Şimdi Ara

CS GO Hile Olayı ? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
15.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadas ile arada giriyor fps benlik segil ama oynarken micden trolluk falan yapiyorum sariyor. Patates ediyorlar beni ana olsundu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man Of Earth

Rekabetçiyi bilmem ama normal modlarda hile dolu ve ulaşılması basit Türk sitelerde satıyor 1 günlük aldım denemek için adamlar dolu özellik yazmışlar o kadarda olmaz dedim bir girdim oyuna dedikleri her özellik çalışıyor çok da ucuz fiyatlara veriyorlar tabi hemen sildim hile ile oynamak kadar zevksiz bir şey yok hileye bu kadar kolay ulaşılırken de rekabetçi girmeye korkar oldum

+1

siz nerden deneme sürümü aldınız bilmiyorum da bende sitelerini inceliyordum adamlar bir sürü özellik yazmış yok artık dedim.
    deneme sürümünü kullandım adamlar ciddi ciddi tüm özelliigi koymuş. 2-3 ay oldu kullanalı , hala bi ban atılmadı. sacmalık tam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Muhafız-

quote:

Orijinalden alıntı: Man Of Earth

Rekabetçiyi bilmem ama normal modlarda hile dolu ve ulaşılması basit Türk sitelerde satıyor 1 günlük aldım denemek için adamlar dolu özellik yazmışlar o kadarda olmaz dedim bir girdim oyuna dedikleri her özellik çalışıyor çok da ucuz fiyatlara veriyorlar tabi hemen sildim hile ile oynamak kadar zevksiz bir şey yok hileye bu kadar kolay ulaşılırken de rekabetçi girmeye korkar oldum

+1

siz nerden deneme sürümü aldınız bilmiyorum da bende sitelerini inceliyordum adamlar bir sürü özellik yazmış yok artık dedim.
    deneme sürümünü kullandım adamlar ciddi ciddi tüm özelliigi koymuş. 2-3 ay oldu kullanalı , hala bi ban atılmadı. sacmalık tam.

1 TL'ye aldım kampanya yapıyor adamlar birde gerçek mi değil mi diye deniyeyim dedim 3d secure var kartımda o yüzden korkmadan giriyorum harbi gerçek hemde hilenin optimizasyonuda çok iyi güncelleme derdide yok koskoca Cs:Go cacık olmuş artık karşıma gelen şüpheli olanlara hile gözüyle bakıyorum zevkim kaçıyor.

• Heryerde sürekli bu oyunu görüyorum hileden geçilmez diye yıllarca bulaşmadım, geçenlerde bir bakıyım diye aldım almaz olaydım.
    istinasız yüz yüze geldiğim herkes tek atışta vuruyor, bir yere pusup deneyim diyorum önüme atlayıp tek kurşunla kafadan götürüyorlar
    Bu oyunu kim ne diyerek oynuyor anlamadım
  • 1 senedir oynuyorum oyun sürem yaklaşık 400 saat .Şu sıralar her oyunda hileci var ciddi bir şekilde .Hem kendi takımımda oluyor hem karşı
    takımda oluyor bariz bir şekilde. Oyunu oynamaktan bıktım ben geri vermeyi falan düşünüyorum. Bazı oyunlarda hile gelmiyor ama bu sefer
    adamlar smurf oluyor oyundan gram zevk alamıyorsun. Hileciler ve smurf kasanlar bu oyundan ne zevk alıyorlar anlamıyorum ve bizim zevkimizin
    de içine ediyorlar .Oyuna 1-2 hafta daha devam edicem baktım çok hile vs. var bırakıcam ,geçen boş zamana yazık .
  • kafayı yedik bugün 5pre girdik ilk seti 13-2 kazandık sonra adam nice wh dedi bizi hile sandı çıktı 1-2 dakka sonra geldi veeee 14-16 kaybettik üstlelik bu adam ilk el sonuncuydu önündeki adamı zarzor vuruyordu nedense ikinci sette kuş uçurtmadı

unutmadan karşıda Türk vardı haha nasıl kazandık bee xddd falan yaptı bunu okuyorsan senin tipini s...

• geçen 10-0 dan 11-16 bittiydi,,, çok bariz oynuyolar bi de hiç saklamaz oldular
  • Hile oluyor arada evet, ama maalesef ranklarınız ne bilmiyorum ama her hile dediğiniz hile değil. Oyun mantığı çok önemlidir bu oyunda. Game IQ unuz yeterince yok ise her iyi oynayan adam hile gibi gelir size.. ben belki yüzlerce report yemişimdir.

Smurf işine gelince hesabınız prime ise( telefon kayıtlı )

Prime eşleştirme seçip girerseniz smurf gelmez gelmesi zordur.

Hile yok demiyorum yanlış anlaşılmasın, lakin hem kendimin reportlanmasından hem kendi takım arkadaşlarımın karşıdaki 10 iyi adamdan 8 ine hile demesinden biliyorum ki herkese hile damgası yapıştırıyoruz.

• Sana tek sözüm var kanser olmak istiyorsan al yok sağlıklı kalıcam güzel oyunlar oynicam diceksen alma.
  • hile yok diyen arkadaşlar kusura bakmayin ama çok safsınız. Hile kullanan adam alenen belli mi ediyor saniyosunuz ? Hiç ses vermedigin halde sacma sapan prefire yiyosan o WH dir kardesim. Siz sadece mevlana yada aim trigger gibi alenen belli olan hileleri gorup 50 macta 1 oluyor vs diyosunuz. Sorun aim hack degil sorun wall hack cunku belli etmeden yapilabiliyor.

• Hileler o kadar gelişti ki adamlar telefondaki uygulama aracığıyla nerede olduğunu görüyor. Backtrack hilesini owde anlamak imkansız gibi bir şey.Keleş 1de bile smurfum ayağına wh açıp oynayan adam çok.Cs godaki hile olayı artık 1.6yı aştı.
  • Millet forumda imzasında hile satıyor hile bitmez

• Hileler baya arttı.

Reklam vermeye bile başladılar :(
    oneshotpremium.com
    OneShot Premium - CS:GO Hile Satın Al
    https://oneshotpremium.com
    atompremium.com
    Atom Premium - CS:GO Hile Satın Al
    https://atompremium.com
    csrkpremium.com
    CS GO Hile - Csrk Premium
    https://csrkpremium.com

ve daha fazlası...

• Hilelere çözüm yok maalesef elimizde hilecilere karşı bi RaporBotumuz var dı onuda valve Anticheat geliştirici Coderi engelledi 19 agustosta tweet attı > Rip REportbot diye ondan sonra hiç bir serverde rapor veya övgü gönderemedik sonsuza dek engellendi sanırım ulan okadar codersin git bari hilecileri programları engellede twettere şöyle tweet at > Rip Cheat'S players filan birde çok iyi bir iş başarmış gibi tweettere tweet atıyor RaporBotlarını engelledik filan lmao.

• o değilde csgo owerwatch sistemide çöp olmuş iyice 2 gündür owerwatch müfettişliği yapıyorum ve en az 40 tane hile yolladım banlanması için hala mavi ekranda tesekkur yazısı gelmedi cok ilginç ya kimse owerwatch yapmıyor yada bir bug var sistemde :D

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.