırım. kulaklık jakını değiştirince sorun düzeldi artık çok net anlaşılıyo sesin nerden geldiği. ayrıyeten lvrantum16 o kadar abartılacak bi şey değil az çok fps tecrübesi olan herkes kolaylıkla ses kasabilir -
steamda 24 liraya satılıyor indirimlerde 12 tl oluyor -
35 liralık kulaklık kullanıyorum vatandan aldım 2 sene oldu banamısın demedi, kulağı sıkmıyor uzun kullanımda da konforlu, gayette 10 numara ses kasıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- cs 1.6 haritaları
- cs 1.6 silahı sağ ele alma
- cs 1.6 rate ayarları
- counter strike bot öldürmek kısayolu
- cs2 flash tekrarlama kodu
- cs2 kan silme kodu
- cs2 fps arttırma
- cs go kaç gb
- cs2 wallhack console code
- multiplayer oyunlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X