Şimdi Ara

CS: GO Oyundan Atma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
42.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyunu Steam üzerinden satın aldığımdan beri adam akılı oynayamıyorum. Giriyorum hiçbir problem yok bir maç atıyorum. Maç bittikten sonra ikinci maça geçen 5 saniyelik sayım ekranında oyun donuyor ve atıyor. Şuana kadar yok config dosyasındaki değeri 0 yap 1 yap, bir dosyayı sil 740 yap, uyumluluk modunda aç felan bir sürü şey denedim hiçbiri işe yaramadı. Oyunu uyumluluk modunda açınca zaten hiçbir maça giremiyorum, oyun sürekli bağlantı hatası veriyor.
    Bu işi çözen ya da çözüm yolu bilen arkadaşlardan ricam yardımcı olmaları. Oyunu 20 küsür saatten fazla oynamışım ama 2 maç üst üstte girebilmişliğim yok malasef aldığımdan beri. İşletim sistemim W7, ekran kartım AMD 6470M.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arthas Litch King -- 25 Ocak 2014; 15:39:44 >

• Steam üzerinden oyun dosyalarını silin ardından yeniden indirin eğer sorun çözülmezse bu adresten yardım almanızı öneririm:https://support.steampowered.com/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arthas Litch King

Arkadaşlar oyunu Steam üzerinden satın aldığımdan beri adam akılı oynayamıyorum. Giriyorum hiçbir problem yok bir maç atıyorum. Maç bittikten sonra ikinci maça geçen 5 saniyelik sayım ekranında oyun donuyor ve atıyor. Şuana kadar yok config dosyasındaki değeri 0 yap 1 yap, bir dosyayı sil 740 yap, uyumluluk modunda aç felan bir sürü şey denedim hiçbiri işe yaramadı. Oyunu uyumluluk modunda açınca zaten hiçbir maça giremiyorum, oyun sürekli bağlantı hatası veriyor.
    Bu işi çözen ya da çözüm yolu bilen arkadaşlardan ricam yardımcı olmaları. Oyunu 20 küsür saatten fazla oynamışım ama 2 maç üst üstte girebilmişliğim yok malasef aldığımdan beri. İşletim sistemim W7, ekran kartım AMD 6470M.

2. maça girerken atma problemi arkadaşımdada vardı. ayarlardan bazı grafik özelliklerini düşürdü ve sorun çözüldü. anti-aliasingi falan kapatıp girermisiniz

• Malasef denedim olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arthas Litch King -- 25 Ocak 2014; 19:19:27 >
  • quote:

Malasef denedim olmadı.

neleri düşürdünüz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz298

quote:

Malasef denedim olmadı.

neleri düşürdünüz?

Tüm ayarları en düşüğe-kapalıya aldım işe yaramadı malasef.
  • Library'e gel, Counter Strike Global Offensive'e sağ tıkla, Properties de, Local sekmesinde Verify Integrity of Game Cache seçeneğine bas.
    Source oyunlarının hepsinde genelde sorunumu çözdü, bir dene bakalım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS:GO Masaüstüne atma problemi
    10 yıl önce açıldı
    GTA 5 OYUNDAN ATMA SORUNU
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nintendo.

Library'e gel, Counter Strike Global Offensive'e sağ tıkla, Properties de, Local sekmesinde Verify Integrity of Game Cache seçeneğine bas.

Bir çok defa denedim olmuyor. Yeni güncelleme geldi geçen gün belki düzeltmişlerdir felan dedim. Güncellemeyi yükledim ardından bir kez daha doğrulama yaptım, yok işe yaramıyor. Sürekli ikinci maça girerken oyundan atıyor. Oyundan soğudum gerçekten, sürekli gir-çık yapmaktan oyundan zevk alamıyorum. Zaten bu yüzden maçlara sıfırdan başlama ihtimalinizde yok. Bir maça katılıyorsunuz örneğin skor baya ilerlemiş zaten sonradan giriyorsunuz yetişme imkanınız yok. Hadi neyse ikinci maça herkes gibi sıfırdan başlıycam diyorsunuz. İkinci maç açılırken oyundan atıyor. Haydi bir daha baştan aç, odayı bulsun, tekrar gir vs. bıktım oyundan gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arthas Litch King -- 26 Ocak 2014; 3:27:41 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nintendo.

Library'e gel, Counter Strike Global Offensive'e sağ tıkla, Properties de, Local sekmesinde Verify Integrity of Game Cache seçeneğine bas.

Bir çok defa denedim olmuyor. Yeni güncelleme geldi geçen gün belki düzeltmişlerdir felan dedim. Güncellemeyi yükledim ardından bir kez daha doğrulama yaptım, yok işe yaramıyor. Sürekli ikinci maça girerken oyundan atıyor. Oyundan soğudum gerçekten, sürekli gir-çık yapmaktan oyundan zevk alamıyorum. Zaten bu yüzden maçlara sıfırdan başlama ihtimalinizde yok. Bir maça katılıyorsunuz örneğin skor baya ilerlemiş zaten sonradan giriyorsunuz yetişme imkanınız yok. Hadi neyse ikinci maça herkes gibi sıfırdan başlıycam diyorsunuz. İkinci maç açılırken oyundan atıyor. Haydi bir daha baştan aç, odayı bulsun, tekrar gir vs. bıktım oyundan gerçekten.

https://support.steampowered.com/newticket.php
    İngilizcen varsa yaz, gerçi sana pek farklı şeyler söyleyeceklerini sanmıyorum ama denemeye değer

• Hocam aynı sorun bende de var. Ve dediğiniz gibi herşeyi yapmama rağmen netteki gördüklerimden, birçok da güncellemeye rağmen hala var sorun. Hatta artık oyun içinde de silah alırken falan yapıyor. Üstelik para verip steamden almıştım :S
  • Ben de aynı sorunu yaşıyorum, 2. maça girerken 5 saniye kala kitleniyor ve oyundan atıyor. Ama işin ilginç tarafı oyun bende harici disk e kayıtlı. Aynı diski laptop ta çalıştırdığımda oyunda hiç sorun yaşamıyorum. Ne zamanki masaüstü bilgisayarımda denesem problem yaşıyorum.
  • Arthas Litch King kullanıcısına yanıt
    hocam oyuna gir sağ üst seçeneklerden görüntü ayarlarına gir çoklu cpu kullanımını devre dışı yap bendede vardı düzelir gibi oldu artık atmıyo da oyundayken çöküyo bazen umarım yardımcı olmuşumdur
  • su vıdeoyu ızle belkı sorununa cozum bulursun

https://www.youtube.com/watch?v=BTzb7vLRT9c
  • çözebildin mi aynı sorun bendede var
  • Eski sistemimde 2gb ram varken sık sık oluyordu bu sorun. Özellikle yeni nuke haritasında pc iflas ediyordu. Oynanabilirdi 20-30fps lakin oyun sonu 2'inci harita veya 3'üncü harita'da yükledikten sonra %90 oyundan atıyordu. Bunun sebebi sistem hafızasının yetmemesi gibi geldi bana. Son olarak pc'yi güncelledim şu an 16gb ram var ve 1 kez olsun oyundan atmadı nuke dahil.
  • bendede olduda onarınca çözüldü.
  • Bende de oluyodu kardeşim görüntü ayarlarına gir varsayılanları sıfırla de düzelir.
  • kardeş aynı sorun bendede vardı oyunda 1 rekabetçi at sonra 2.girmeden oyunu kapatıp aç %100 işe yarıyo ancak zahmetli işte her rekabetçide böyle yapacaksı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 64bit yaparsan pc ni oyunun düzelir 64 bitlerde bu sorun gözükmüyor benim 64 ve cok rahat oynuyorum hiç bir şekilde 64 bite aldıgında 32 bitteki gibi olur yani hiç bişe değişmez korkma sadece oyunu rahat oynarsın kasma felan diyorlar ya hepsi uydur ma benimkide 32 bitti hiçbişeye giremiyodum 64 bit yaptım sistemi rahatladı fps yükselişi felan gördüm sistemin 1 gb ise tavsiye etmem istersen yap ama aynı kalır pcn cok az bişe yavaşlar yani anlatabildiysem ne mutlu bana .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.