Şimdi Ara

cs go'da artan hile sayısı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yüksek ranklarda hileler aşırı artdı yada bana denk geliyor hani öyle sakın ağladıgın için falan hile dedıgımı sanmayın adamlar yere bakarak zıplayarak giderek maçı bitiriyorlar yani öyle şüpheli bir durum yok bugun girdiğim 2 maçtadada aynısı oldu birinde adam maçın başından belli etdi biri çıktı takımdan surr verdik sonraki maçta 8-0 yeniyorduk 3 kişilerdi onlardan biri açtı ve maçı oldugu yerden kaybettik bana mı denk geliyor yoksa sizde aynı şeyleri yaşıyormusunuz? mm girmeye korkuyorum artık haketmediğim yerlere düşmek istemiyorum.. ve hile kullanan insanların profillerini 1-2 ay boyunca takip ediyorum ama vac ban yediklerine bir türlü tanık olamıyorum, ayrıca kaybettiğim maçta karşıdaki birinin hile kullandıgı ispat edilirse maçlar siliniyormu?

• Oyun 1-2 hafta önce falan indirime girdi, millet bir sürü account aldı. Onlarla kasıp rankları çıkarttılar. Şimdi MM' de dolanıyorlar. Oyun ne zaman indirime girse 2 hafta sonra falan hilede bir artış oluyor. Hile tespit edilirse maç siliniyor, win gidiyor ama senin kaybettiğin lose a ne oluyor o konu hakkında bir fikrim yok.
  • Dün 3 maç üst üste hileye denk gelmedim aha dedim sevindim hileyi kapatmışlar 4 maç üst üste hile geldi tabi bahsettiğim wh triggerbot değil döne döne vuruyor adamlar.
  • Rage moda baglayanlar daha çok hocam. Yetenek fakiri insanlar sallayın imkani olan varsa esea alsın oynasin rutbe derdine hile yapan yok olanda banlaniyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • spinner botlular cok komik bide sürekli nick degisiyo otomatik

• Esea sitesine girip baktim
    premium ve insider kismi var tam anlayamadim nedir farki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyat farkı, prolarla oynama farklı, ve forumda farklı alanlara girme. Bir de istediğin kadar isim değiştirme vardı herhalde.

Yani ucuz olanı almalısın :) diğeri çok daha pahalı ve kesinlikle gereksiz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS:GO Saçma Rank Sistemi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • -Rusher- kullanıcısına yanıt
    aynen! zaten rütbe olayı kaç senelik tecrübeli adam olsan bile stres yapıyor. Sırf ondan ben starcraft 2yi bırakmıştım. İlk sezon grandmaster oldum (MMRda ilk 200 oyuncu) sonra ya düşersem diye hiç bir sezonda oynayamadım stresten. Bunda da rütbem sadece kaybolunca MM giriyorum, bunny yapa yapa 1 oyun, sonra kapatıyorum. Zaten internetim hiç stabil değil bu ara, cidden sinir stres adamı oluyoruz 2 oyun oynayalım derken. ESEA her türlü en iyi alternatif şu an.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sieger

fiyat farkı, prolarla oynama farklı, ve forumda farklı alanlara girme. Bir de istediğin kadar isim değiştirme vardı herhalde.

Yani ucuz olanı almalısın :) diğeri çok daha pahalı ve kesinlikle gereksiz.

Anladim tesekkur ederim prolarla oynayip ne yapalim :D gereksiz olmus tabi ilgilisi icin hoş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya o da olasılık, daha çok para verince daha çok ihtimalin oluyor. Ben ilk zaman acemilikle onu almıştım, baktım bu ne len diye, sonra normaliyle devam ettik. Hadi iyi şanslar.
  • bence loseler silinmiyor nede olsa maçı kaybettıgımde ve kaybetme serisi oldugunda rankım dusuyor :D ve onların hile oldugu ispatlansa bile benım eski rankım bana gelmiyor çok sacma vac hile kullanıp 3-4 ay ban yemeyen insanlar biliyorum.. yazık bi zevk aldıgım bu vardı
  • RaggedyDoctor kullanıcısına yanıt
    aynen :DDd hiç belli etmiyim yok heriflerde zaten rankları 2-3 gune noranked oluyor aynı şekilde onunla aynı lobide bulunan kişilerde ama benım aldıgım lose kalıyor işde..
  • dante0142 D kullanıcısına yanıt
    Bence etkiliyor hocam niye diyeceksiniz 2 loss bir beraberlik aldığım maçta rütbe atlamistim. 2 losstaki hilecileri baya reportlamistim overwatch ban yeme olasiligi yüksek.

• -Rusher- kullanıcısına yanıt
    eğer öyle birşey varsa çok iyi hocam rankı hızlı atlarız hiç değilse
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.