Herkese tekrardan merhabalar bugün yepyeni bir CS:GO rehberiyle sizlerleyim. Bugün ise sizlere el bombaların işlevi ve özelliklerini anlatacağım umarım beğenirsiniz şimdiden iyi seyirler dilerim. Video için:http://youtu.be/L-oOs7qpeN8 ------------------------------------------------ Yorum ve düşüncelerinizi yazabilirsiniz.
rehber yapacak seviyede bir cs go oyuncusu değilsiniz. ne bomba atma taktikleri nede bomba atma noktalarından bahsetmişsiniz.
daha fazla zorlamamanızı öneririm. iyi oyunlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: S,W,A,T
rehber yapacak seviyede bir cs go oyuncusu değilsiniz. ne bomba atma taktikleri nede bomba atma noktalarından bahsetmişsiniz.
Düşünceleriniz için teşekkür ederim amacım ilk başta silah tanıtımları olayın en basitinden en üst seviyesine kadar yavaşça bir geçiş yapacağım yani bir anda her şeyden bahsetmeyeceğim yinede yorumunuz için teşekkürler ben yoluma devam edeceğim.
quote:
Diksiyon ve üslup son derece iyi ama geriye kalanlar için S,W,A,T ' a üzülerek katılıyorum
allah aşkına crossu düzelt yahu
Entropi Canavarı
kullanıcısına yanıt
Şu sıralar maç atmıyorum ve hep unutuyorum düzeltmeyi düzelticem tamam.
quote:
Bir önceki pistol videosunda da demiştim bunları ama hani eğer fikir bekliyorsan rehberler yalan dolan onu söyliyeyim hee sen çekmek istiyorum diyorsan ok hiç bir sıkıntı yok başarılar. Bence henüz silverken böyle işlere girmen pek doğru değil önce oyunu öğrenmen senin adına daha iyi olur açıkçası.
Benden sana bir iki öneri flashbangi atıp arkanı falan dönme alırlar anında flashı zaten duvarlardan sektirerek senin görüş alanın dışında bir yerlere atman gerekir ki, bu bile bazı durumlarda yeterli olmaz aynı şekilde düşmanının da havada süzülen bir flashbang'i göremeden kısa sürede kendini gösterip hemen görüşünü engellemesi lazımdır.
Bunun yanında el bombaları rehberi haritaya göre olur yani mid'i smoke'lama ct'yi smokelama gibi dust2'de ki her harita için ayrı bir rehber bile çekebilirsin tabi bunun için önce öğrenmen gerekiyor.
Anlatımın geçişlerin iyi içeriği zenginleştirmek adına oyunu öğrenmeni öneririm.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme