Bildirim
cs go da fps arttırmak istiyorum
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
ssd ve ram alsanız sorununuz ne yazıkki çözülmez çünkü ekran kartıda gerekecek bu kapsamda ekran kartı gerektiği için işlemcinizine uygun bir ekran kartı gerekiyor aynı zamanda güç kaynağının durumunu yeterliliğinide gözden geçirmek gerekir bu durumda her türlü neredeyse full sistem topluyormuş gibi masrafa girersiniz bu dolar kuruyla tavsiye etmem -
eminmisiniz sadece cs goda fps arttırmak istiyorum zaten 3 tane oynadığım oyun var zula lol bide csgo zula ve lol de sıkıntı yok biryerde görmüştüm ramin csgoda fps arttırdığın söylüyordu eğer gerçekten arttırmıyorsa bu bilgisayarla nasıl fps arttıracağım konusunda tavsiye edermisin -
quote:
Orijinalden alıntı: umutoyunda06
eminmisiniz sadece cs goda fps arttırmak istiyorum zaten 3 tane oynadığım oyun var zula lol bide csgo zula ve lol de sıkıntı yok biryerde görmüştüm ramin csgoda fps arttırdığın söylüyordu eğer gerçekten arttırmıyorsa bu bilgisayarla nasıl fps arttıracağım konusunda tavsiye edermisin
Öncelik Ekran kartı gerektiğini düşünüyorum ramde lazım tabikide
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ram arttırması daha yeni yaptım ram in cs go da fps e katkısı çok düşük bunu biliyordum zaten cs go en fazla işlemciyi kullanan bir oyun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ram fps performansı etkilemez csgo için. intel hd graphics işlemcinin ekran kartı yani 15-20fps alman çok dogal. işlemci ekran kartlarıyla oyun çok zor oynanır güncel işlemcilerinki bile. Ayrı bir ekran kartı kullanmanız lazım. Eğer işlemcinizin nesili 3.nesil öncesiyle işlemcinizide değişmenizi öneririm. i3 3xxx öncesiyse yani -
Sen o bilgisayarda ancak atari oyunları oynayabilirsin.
Csgo için yeni pc almanı tavsiye ederim. -
Ekran kartına protein tozu dök +200 fps garanti. -
http://www.hialgo.com/TechnologyBOOST.html
bunu bir dene bakalım nolacak... bütün DX9 oyunları destekliyor cs:go da deneyenler de var baya artış sağlıyor youtube dan araştır. -
hocam sende ekran kartı yokki işlemci ayrıca ekran kartı görevi görüyor. ucuz bir ekran kartı al power supply yeterliyse. ssd oyunun hızlı açılmasını cs sağlar ama ekran kartı yokken ssd yada ram almak pek mantıklı değil. ucuz bi ekran kartı + 2gb ram bence
-
BENDE 6GB RAM 2.30GHZ İ3 520M VAR EKRAN KARTI OLARAK BEN RAMİ 8YAPSAM CSDE ALDIĞIM 45FPS 60FLAN OLURMU
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X