Şimdi Ara

CS:GO DONMA SORUNU (ÇÖZENE İTEM VERİLECEK)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese selamlar,benim bir sorunum var umarım bana yardımcı olursunuz.

Sorunum CSGO oynarken 180 fps hatta 200 fps e kadar alabilirken oyunum aşırı şekilde donuyor.

Örneğin oynuyorum 200 fps ile birden takılıyor havada donuyorum oyunda resmen.En az 2-3 saniye sürüyor.Virüs taraması yaptım sildim baştan kurdum grafikleri düşürdüm driverler güncel arkadaki herşeyi kapattım neden oluyor biri yardımcı olsun lütfen.

Sistem : AMD A6-3500 APU with Radeon HD Graphics 2.10 GHz

Nvidia Geforce GT6900 1gb 256 bit ekran kartı

4 GB ram

Sorunumu çözene item vereceğim arkadaşlar

Hepsinde de sorun baglantı kaynaklıydı.
    Onuda söyle test etmelisiniz;

Oyunu oynarken arkada bir tane komut satırı calıstırın. (Windows Tuşu + R , açılan yere cmd yazın.)
    İyi ping aldıgınız , pingi kesilmeyen bir webadresine ping atın. Mesela google'a ;

pingwww.google.com -t

Sabit olarak ping degerleri göreceksiniz. Oyunda donma / takılma yaşadığınızda masaüstüne dönüp tekrar ping değerlerinize bakın. Eğer ping değerlerinizde sıçrama varsa bağlantınızla ilgilidir (Normalde 60 - 80 gidiyorken birden cok yüksek değerlere cıkıyorsa gibi). Özellikle kablo netle oynayanlarda bu sorun cok oluyor. Anlık sinyalinizde azalma olabilir vs vs.

Basit yöntem bir deneyin derim.

• ekran kartı devreden cıkıyor olabilir bunu test et eğer sıkıntı cıkarsa söyle bende de aynı sorun vardı çözüm yolu uzun ama anlatırım takıldığı zaman hangi ekran kartı çalışıyor ona bak orda sıkıntıdır
    fps max 144yada 120 ayarla kalmaz sorun falan

Orijinalden alıntı: blca

Öncelikle herkese selamlar,benim bir sorunum var umarım bana yardımcı olursunuz.

Sorunum CSGO oynarken 180 fps hatta 200 fps e kadar alabilirken oyunum aşırı şekilde donuyor.

Örneğin oynuyorum 200 fps ile birden takılıyor havada donuyorum oyunda resmen.En az 2-3 saniye sürüyor.Virüs taraması yaptım sildim baştan kurdum grafikleri düşürdüm driverler güncel arkadaki herşeyi kapattım neden oluyor biri yardımcı olsun lütfen.

sistem : AMD A6-3500 APU with Radeon HD Graphics 2.10 GHz

Nvidia Geforce GT6900 1gb 256 bit Ekran kartı

4 GB Ram

Sorunumu çözene item vereceğim arkadaşlar

Hocam şimdi fps 200 iken birden 3-5 saniye 50 ye filan sabitleniyorsa bu genelde steam in public serverların da oluyor (sebebini bende bilmiyorum) cok fena frame frame gidiyor görüntü , bende de oluyor. Ondan kurtulmanın yolu ise library den csgo ya sag tıkla properties (özellikler) Enable the steam overlay while in-game yazan kısmı uncheck et ( oyun içi steam e geçemezsin alt tab yapman gerekiyor ) ancak lag spike düzeliyor öyle bir anda donma olmuyor. Eğer geri aktif etmek istersen yeniden işaretlersin sana kalmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiseki -- 11 Temmuz 2015; 14:37:17 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cs:Go Garip Kulaklık Sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.