Şimdi Ara

Cs go mermilerim saçmaladı.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar çok önceden beri cs go oynamaktayım fakat bilgisayarıma format atıp cs go yu kurdugumda oyundayken mermilerimin saçma sapan yerlere kaydığını farkettim. Arkadaşla 1-1 deneme yapalım dedik ve gerçekten sıktıgım yer ile alakasız bir noktaya gidiyor mermi. Pingim 100 un altına dusmuyor. Sizce sorun ne kaynaklı? Lütfen trolleyecekler gelmesin

• Pingdendir sen ateş ettiğinde adam 1-2 santim farklı yerdedir o yüzden vuramıyorsundur.

AK 47 çok sekiyo be
  • Oyundaki tüm silahlar tarayınca saçma sapan yerlere gidiyor ki.Eğilince %99 hs yiyerek ölüyorum tarayan adamdan bu yüzden artık eğilerek ateş etmiyorum daha iyi sonuç alıyorum
  • Tarama cok fazla yapmıyorum sanırım pıngımden dolayı oluyor bu olay. Cunku emınım karsıdakının kafasına 2-3 kursun atıyorum ama ölduremıyorum oluncede verdıgım hasar 0 gozukuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nykspos

Tarama cok fazla yapmıyorum sanırım pıngımden dolayı oluyor bu olay. Cunku emınım karsıdakının kafasına 2-3 kursun atıyorum ama ölduremıyorum oluncede verdıgım hasar 0 gozukuyor.

Aramızda 10 cm olan adama tarayarak girdim bak adam dibimde öldüm verilen hasar yoktu pinge baktım 200dü sonra düştü kesinlikle lagdan oluyor
  • Ping etkiler bir ara maçtayken 500 pingi gördüm ben (teşekkürler ttnet). O arada oyun yok gibi düşünün.
  • Evet dediginiz gibi ping kaynakli peki dusuk pinge sahip dm server biliyor musunuz. Pek competive girmek istemem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs go hile arttı mı?
    10 yıl önce açıldı
    CS-GO OYUN İÇİ ÖVGÜ BOOST
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nykspos

Evet dediginiz gibi ping kaynakli peki dusuk pinge sahip dm server biliyor musunuz. Pek competive girmek istemem

cs:gonun kendi dmlerini oyna 60 70 oluyor en cok
  • ne yazıkkı go serverları cok kotu,hele tarayınca cok sekıyor ve mermı gıtmıyor cogu zaman,
    özellikle rekabetcı oynuyorsan durum sıkıntılı,elın oglu 20-30 pıng alırken senın 60-70 oynaman adıl deyıl.
    ha bıde rastlantımıdır bılmıyorum, guzıde ve ustundekı rutbelerde bıraz daha guzel serverlar oluyo,attıgın gıdıyo.
    dusuk rutbelı arkadaslarla gırınce dandık dundık serverlar gelıyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.