Şimdi Ara

CS:GO DESTEK ALANI #AREAGO (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.086
Cevap
13
Favori
51.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maç sonu çıkan silahların özellikleri varmı yoksa sadece görünüş mü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sypsus

Maç sonu çıkan silahların özellikleri varmı yoksa sadece görünüş mü

Görünüş

• quote:

Orijinalden alıntı: RedlighTR

quote:

Orijinalden alıntı: sypsus

Maç sonu çıkan silahların özellikleri varmı yoksa sadece görünüş mü

Görünüş

Teşekkürler en azından gaza getiriyor

• quote:

Evet arakadaşlar sorularınız varsa alayım takıldığınız yerler falan varsa çekinmeden sorabilirsiniz

benim üç sorum olacak ilki Cs:Go logitech g300 gaming mouse x2 x3 makrosu nasıl atanır yani bi kere tıkladığımda 2 yada 3 kere ateş etsin istiyorum nasıl yaparım. İkincisi M4a1 mi kullanayım yoksa M4A4 mü. Son olarak da Blood Tiger düşer mi olasılığı nedir ?
  • Deaf meselesi ne oluyor? boyle bir site falan kurulmus? Sanirim 1.6 icindi ama deaf (sagir) ne anlama geliyor oyunda?
    Bir de weapon case 3 ler ne zaman 1 dolar civarina cikar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun içerisindeki drobu nasıl artırabilirim? haftalık daha cok item cıkma olasıgı? yada daha kaliyeli item cıkma olasılıgı steam levelle alakalımıdır_? bu ikisini veya birini etkileyecek hususlar nelerdir?

How can I get a booster pack?
    Once you have received all of your card drops, you become eligible for a booster pack, which is a set of 3 trading cards that may include both basic and foil cards. Booster packs are granted randomly to eligible users as more badges are crafted by members of the community. Make sure you log in to Steam each week to maintain eligibility.

Once eligible, your Steam Level increases your rate of receiving a booster pack drop:
    Level 10: +20% increase in your drop rate
    Level 20: +40% increase in your drop rate
    Level 30: +60% increase in your drop rate
    Level 40: +80% increase in your drop rate
    Level 50: +100% increase in your drop rate (i.e. the rate has doubled)
    Etc.

s.s.s. kısmından kopyaladıgım bu mesajda bahsettiği drop tam olarak nedir?

• Maç bittikten sonra, İzle bölümünden Kendi Maçlarımdan bir tane demo indirdim. Daha sonra highlights değilde, izle diyerek demoyu açtım fakat ben bu demoyu nasıl ileri saracağım?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The RetributioN

quote:

Evet arakadaşlar sorularınız varsa alayım takıldığınız yerler falan varsa çekinmeden sorabilirsiniz

startrak özel bıçaklar kutudan mı çıkıyo yada oyundan mı düşüyo nasıl oluyo

Oyun düşme olasılığı %0.000000000000000001 hatta hiç diyebiliriz

Stattraklar kutudan çıkıyor başka birşeyden çıkamaz esport kasalarında daha çok şansınız olur bıçaklarda çünkü daha az silah var o kasalarda ihtimallende bıçak gelmesi yüksektir

Ama para ile almak istiyorum derseniz marketlerde vardır. Stattraklar en düşüğü 140 dolar en yükseğide 300 - 600 dolara kadar gidiyor yani size çıkıp satarsanız zengin oldunuz demektir oyunda

Oyunda dusme olasiligi yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: JstLoseIt

quote:

benim üç sorum olacak ilki Cs:Go logitech g300 gaming mouse x2 x3 makrosu nasıl atanır yani bi kere tıkladığımda 2 yada 3 kere ateş etsin istiyorum nasıl yaparım. İkincisi M4a1 mi kullanayım yoksa M4A4 mü. Son olarak da Blood Tiger düşer mi olasılığı nedir ?

Ben teknik eleman değilim onu netde araştıracaksınız ben sadece cs:go hakkında bilmediklerinizi cevaplarım :)

Kendin hangisinde daha rahat oynuyorsan onda oyna ben şimdi öl desem ölecekmisin hayır. Yani rahat ettiğin silahı kullan ben m4a4 kullanıyorum :) 3- Şans

• quote:

Orijinalden alıntı: KacaK35

Maç bittikten sonra, İzle bölümünden Kendi Maçlarımdan bir tane demo indirdim. Daha sonra highlights değilde, izle diyerek demoyu açtım fakat ben bu demoyu nasıl ileri saracağım?

http://www.youtube.com/watch?v=g1O80M6kWBo
  • format atınca 1 hafta pazar ve takas yapamıyorum. yada baska pc den steamıma girince yine 1 hafta pazar yapamıyorum ve takas yapamıyorum vs vs. bunu aşmanın herhangibir yolu warmı? @RedlighTR
  • quote:

Orijinalden alıntı: radef

format atınca 1 hafta pazar ve takas yapamıyorum. yada baska pc den steamıma girince yine 1 hafta pazar yapamıyorum ve takas yapamıyorum vs vs. bunu aşmanın herhangibir yolu warmı? @RedlighTR

Steam guard yani steam güvenlik bu steamın güvenlik önlemi bunu mecbur beklersiniz başka birşey yapamazsınız. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naledolası Kanal

Şu konuya bakabilir misin?

http://forum.donanimhaber.com/m_90684364/tm.htm

baktım
  • operation phonix pass alip actigimizda içinden cikanin silvermi coinmi gold mu oalcagi neye gore degisiyor mantigi nedir?undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radef -- 20 Nisan 2014; 2:54:29 >
  • Oyun ici ping dusurmek icin ayar varmidir rekabetcide bazen 130 lara cikiyor useless kaliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyperchondriac

Oyun ici ping dusurmek icin ayar varmidir rekabetcide bazen 130 lara cikiyor useless kaliyorum.

Oyun ayarlarinda max kabuledilebilir pingi 80e dusur. Eger internetinde problem yoksa max 50-60 ping gorursun
  • Oyun ici ping dusurmek icin ayar varmidir rekabetcide bazen 130 lara cikiyor useless kaliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JQCKA

quote:

Orijinalden alıntı: Hyperchondriac

Oyun ici ping dusurmek icin ayar varmidir rekabetcide bazen 130 lara cikiyor useless kaliyorum.

Oyun ayarlarinda max kabuledilebilir pingi 80e dusur. Eger internetinde problem yoksa max 50-60 ping gorursun

Deneyecegim tesekkurler superonline fiber 50mbit var 120le oynayinca insanin morali bozuluyor
  • quote:

pazara koyduğum itemi nasıl geri çekebilirim
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.