Şimdi Ara

CS:GO da fps_max 120 yazıyorum fps 60 da kalıyor.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gençler 3 yıldır CS:GO oynuyorum fps 120 de sabitti bundan 4 ay önce fps sınırlamayı kapatayım maksimum kaç fps alıyorum bir bakayım diye birkaç komut yazdım fps 60 da kaldı ve fps_max a hangi sayıyı yazarsam yazayım 60 da kalıyor hiç değişmiyor ne yapmam lazım bilmiyorum bana biri yardım etsin

• Ayarlarda dikey senkronizasyon açık mı? Monitörün kaç hz?
  • MoRaCe kullanıcısına yanıt
    Açık değil ve ekran 60 hz.
  • Monitör 60 hz ise üstünü açman sadece ekran kartına eziyet başka bir işe yaramaz. Dikey senkronizasyon ya da nvidia kontrol panelinden fps sabitlenmiş olabilir. İstersen cfg ni de bi sil baştan ayarlarını yap.
  • MoRaCe kullanıcısına yanıt
    tamam teşekkürler.
  • Aynı şeyleri yaşadım. Çözüm şu oldu ve çoğu yerde yok. Senin de problemi çözerse her yere yaz lütfen.

Steam'e gir

Kütüphane

CS GO sağ tık özellikler

yerel dosyalar

Yerel dosyalara göz at

csgo.exe sağ tıkla

özellikler

Uyumluluk

Tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak seçili değilse seç

Uygula

Tamam.

Steam ve cs go kapalı olmalı. Sonra girince fps iki katına çıkmış olacak. Aynı anda hem bunu denedim hem de geforce game ready drivers güncellemesi geldi onu temiz kurulumla güncelledim. Hangisi çözdü bilmiyordum. Daha sonra yukarıda anlattığım işlemi geri aldım fps yarıya kadar düştü. Sorun uyumluluk ile ilgiliymiş. Eğer bu sorunünü çözerse her yere yaz çünkü google ve diğer tüm siteler(ingilizce olanlar dahil) bilgi çöplüğü. Böyle rezalet yok hayret edersin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cs 1.6 düşük fps problemi
    17 yıl önce açıldı
    1080p de 30 fps 60 fps farkı
    16 yıl önce açıldı
    40 Fps'de kasma
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.