Şimdi Ara

cs.go mu valorant mı daha çok oynanıyor ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
6.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Vict0ry kullanıcısına yanıt

    Apex çok hızlı bir oyun pek türkler yer almıyor iletişimde zorlanılabiliyor sunucular uzak 50-70 ms arası ping alıyorsunuz eğer apex Türkiye'de sunucu açarsa o zaman bomba olur oynanır.


    3 Kişilik olması da biraz yanlış 4-5 kişilik gruplar halinde oynansa daha zevk verirdi.

  • rainbow overwatch varken cs go nedir?

  • a1000gelsin kullanıcısına yanıt

    Valorant epey basit bir oyun ama cs go ne yeteneği istiyormuş? Sprayi oturan herkes global olur bu oyunda. Cs gonun Sprayi gereksiz saçma. Yani cs go yetenek oyunu değil antrenman oyunu. Bu oyunu esporcular kadar oynayan herkes o seviyeye gelir zaten. Kimse salak değil, Spray otursun tamam. Bu oyunun özel hiçbir yanı yok. Valorant daha da kötü bir oyun, abuk subuk karakterler, renkler falan var asla Csgo gibi olamaz ama Cs go yetenek gerektirmiyor, uzun süre oynamak yeterli.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkes yavaş yavaş cs go ya bırakıyor, valoranta 128tick ve ping yüzünde geçiyorlar yoksa cs go server iyi olsaydı lider olurdu

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vict0ry

    İnsanlar hala ufacık haritalarda cs go, valorant gibi oyunları neden oynarlar anlamıyorum. Apex Legends gibi bedava oyun var Türkiye de bilen yok çok enteresan.

    harita değişmeden önce oynuyordum şimdi mobil oyuna benziyor o haritayla birlitke tüm isteğimi öldürdü. ilk harita gerçekçiydi, güzeldi.

  • milyarderdahi M kullanıcısına yanıt
    Antrenman diyorsun demi dmekki belli bir emek istiyor ayrıca reflex ses kasma da gerektiriyor her oyun emek ister
  • Bana göre cs-go zamanla yerini valorant'a bırakacak. En fazla 3 seneye hem oyuncu sayısı hem turnuva büyüklüğü olarak valorant CS'yi geçer. CS'nin modası geçti, yeni moda valorant.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Old Mac New Clip

    harita değişmeden önce oynuyordum şimdi mobil oyuna benziyor o haritayla birlitke tüm isteğimi öldürdü. ilk harita gerçekçiydi, güzeldi.



    Alıntıları Göster

    Hangisi gerçekçiydi? bende yeni haritayı beğendim göz yormadan oynanıyor. Zaten oyuncuların çoğu buzlu haritadan kaçtı bıraktı oynamayı.

  • Şuan Valorant fark atıyodur. Yıllardır cs bitti bitecek muhabbetine bence Valorant son çiviyi çaktı. Zaten Valve'da yeni oyunlar üzerinde çalıştığını açıklamıştı, bu da bunu doğrular nitelikte.
  • + ücretsiz olması.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vict0ry

    Hangisi gerçekçiydi? bende yeni haritayı beğendim göz yormadan oynanıyor. Zaten oyuncuların çoğu buzlu haritadan kaçtı bıraktı oynamayı.



    Alıntıları Göster

    işte o buzlu harita hiç hoşuma gitmedi mobil oyuna benzedi o haritayla birlikte oyun.


    oyun ilk çıktığındaki haritayı çok sevmiştim ben gerçekçiydi daha güzeldi. harita değiştikten sonra bi girdim hiç hoşuma gitmedi harita.

  • Yeni sezonla Kings Canyon geri dönecek galiba.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Old Mac New Clip

    işte o buzlu harita hiç hoşuma gitmedi mobil oyuna benzedi o haritayla birlikte oyun.


    oyun ilk çıktığındaki haritayı çok sevmiştim ben gerçekçiydi daha güzeldi. harita değiştikten sonra bi girdim hiç hoşuma gitmedi harita.



    Alıntıları Göster

    Yeni harita geldi çok daha iyi, göz yormuyor. Bende buzlu haritada bırakmıştım.

  • Valorantın olayı sadece aim değil ki, aksine CS GO da olmazsa olmaz aim. Valorant'ta ise ajan yetenekleri oyunda üstünlük kurmak için çok önemli tabi silver gold elo iseniz bir şey diyemem orada işler biraz daha "bam bam" kültürüyle işliyor olabilir.


    CS yi bırakmamış olsaydım, sırf Riot' un Türkiyeye yaptıkları için bile oynardım Valorant'ı. CS GO nun en büyük oyuncu topluluklarından biri yıllardır Türkiye, elin Avrupalı çocukları canavar gibi makinalarla COD, BF vs. oynarken bizim çocuklar maalesef CS GO' ya "mecburen" daha çok ilgi gösteriyordu ama buna rağmen tek bir TR servere bile yok.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: a1000gelsin

    Valorant vurma ,öldürme açısından çok kolay pek eğim,sprey çalışma falan istemiyor tamda veletlere göre bir oyun grafikleri de öyle eğer 10 yaşında bir çocuğunuz varsa valorant hesabınızı kolaylıkla kasabilir ama cs go tam anlamıyla yeteneğe bağlı Bir oyun olduğu için oynanması daha zor tabi valorant eğer çok oynaniyirsa ucuz malın alıcısı çok olur ondandır

    yetenek metenek hikaye 6 yıllık csgo oyuncusuyuz, geçen hafta mecburi olarak valoranta geçtik. attığımız iki maçın birinde hileci geliyordu. hepsi de bizim memleketten

  • cs go solo girilmiyor stres yaptırıyor oysa valoda iki skill atıyorum keyfim yerine geliyor düşük ping cabası
  • a1000gelsin kullanıcısına yanıt

    bende onu diyorum işte, bu oyun emek istiyor yetenek değil. refleks kazanılan bir şey zaten. ses kasmaysa harbiden zor, o konuda haklısın, yetenek istiyor. ama cs gonun sprayini kolaylaştırsalar 1 senede herkes esporcu gibi oynar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de parayla aldım zaten
  • Parayla aldığın hesapta hile çıkma ihtimali çok çok az.

    Benim hesabımda 3 yıldır cs:go var hiç bir zaman hileye denk gelmedim.

  • Sizdeki şans bizde olsa keşke. 10 oyundan 1 i denk geliyor. Hem de Mevlana fln açıyor adam
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.