Bildirim
CS:GO için G402 mi G502 mi ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hor kullanmadığın sürece sıkıntı olmaz ama bütçe sıkıntın yoksa G502 daha iyi seçim olacaktır, piyasadaki en iyi sensöre sahip. -
Fiyatlarını bilmiyorum ancak csgo için ss kana v2 öneririm.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
g402 yi kullanmadım iyidir mutlaka, ama g502 gerçekten çok iyi (benim elime oturması açısından). Cs go oynamaya 2 aydır başladım ben de. ilk 10 galibiyetten sonra silver elite master olarak rütbe verdi. 13 kupa vardı fareyi değiştirip g502 aldım.( ki önceki farem g500'dü) Çok sık oynamıyorum, 36 kupa olunca gold nova master oldum. Şu an 45 kupa var büyük ihtimal 1-2 galibiyete master guardian olurum. ( bu arada daha önce cs go oynamışlığım yok, en son cs oynadığımda 1,1 sürümdü :D )
Tabi bu yeteneğinize de kalmış bir olay. Ancak kendim için konuşursam g502 almamış olsaydım şu an yeni gold nova 3 olmuştum eski fareyle. Oyunu çok etkiliyor.
Ama tüm bu anlattıklarımdan ziyade fareyi bizzat deneme fırsatınız olursa daha iyi. Çalışır vaziyette kullanmasanız bile mutlaka elinize oturup oturmadığına bakarak karar verin. En önemlisi bu.
Elinize oturmayan rahat kullanamadığınız bir fare 500TL olsa, mükemmel olsa da boş.
Fare dışında önemli bir faktör daha var, o da mousepad. G440 aldıktan sonra mousepad'in bir fare kadar önemli olduğunu anladım. tabi farklı markalara da bakmakta fayda var bütçeye göre.
Benim tüm multimedia setim logitech olduğu için yorum yapmak istedim. Ben de var diye olumlu yorum yapmıyorum kesinlikle. Çok memnunum o yüzden.
Bir de kesinlikle ne alırsanız alın tipi iyi diye almayın. Verimli kullanacağınızı düşündüğünüzü alın.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X