Şimdi Ara

CS GO Res atma sorunu, yardım lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarımı alalı 2 ay oldu 2 ayda 3 defe kendiliğinden res attı hepside cs go dayken attı. CS go dan daha sağlam oyunlar oynadım baya zorladım ekran kartı işlemci yi ama res atmadı cs goda atıyor. i5 4590 işlemci ve r9 280 ekran kartı kullanıyorum.

edit: 8gb de ram var ve anakart msi z97 pc mate

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkanDRDYK -- 24 Ocak 2015; 1:14:25 >

• yardım edebilecek yokmu :(
  • İşlemcinin ısınmadığına eminmisin? stok fan kullanıyorsan aşırı ısınmadan olabilir.Gerçi başka oyunlarda olmuyor demişsin ama tekrar kontrol et.Reset attığında bios tan sıcaklık değerlerine bakabilirsin. Olmadı oyunu sil tekrar indir. O da olmadı format at :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞAhin

İşlemcinin ısınmadığına eminmisin? stok fan kullanıyorsan aşırı ısınmadan olabilir.Gerçi başka oyunlarda olmuyor demişsin ama tekrar kontrol et.Reset attığında bios tan sıcaklık değerlerine bakabilirsin. Olmadı oyunu sil tekrar indir. O da olmadı format at :D

Hocam stok fan değil stok fanı çıkardım yeni fan aldım. oyunda 45 derece falan oluyor ama sürekli res atmıyor bakın dediğim gibi 2 aydır aldım 3 defa res attı hepside cs go da başka oyunlarda ısı 60 dereceye falan çıkıyor baya zorluyorum pc yi ama res atmıyor. bios sürümünden dolayı olabilir mi sizce ? bios sürümüm şuan 4.0, üzerine tonla update gelmiş 4.7 var şuan güncellersem düzelirmiki ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS:GO Masaüstüne atma problemi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.