Şimdi Ara

CS:GO FPS ARTTIRMA!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • CS:GO, FPS konusunda özellikle 1.6’ya göre çok sıkıntılı bir oyundur, aslında bu iki oyun karşılaştırılamaz grafik bakımından ama hani bir saçmalık var burada oyunun amacı belli ve özellikle önceki oyunlarına göre bu kadar ağır grafik kullanılmamalıydı bence. Eğer donanımınız gerçekten CS:GO oyununu yeterli fps ile oynamaya yetmiyorsa, CS:GO fps arttırma yöntemlerini inceleyelim hemen…
    [size=5]Sistem arayüzünde yapılacaklar
    Öncelikle, kullandığınız bilgisayarın donanım özellikleri gerçekten düşükse kesinlikle ve kesinlikle Linux’da grafik performansı beklemeyin, mantıken düşündüğümüzde Linux, Windows’tan kaynak vb şeyleri daha az kullanır. Ama herşey göründüğü gibi ve düşünüldüğü gibi değildir. Bu iki işletim sistemininde stabilizasyon uyumluluk ayarları vardır oyunlara ve uygulamalara ait. Bunun dışında bu uygulamanın veya oyununda yine sisteme karşı bi stabiliasyon ayarı vardır, işte herşey burada bitiyor. Ve Linux ile Windows’u bu bakımdan karşılaştırdığımızda maalesef Linux çok geride kalıyor. Burada bi kaç konuya değinmemin asıl amacı ise kesinlikle düşük donanımlı bir sistem sahibiyseniz Linux’da CS:GO oynamanızı tavsiye etmiyorum, kurun bi Windows rahatlayın. Şimdi aşağıdaki linkten Windows işletim sisteminizi hızlandırmak için yapmanız gereken şeyleri öğrenmeniz için önceden yazdığım bir yazıyı okumanızı istiyorum!
    Windows Hızlandırma
    [size=5]CS:GO fps arttırma için oyun içinde yapılacaklar
    Öncelikle Steam hesabınıza giriş yapın ve daha sonra CS:GO’ya sağ tıklayıp özellikler diyin. Çalışma seçeneklerini ayarlaya tıklayarak aşağıdaki kodları yapıştırıp tamam diyin.(# dan sonrasını, “-” dahil “-” ile başlayın kopyalamaya)
    quote:

# -novid -nod3d9ex -threads 4 -high -nojoy +fps_max 999 -nosplash -novid -+cl_updaterate 128 +cl_cmdrate 128 +cl_interp 0 +cl_interp_ratio 1 +rate 128000 -high

Rehberin devamı için tıklayın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS-GO OYUN İÇİ ÖVGÜ BOOST
    8 yıl önce açıldı
    Cs go yayını
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.