Şimdi Ara

CS:GO DESTEK ALANI #AREAGO (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.086
Cevap
13
Favori
51.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler baya bi kutu oldu bende bunlardan bazıları açmak istiyorum ama anahtarı nasıl alacam kredi kartı var ama güvenemiyorum sakata gelmiyelim diye almanın bi yolu başka bi yolu varmı sanal kart veya başka yöntemlerle ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: adsızkahraman

beyler baya bi kutu oldu bende bunlardan bazıları açmak istiyorum ama anahtarı nasıl alacam kredi kartı var ama güvenemiyorum sakata gelmiyelim diye almanın bi yolu başka bi yolu varmı sanal kart veya başka yöntemlerle ?

Forumda satanlar var bak istersen biraz bölume
  • Bu steamda yeni olanlara uygulanan 30 günlük pazar engellemesinin suresini veya son bulacağı tarihi gösteren bir yer varmı. ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

beyler baya bi kutu oldu bende bunlardan bazıları açmak istiyorum ama anahtarı nasıl alacam kredi kartı var ama güvenemiyorum sakata gelmiyelim diye almanın bi yolu başka bi yolu varmı sanal kart veya başka yöntemlerle ?

İnnial kartı araştır hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Brolaf

quote:

İnnial kartı araştır hocam

tşk ederim kardeş hemen bi araştırıyım kredşi kartımı güvenemiyorum vermeye :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: red01

Bu steamda yeni olanlara uygulanan 30 günlük pazar engellemesinin suresini veya son bulacağı tarihi gösteren bir yer varmı. ?

Evet Topluluk>Pazar sekmesine tıkla sonra Öğe sat a gel orda ki yazıda tarih gösteriyor eğer id=time canuse falan yazarsa steam dilini ingilizce yapın sonra tekrar steama bağlanıp dediğim yere gelince tarih yazar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedlighTR

quote:

Bu steamda yeni olanlara uygulanan 30 günlük pazar engellemesinin suresini veya son bulacağı tarihi gösteren bir yer varmı. ?

Evet Topluluk>Pazar sekmesine tıkla sonra Öğe sat a gel orda ki yazıda tarih gösteriyor eğer id=time canuse falan yazarsa steam dilini ingilizce yapın sonra tekrar steama bağlanıp dediğim yere gelince tarih yazar :)

Bilgi verdiğin için tesekkur ederim
    Yanliz ben oyunu 18 Mayıs da aldigm halde bana neden 3Temmuza kadar engel koymuş anlamadım 15 gün fazladan.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RedlighTR

quote:

Bilgi verdiğin için tesekkur ederim
    Yanliz ben oyunu 18 Mayıs da aldigm halde bana neden 3Temmuza kadar engel koymuş anlamadım 15 gün fazladan.

Eğer steam guard falan kapattıysanız tekrar açtıysanız 15 gün daha yiyosunuz

• Yine bir sorum olucak maalesef :)
    Rekabetçi modunda sadece rasgele kişilerle mi oynayabiliyoruz.
    Yaz indiriminden düşünce arkadaşlardan alıp başlayacak onlarla birlikte rekabetçi oynamanın bir yolu varmı?

• quote:

Yine bir sorum olucak maalesef :)
    Rekabetçi modunda sadece rasgele kişilerle mi oynayabiliyoruz.
    Yaz indiriminden düşünce arkadaşlardan alıp başlayacak onlarla birlikte rekabetçi oynamanın bir yolu varmı?

oyun ici lobi kurup arkadaslarin ile oynayabilirsin tüm modları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 23 Haziran 2014; 14:17:17 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • bazı arkadaslar oyun ekranında health kalan kursun gibi numerik değerlerin rengini değiştirimiş örneğin kırmızı yeşil vs nasıl yapiliyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: logistics

bazı arkadaslar oyun ekranında health kalan kursun gibi numerik değerlerin rengini değiştirimiş örneğin kırmızı yeşil vs nasıl yapiliyor ?

gui google ye csgo gui yazarsanız çıkar karşınıza
  • burda download ettiğimiz dosyayı nereye atmamız gerekiyor çalışması için ? ayrıca bunları yapmak illegal değil dimi ban riski var mıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: logistics

burda download ettiğimiz dosyayı nereye atmamız gerekiyor çalışması için ? ayrıca bunları yapmak illegal değil dimi ban riski var mıdır ?

Hayır illegal değil indirdiğiniz guinin içersinde kurulum yazar ordan bakabilirsiniz eğer bulamazsanız tekrar cevaplarım
  • merhaba ben cs go da konsol sorunu yaşıyorum, -console yazınca sadece oyun ilk açıldığında konsol çıkıyor ve ben onu kapatıp oyuna girince oyun içinde bi daha konsola ulaşamıyorum yardım edebilcek var mı ayarlardan konsol açık ve konsola tuş ataması yaptım
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurrap

merhaba ben cs go da konsol sorunu yaşıyorum, -console yazınca sadece oyun ilk açıldığında konsol çıkıyor ve ben onu kapatıp oyuna girince oyun içinde bi daha konsola ulaşamıyorum yardım edebilcek var mı ayarlardan konsol açık ve konsola tuş ataması yaptım

http://www.sakdag.com/csgo-konsolu-aktif-etmek-acmak/
  • ben bu sayfayı görmüştüm işte ben de -console , ayarlardan enable yapma ve tuş atamları yaptım sonuç alamadım sadece config denemedim çünkü nasıl yapılcağını bilmiyorum
  • csgo indirdim kurdum ancak çalışmıyor

crack nasıl yapılır ?
  • De_cache neden kalktı peki ?

• Csgo oynuyorum. Crosshairin ortasina nokta nasil koyarim? Ve tum ranklari gorebilecegimiz bi site falan var mi?

Ayrica.m4a1s icin skin ariyorum, bu silah icin var olan tum skinleri nasil ogrenebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maskeli Bilo -- 26 Haziran 2014; 16:13:39 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.