Şimdi Ara

CS:GO DESTEK ALANI #AREAGO (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.086
Cevap
13
Favori
51.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Heja-Maica

quote:

Orijinalden alıntı: RedlighTR

Evet arakadaşlar sorularınız varsa alayım takıldığınız yerler falan varsa çekinmeden sorabilirsiniz

pazara koyduğum itemi nasıl geri çekebilirim

Toplulu>Pazar> orda koyduğun itemleri görürsün o itemin en sağda "X" İşareti var ona tıkla
  • ULAN YETER KÜFREDİCEM PC Yİ KIRICAM ARTIK 4 PREMADE GELİP KİCKLİYOR DİREK 7 GÜN BAN BÖYLE SİSTEMMİ OLUR NERDEN TİCKET ATABİLİRİM
  • recoil hakkında bilgi verir misin
  • quote:

Orijinalden alıntı: erotikkedi

recoil hakkında bilgi verir misin

http://twowordbird.com/articles/csgo-recoil-mechanics/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu mermilerin nereye gittiğini görmek için duvardaki mermi izleri bir sure boyalı gibi oluyor. Onun kodu nedir?

• quote:

ULAN YETER KÜFREDİCEM PC Yİ KIRICAM ARTIK 4 PREMADE GELİP KİCKLİYOR DİREK 7 GÜN BAN BÖYLE SİSTEMMİ OLUR NERDEN TİCKET ATABİLİRİM

Steam toplulukdan ana başlığa ingilizce olarak ticket atabilirsin eğer olmazsa valve nin sitesine girip ordan yetkili kişiye ingilizce olarak e-mail gönderebilirsin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SALIGIA

Bu mermilerin nereye gittiğini görmek için duvardaki mermi izleri bir sure boyalı gibi oluyor. Onun kodu nedir?

O renkli mermi kodu sadece offline oynarken işe yarıyor online işe yaramıyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SALIGIA

Bu mermilerin nereye gittiğini görmek için duvardaki mermi izleri bir sure boyalı gibi oluyor. Onun kodu nedir?

O renkli mermi kodu sadece offline oynarken işe yarıyor online işe yaramıyor

ama yinede istersen sv_showimpacts 1 bunu konsola yapıştır ama ondan önce sv_cheats 1 yaz
  • bazı serverlarda bayonet knife falan açık oluyormuş öyle birşey var mı ? varsa bildiğin öyle server var mı?
  • quote:

bazı serverlarda bayonet knife falan açık oluyormuş öyle birşey var mı ? varsa bildiğin öyle server var mı?

zombi sw - dm sw - jail sw lerde genellikle
  • Dostum bu gelen kutuları anahtar satın alıp açıyoruz değil mi ? Atıyorum değerli bıçaklar varmış galiba stattrak knife dediğiniz onları 140-600 dolar arası mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoName.

Dostum bu gelen kutuları anahtar satın alıp açıyoruz değil mi ? Atıyorum değerli bıçaklar varmış galiba stattrak knife dediğiniz onları 140-600 dolar arası mı ?

Evet bıçağa ve skinine göre fiyatlar değişiyor.Tabi bıçak gelmesi için 15 kere gusül abdesti almış gibi şanslı olmanız lazım
  • Üstat bu keyler sadece satın mı alınıyor yoksa kendiliğinden düşme olasılıklarıda var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: trabezus

Üstat bu keyler sadece satın mı alınıyor yoksa kendiliğinden düşme olasılıklarıda var mı?

satın

• Bir kac soru sormak istiyorum.

1.Cs go da ucan kacan hileciler cokmu.
    2. Sanirsam oyunda skin satiliyormus bu skinlero kazanmak icin sadece mac yapmakmi gerekiyor cikmasi icin kutular haricinde
    3. Satilan skinler sanirsam hesabimizda birikiyor bu parayi alma imkanimiz varmi yoksa sadece cs go icindemi harciyoruz yada komple steam icindemi.
    4.Genelde aksamlari oynamayi planliyorum oyuncu mac bulmakta sorun yasarmiyiz.
    5.Suan almayi dusunuyorum tavsiye edermisiniz

Bu sorularima cevap verebilirseniz cok iyi olur iyi gunler.

• quote:

Orijinalden alıntı: red01

Bir kac soru sormak istiyorum.

2. Sanirsam oyunda skin satiliyormus bu skinlero kazanmak icin sadece mac yapmakmi gerekiyor cikmasi icin kutular haricinde
    3. Satilan skinler sanirsam hesabimizda birikiyor bu parayi alma imkanimiz varmi yoksa sadece cs go icindemi harciyoruz yada komple steam icindemi.

hocam dışardayım pc geçince cevaplıcam

• quote:

1.Çok değil şöyle sıralarsak 1-2-3-4-5-6 diye seviye olarak 2. seviye ortanın altında zaten şüphelendiğiniz oyuncuyu report ederek hile varsa steam onu banlıyor

2-Evet pub da da oynarsanız çıkma şansı var

3-Hayır o parayı alma şansınız hiç yok sadece steam içinde herşey alabilirsiniz

4-Akşamlar evet maç bulma sıkıntısı oluyor neden mi? Çünkü bizde akşam olunca diğer ülkelerde sabah oluyor bu sebeble bazenleri maç bulmak uzun sürüyor

5-Gerçekten tavsiye ederim bazı swler var.Birde hep +18 yaş var sw de orası güzel yaşıtlarla takılmak herkes sw de birbiriyle sohbet ediyor konuşuyor anlaşıyor küfür olayı yok bayanlar bile konuşup oynayabiliyor Yazın dreamhack var galiba o zaman tekrar 3 dolar olacak gibi eğer beklerseniz tabi o zamanda alabilirsiniz

• quote:

quote:

1.Çok değil şöyle sıralarsak 1-2-3-4-5-6 diye seviye olarak 2. seviye ortanın altında zaten şüphelendiğiniz oyuncuyu report ederek hile varsa steam onu banlıyor

2-Evet pub da da oynarsanız çıkma şansı var

3-Hayır o parayı alma şansınız hiç yok sadece steam içinde herşey alabilirsiniz

4-Akşamlar evet maç bulma sıkıntısı oluyor neden mi? Çünkü bizde akşam olunca diğer ülkelerde sabah oluyor bu sebeble bazenleri maç bulmak uzun sürüyor

5-Gerçekten tavsiye ederim bazı swler var.Birde hep +18 yaş var sw de orası güzel yaşıtlarla takılmak herkes sw de birbiriyle sohbet ediyor konuşuyor anlaşıyor küfür olayı yok bayanlar bile konuşup oynayabiliyor Yazın dreamhack var galiba o zaman tekrar 3 dolar olacak gibi eğer beklerseniz tabi o zamanda alabilirsiniz

Bilgi verdiginiz icin tesekkur ederim bende indirime girdiginde almayi planliyorum.
    Iyi aksamlar.

• Öncelikle merhabalar. Bildiğiniz gibi pazarı alış verişe açmak için birşeyler satın alınması gerekiyor.
    Birinci sayfada oyun almamız gerektiğinden bahsetmişsiniz.

Ben bu pazarı açmak için oyun yerine kutu anahtarı alsam yine 30 gün sonra pazar açılır mı?

Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pajirzeal

Öncelikle merhabalar. Bildiğiniz gibi pazarı alış verişe açmak için birşeyler satın alınması gerekiyor.
    Birinci sayfada oyun almamız gerektiğinden bahsetmişsiniz.

Ben bu pazarı açmak için oyun yerine kutu anahtarı alsam yine 30 gün sonra pazar açılır mı?

Teşekkür ederim.

Eğer Alacağınız şey Mağazadan ise 30 gün sonra açılır
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.