Bildirim
CS:GO da fps_max 120 yazıyorum fps 60 da kalıyor.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Ayarlarda dikey senkronizasyon açık mı? Monitörün kaç hz? -
Açık değil ve ekran 60 hz. -
Monitör 60 hz ise üstünü açman sadece ekran kartına eziyet başka bir işe yaramaz. Dikey senkronizasyon ya da nvidia kontrol panelinden fps sabitlenmiş olabilir. İstersen cfg ni de bi sil baştan ayarlarını yap. -
tamam teşekkürler. -
Aynı şeyleri yaşadım. Çözüm şu oldu ve çoğu yerde yok. Senin de problemi çözerse her yere yaz lütfen.
Steam'e gir
Kütüphane
CS GO sağ tık özellikler
yerel dosyalar
Yerel dosyalara göz at
csgo.exe sağ tıkla
özellikler
Uyumluluk
Tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak seçili değilse seç
Uygula
Tamam.
Steam ve cs go kapalı olmalı. Sonra girince fps iki katına çıkmış olacak. Aynı anda hem bunu denedim hem de geforce game ready drivers güncellemesi geldi onu temiz kurulumla güncelledim. Hangisi çözdü bilmiyordum. Daha sonra yukarıda anlattığım işlemi geri aldım fps yarıya kadar düştü. Sorun uyumluluk ile ilgiliymiş. Eğer bu sorunünü çözerse her yere yaz çünkü google ve diğer tüm siteler(ingilizce olanlar dahil) bilgi çöplüğü. Böyle rezalet yok hayret edersin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X