Şimdi Ara

CS GO MEKTUP AÇMA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kolay gelsin, CS GO yeni başladım da envanterim de Teklif | Çıkartma | Kız gibi dövüş & Zombi Sever adlı 2 adet mektup bulunuyor. Bunlar ne işe yarıyor? Teklif dediğine göre indirim sağlıyor sanırım veya açılıyor da ben bilmiyorum? Yardımcı olursanız

• Oyun icerisinde anasayfaya gelirsen orada sticker/cikartma goruceksin indirimde oldugunu gormen acisindan herkese gidiyor ama sana ozel gibi yaziyorlar Cogu da kotu zaten parani bosa harcama

@Visee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PUT THAT COOKIE DOWN NOW -- 14 Kasım 2014; 23:40:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Visee

Kolay gelsin, CS GO yeni başladım da envanterim de Teklif | Çıkartma | Kız gibi dövüş & Zombi Sever adlı 2 adet mektup bulunuyor. Bunlar ne işe yarıyor? Teklif dediğine göre indirim sağlıyor sanırım veya açılıyor da ben bilmiyorum? Yardımcı olursanız

birincisi 2.12 tl, ikincisi 1. 67 tl an itibariyle.
    almak için 2.25 tl vermen gerekir. yani her türlü zarar. almaya gerek yok. steam komisyonunu hesaba da katmadım üstüne üstlük.
  • O mektup teklifleri en başta kâr bırakıyordu mesela 1 Dolara stickeri alıp 2-3 dolara okutabiliyordun..Şuan fiyatlar oturdu , sana 1 dolar diyosa markette 1.11 dolar yani hiç almana gerek yok.
  • Teşekkürler
  • Bişey sorcam Enfu Çıkartma Kapsülü var 2.75 özel teklif, pazarda 4.50 lira galiba daha önce de gelmişti. 1 tane alabiliyorum ama 20-30 tane alıp satmak istiyorum, öyle bi şansım yokmu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 81melih54

Bişey sorcam Enfu Çıkartma Kapsülü var 2.75 özel teklif, pazarda 4.50 lira galiba daha önce de gelmişti. 1 tane alabiliyorum ama 20-30 tane alıp satmak istiyorum, öyle bi şansım yokmu acaba?

Teklif tek 1 tane diye biliyorum hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cs Go Bas Konuş
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.