Şimdi Ara

CS:GO DESTEK ALANI #AREAGO (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.086
Cevap
13
Favori
51.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: major24

quote:

Orijinalden alıntı: ErayG-TR

Benden de sorular gelsin öyleyse :)

1-) Haftalık drop sayısı var mı (3-5 gibi) varsa kaç tane?

2-) Kutu açmak genelde kendini amorti eder mi yoksa tamamen şans işi maliyeti bile çıkartamadığımız olur mu?

3-) CS:GO Case Key denilen anahtar ile mi her kutuyu açıyoruz?

Cevap için şimdiden teşekkürler hocam

1-) bilmiyorum.
    2-) şans işi
    3-) 1 key ile bütün kutuları açamazsınız. Her key'in altında hangi kutuları açtığı bilgisi yazar.

Teşekkür ederim
  • Oyunda yaptığım ayarlar oyuna girip çıkınca sıfırlanıyor. Bunların kalıcı olması için ne yapmam lazım
  • az önceki oyunumda son kalan Counter'ı dust-B pusuda beklerken yakaladım. Adamda bende sabit duruyoruz, aramızda 1 adam boyu mesafe var, ben adamın ARKASINDAN glock ile bir şarjöre yakın mermi boşalttım adam ölmedi döndü beni öldürdü. nasıl oluyor da başkaları yürürken sıktığı ilk mermi kafama geliyorda ben sabit duran adama isabet ettiremiyorum ?
  • M4A4 ve M4A1-S kiyaslayabilirmisin rica etsem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgür Can

Oyunda yaptığım ayarlar oyuna girip çıkınca sıfırlanıyor. Bunların kalıcı olması için ne yapmam lazım

Ayarınızı yapın sonra oyundan çıkın cfg dosyasındaki video ya sağ tıklayın özellikler ve salt okunuru işaretleyin uygula tamam deyip çıkın.
  • quote:

az önceki oyunumda son kalan Counter'ı dust-B pusuda beklerken yakaladım. Adamda bende sabit duruyoruz, aramızda 1 adam boyu mesafe var, ben adamın ARKASINDAN glock ile bir şarjöre yakın mermi boşalttım adam ölmedi döndü beni öldürdü. nasıl oluyor da başkaları yürürken sıktığı ilk mermi kafama geliyorda ben sabit duran adama isabet ettiremiyorum ?

arkadan sıkınca nedense glockta mermi gitmiyor. hangi rate ayarları kullanıyorsunuz ? veya kullandığınız cfg dosyası varmı eğer varsa değiştirin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nervous Hawk

M4A4 ve M4A1-S kiyaslayabilirmisin rica etsem

Bana göre az mermisi olan silahların mermisi daha düz ve etkileyici gidiyor.Aralarında mermi sekmeme farkı var ve cephane bana göre m4a1 daha iyi tabi sen m4a4 de alışmışsan m4a4 de kal derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedlighTR

quote:

az önceki oyunumda son kalan Counter'ı dust-B pusuda beklerken yakaladım. Adamda bende sabit duruyoruz, aramızda 1 adam boyu mesafe var, ben adamın ARKASINDAN glock ile bir şarjöre yakın mermi boşalttım adam ölmedi döndü beni öldürdü. nasıl oluyor da başkaları yürürken sıktığı ilk mermi kafama geliyorda ben sabit duran adama isabet ettiremiyorum ?

arkadan sıkınca nedense glockta mermi gitmiyor. hangi rate ayarları kullanıyorsunuz ? veya kullandığınız cfg dosyası varmı eğer varsa değiştirin :)

bu cfg ve rate ayarlarını anlamıyorum.

rate hesaplama kısmına internet download-upload değerlerimi girdim veren sonucu kullandım (rate 21616;cl_cmdrate 76;cl_updaterate 83)(net 7mbit)
    crosshair ayarlarınıda bir kullanıcı paylaşmış onu aldım.
    cl_crosshair_drawoutline "0"
    cl_crosshair_outlinethickness "1"
    cl_crosshairalpha "200"
    cl_crosshaircolor "4"
    cl_crosshaircolor_b "100"
    cl_crosshaircolor_g "100"
    cl_crosshaircolor_r "100"
    cl_crosshairdot "0"
    cl_crosshairgap "-1"
    cl_crosshairscale "0"
    cl_crosshairsize "3"
    cl_crosshairstyle "4"
    cl_crosshairthickness "1"
    cl_crosshairusealpha "1"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi major24 -- 17 Mart 2014; 15:36:26 >

• quote:

quote:

quote:

bu cfg ve rate ayarlarını anlamıyorum.

rate hesaplama kısmına internet download-upload değerlerimi girdim veren sonucu kullandım (rate 21616;cl_cmdrate 76;cl_updaterate 83)(net 7mbit)
    crosshair ayarlarınıda bir kullanıcı paylaşmış onu aldım.
    cl_crosshair_drawoutline "0"
    cl_crosshair_outlinethickness "1"
    cl_crosshairalpha "200"
    cl_crosshaircolor "4"
    cl_crosshaircolor_b "100"
    cl_crosshaircolor_g "100"
    cl_crosshaircolor_r "100"
    cl_crosshairdot "0"
    cl_crosshairgap "-1"
    cl_crosshairscale "0"
    cl_crosshairsize "3"
    cl_crosshairstyle "4"
    cl_crosshairthickness "1"
    cl_crosshairusealpha "1"

ovvvv sen naptın :D 21616 cs:go da rate aykrı sana güzel rate vereceğim bak bunları kullan

rate 128000

yada rate 50000

veya rate 80000

bu 3 ünden birisini seç ve kullan

cl_cmdrate 64 , cl_updaterate 64 yap mermilerin adam gibi gidecektir

sakın birdaha rate hesaplayıcısından rate hesaplama :)

bak cfg klasöründe autoexec diye bir cfg oluştur içine

bunları kopyala

cl_updaterate 64
    cl_cmdrate 64
    rate "hangisini seçtiysen"

clear

De kaydet çık :)

• Tesekkurler yardimlariniz icin. En son 10 sene once oynadigim icin cs 'yi bazi seyler unutuluyor.(10 senedir sanmayin ki oyunlara uzagim... fare ile kontrolum iyidir.)
    Ama soyle bir sey de var. Ben bu rate ayarlarini yapmadan once de durum cok da farkli degildi. 2-3adam boyu mesafedeki adama yarim sarjor bosalttigim halde ya bazen hic tutturamiyorum bazen 2-3 mermi tutuyor... (ben m4a1 ile 2li saydirirken rakip ak47 ile tariyor ve mermi kafama geliyor oluyorum . Bir bakiyorum ya hic vuramamisim yada 1-2 tane vurmusum koca sarjirde...)
    Bakalim verdiginiz rate ayarlariyla nasil olacak...

• quote:

Tesekkurler yardimlariniz icin. En son 10 sene once oynadigim icin cs 'yi bazi seyler unutuluyor.(10 senedir sanmayin ki oyunlara uzagim... fare ile kontrolum iyidir.)
    Ama soyle bir sey de var. Ben bu rate ayarlarini yapmadan once de durum cok da farkli degildi. 2-3adam boyu mesafedeki adama yarim sarjor bosalttigim halde ya bazen hic tutturamiyorum bazen 2-3 mermi tutuyor... (ben m4a1 ile 2li saydirirken rakip ak47 ile tariyor ve mermi kafama geliyor oluyorum . Bir bakiyorum ya hic vuramamisim yada 1-2 tane vurmusum koca sarjirde...)
    Bakalim verdiginiz rate ayarlariyla nasil olacak...

mermileriniz de düzelme olacaktır kesinlikle o 3 ünden hangisi size daha iyi hissettiriyorsa onu kullanın oyunda tek tek deneyin rate ayalarını ondan sonra size uygun olanı autoexec e yazın :)
  • quote:

ovvvv sen naptın :D 21616 cs:go da rate aykrı sana güzel rate vereceğim bak bunları kullan

rate 128000

yada rate 50000

veya rate 80000

bunları kopyala

cl_updaterate 64
    cl_cmdrate 64

clear

1-)cfg dosyasının adını autoexec yaparsak konsoldan yüklemeye gerek duymadan otomatik yüklüyor sanırım ?

2-)en sondaki clear'ın bir önemi var mı ?

3-)Bir de Drop için haftada max 4 diyorlardı. Bu doğru mu ? ve Haftalık resetler ne zaman atılıyor ?
    Reset için bu Geçerli mi ?
    http://www.josh3d.com/csgo/

4-)Günde max 2 drop alırsınız diyorlardı ama bugün 3 aldım. (droplarımı not etmeye başladım pazardan beri) günde 2 drop limiti yalan mı ?
    Pazar / 16.03.2014 / 16:00 / 1x case
    P.tesi / 17.03.2014 / 01:00 / 1x weapon
    P.tesi / 17.03.2014 / 12:30 / 1x case
    P.tesi / 17.03.2014 / 23:03 / 1x weapon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi major24 -- 17 Mart 2014; 23:07:49 >

• iyi günler silah skinimi envanterden taktım fakat oyun içinde gözükmüyor ne yapabilirim ?
  • quote:

quote:

rate 128000

yada rate 50000

veya rate 80000

bunları kopyala

cl_updaterate 64
    cl_cmdrate 64

clear

1-)cfg dosyasının adını autoexec yaparsak konsoldan yüklemeye gerek duymadan otomatik yüklüyor sanırım ?

2-)en sondaki clear'ın bir önemi var mı ?

3-)Bir de Drop için haftada max 4 diyorlardı. Bu doğru mu ? ve Haftalık resetler ne zaman atılıyor ?
    Reset için bu Geçerli mi ?
    http://www.josh3d.com/csgo/

4-)Günde max 2 drop alırsınız diyorlardı ama bugün 3 aldım. (droplarımı not etmeye başladım pazardan beri) günde 2 drop limiti yalan mı ?
    Pazar / 16.03.2014 / 16:00 / 1x case
    P.tesi / 17.03.2014 / 01:00 / 1x weapon
    P.tesi / 17.03.2014 / 12:30 / 1x case
    P.tesi / 17.03.2014 / 23:03 / 1x weapon

1-) Evet
    2-) Clear konsoldaki yazıları siliyor cfg yi açtıktan sonra.Görüntü kirliliği gideriyorsunuz.
    3*)Bence haftasonu resetler ya hafta sonu atılır yada hafta içi cuma günü atılır
    4-) O tamamen şans işi bana günde 4 tane düşmüş bile oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: DysN

iyi günler silah skinimi envanterden taktım fakat oyun içinde gözükmüyor ne yapabilirim ?

Oyundan çıkıp tekrar girin olmadı steamı kapatıp açın
  • oyuna yeni başladım. oyun aratırken nasıl aratmamı önerirsin ? quickplay'den giriyorum haritada 20'ye 20 oyun oynanıyor. kimin ne yaptığı belli değil çok karışık geldi. kişi sayısı daha az olursa daha iyi olur benim için. bir de oyunda ranked sistemi var mı ? son olarak herhangi bir ayar yapmamı önerir misin ? eskiden konsoldan ayarlardık cl_ gl _ vs. fakat burada bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WaReZ

oyuna yeni başladım. oyun aratırken nasıl aratmamı önerirsin ? quickplay'den giriyorum haritada 20'ye 20 oyun oynanıyor. kimin ne yaptığı belli değil çok karışık geldi. kişi sayısı daha az olursa daha iyi olur benim için. bir de oyunda ranked sistemi var mı ? son olarak herhangi bir ayar yapmamı önerir misin ? eskiden konsoldan ayarlardık cl_ gl _ vs. fakat burada bulamadım.

176.53.23.14:27015 Bu sw yi favorilerine ekle oyundan. Türkiyenin en iyi 1. sw si adayı bence 2. de İstanbul sw sidir

evet ranked sistemi var

ayar derken ? cfg mi cfg olarak sana bağlı birşey istediğini kullanabilirsin

örnek olarak get_right - scream-f0rest v.s gibi ünlü oyuncuların cfg lerini kullanabilirsin

rate olarak

rate "128000" tavsiye ederim update ve cmd rate otomatik ayarlanıyor hiç kurcalama zaten cmd ve update yi değiştirsen değiştiremezsin hep aynı kalır sw den sw ye değişiyor ayarlar.

yine consoldan ayarlarsın internete "Cs:go konsol komutları" falan yazarsan karşına çıkar.Veya ben sana örnek vereyim

http://www.strikemerkezi.com/ bu siteden aşşağı in orda cs:go bölümü olacak ordan neye bakıcaksan bakabilirsin

• Bıçaklar hangi kutulardan çıkıyor

• 3 phoenix
    2 bravo
    1 cs:go
    1 winter
    2 eSports

Actim. Surekli ayni itemler cikti sinir oldum. Isimlerini hatirlamiyorum. Eaki deyimle... 5+1 ( cok mermil nagav idi sanirim) yada agir silahlardan pompali cikiyor.... degerleri 0.18 $ civari ...
    Bunfan sonra acarsam bravo acarim. 1 tane blue renkli pompali, 1 tane de 8 $ lik blue renkli az asinmis stat trek m4a1-s cikti

• quote:

Orijinalden alıntı: DoricoDH

Bıçaklar hangi kutulardan çıkıyor

Her kutudan

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.