Şimdi Ara

CS-GO çok hile kullanılan bir oyun mu ? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
0
Favori
3.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6-7 yıldır cs oynarım ve şuan cs go da özellikle d2 de 5/10 hile geldiğini söyleyebilirim. Rütbem sup. idi. Özellikle yüksek rütbede daha çok geliyor arkadaşlara katılıyorum.

Bazı arkadaşlar demiş ki, sizden iyi oynayan adam geliyor siz de çekemeyip hile diyorsunuz demişler. Öyle olmadığına emin olabilirsiniz :)

özet olarak, bu hile muhabbeti büyük oranda çözülmeden mm girilmez oynasanız da keyif alamazsınız. Sanmıyorum ki bu hile olayı çözülsün. Valve da bu işin içinde bence. Adamlar nasıl daha çok para kazanırım diye düşünüyorlar bu kadar basit.
  • 800 saat cs go var oyunda şuana kadar hileye rastlamadım çoğu kişi kendinden iyi oynadığı için ses kastığı için vs hile diyorlar aldırma .
  • bir ayda 2 vac alan admla aynı lobi olduğum için adam ile olduğum için 3 ran düştüm sence
  • 400 saat oyun sürem var toplamda. d2'yi 150. saat sonunda çıkarmışımdır muhtemelen. mirage tamamen kanser. ne güzel oynuyorsun keyfin yerinde yenilen takım illaki açıyor wallu gece saatlerinde oynarım hiç şaşmaz. ct tarafında 2-3 eldir alamıyoruz awpmiz yok ya a'ya ya da b'ye 3 kişi gidiyor nerede 2 kişi gittiyse oraya 10 el arka arkaya rush attı adamlar utanma sıkılma yok. cache ve inferno'da çok popüler mapler ve de awp'nin iyi iş yaptığı mapler adam wall kullanıyorsa bitti zaten. benim rekabetçi listemde cobble overpass italy nuke train var sadece. nuke bunların içinde pek temiz durmuyor ve 2 bomba alanı alt alta öğrenmesi en zor harita budur bence bu yüzden. ama diğer 4'ünde hileye rastlamadım diyebilirim. aslında esea falan oynamak lazım anticheat sistemlerinden dolayı ama o adamların seviyesinde değiliz mg2 olarak girsem oyuna ya kicklerler ya da pişman ederler oynadığıma hakaret ederek yani bilemiyorum altan. ama gönül verdiysen csye faceit esea gir iyi adamlarla oynaya oynaya kendini geliştirirsin herhalde. esea anticheat sisteminden dolayı tercih sebebi ama faceitte ping mmdekinin aynısı çıkıyor bende para veripte 100 pingle oynayacaksak olmaz o iş.

• Vandraren kullanıcısına yanıt
    esea faceit temiz mi sanıyosun sen :D
    Oyunda o kadar hile mile yok rahatınıza bakın oyununuzu oynayın
  • Online oyunların hiçbirinde adil bir maç yoktur. adam 30 pingle ben 100 pingle oynuyorum yani nasıl bir adaletten söz edebiliriz? adamın server'a input'u benden 3 kat daha hızlı şöyle örnek vereyim düşman peek yaptı tam yüzüne nişan aldım 30luk şarjörü boşalttım bakıyorum adama -20 hasar vermişim maçın kaydını izliyorum meğer adam beni görür görmez eğilmiş benim bütün mermilerde haliyle duvara gitmiş halbuki benim nişangah suratındaydı

Ping sorununu bikenara koyun birde program mevzusu var şunu söyleyeyim 15 yıldır hertürlü online oyun oynadım hile olmayan birtane online oyuna rastlamadım hepsi hile dolu hile olmasa adam kendisi bir script yazıyor makro ayarlıyor onada hile demiyorlar halbuki bal gibi hile.

Herşeyi geçin bu seferde adam Smruf kasıyor yok hesap boostluyor kardeşim sen keyif için oynuyorsun adam bu işi meslek edinmiş Globalelite seviyesinde girmiş silverin güzide'nin oyununa milletle maytap geçiyor.
    Online oyunların hepsi sadece çıktıkları birkaç yıl adam gibi oynanır ondan sonra silin yeni çıkan bi oyuna geçin hiç düşünmeyin bile

Online oyunların hepsinin ömrü max 3 yıldır sonra bütün hileler programlar scriptler buglar ortaya çıkar oyuncular arasında yayılır birileri para kazanmaya çalışır oyunun cılkı çıkar. size keyif veremez sadece size güzel stress yapar

• yeni hilemiz hayırlı olsun. düşmana sıktığımız, takım arkadaşına sıkmış gibi algılanıyor ve o yüzden düşük damage vuruyoruz. yaklaşık bir aydır şüpheleniyordum artık emin oldum, karşıdaki adama attığım hs 22 dmg olunca takım arkadaşımda denedim birebir aynısı.
  • Hitbox denen birşey var. Kafasını gördüğün her adama kafa atamazsın.
  • İyi oynadığım çoğu maçta (globale kadar çok daha sık) hileci yakıştırmasına maruz kaldım. Bu oran öyle fazla ki anlatamam 3 maçtan birinde kesin birisi beni güldürmeyi başarıyor.(Hile olmayan birine hile gibi oynuyorsun yakıştırması yapmaları benim egomu fazlasıyla rahatlatıyor sagoslunlar) Onlara şu cevabı veriyorum: "dünde buradaydım, yarında burada olacağım sizin ağlamanızlada banlanmayacağım takip edebilirsiniz profilimi)
    Türkler denk geldiğinde ağır küfür ettiler hatta eşşek kadar herifler bile küfür etti hepsini blokladım.

Herkesin şunu kendine sorması gerekli

Bu oyunu ne kadar iyi oynuyorsunuz? Ne kadar daha ileri götürebileceğinizi düşünüyorsunuz ya da götürmek istiyorsunuz?

Üst rütbelerde maçı kazanmaya yardımcı olamayan, maç taşıyamayan, yukarı rütbelere tırmanamayan mücadele edemeyen ve daha çok sizi taşıyanların bulunduğu kişilerle maç atmaktan memnun olan, bir şey bilmeyipte "kesin hile var bak izliyor! orada olduğumu bilmesi imkansız" olan kesimdensiniz demektir.

CS:GO deneyimi benim kadar olmayan ama fenada oynamayan arkadaşlarım beni evimde ziyaret ettiği sırada ya da ben onlara gittiğimde yanlarına oturmam yeterli geliyor, dönüp bana nasıl biliyorsun adamların yerlerini, nerelerde olabileceklerini, tahminlerin çok iyi diyorlar.

Harita kontrol çok önemli radarı sürekli göz önünde tutacaksınız. Kafanızın içinde sürekli radar olacak, oyunun başından itibaren takip edeceksiniz, rakibin ne yapmak üzere olduğunu tahmin etmeye çalışacaksınız, zamanı göz önünde tutacaksınız, daha iyi açılarda pozisyon alacaksınız.

Benim CS:GO serüvenimde online olarak gördüklerim ve çevremdekilerden gözlemlediğim belirli bir seviyede olmayıpta sağa sola hileci diyen çooook fazla insan var.

6-7 ay önce CS:GO ya başlayan bir arkadaşımı izlerken çok gülüyorum mesela; Sürekli olarak B gidiyoruz 5 kisi oradalar, yok uzunu 2 kısı tutuyorlar her el nereye gideceğimizi biliyorlar falan falan falan.

Eğer bir kişi ortalamanın çok üzerinde oynuyorsa zaten karşıdakinin ne numaralar çevirdiğini anlayabiliyor.

Hile bana gelmiyor mu? Elbette geliyor ama bazılarının belirttiği gibi değil ve bunu çok açık şekilde yaptıklarında problem oluyor o maçı kazanmak imkansız.
    Bana 50-100 maçta 1 kere rastladığını düşünüyorum. Bazılarına direk hilesin demiyorumda senden şüphelendim oyun bitince replayi izleyeceğim diyorum. Demoyu izliyorum adam temiz çıkıyor.

Deveden büyük fil var benden iyi olan onbinlerce oyuncu var. Amacım kimseyi küçük görmek değil fakat konu başlığı altında yazanlara cevap vermem gerektiğini hissettim.
    Siz iyi oynayın önce gerisi gelecektir.

• tylerdrden T kullanıcısına yanıt
    Owermatch nasıl izleniyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sensoyeralp S kullanıcısına yanıt
    150 win ve nova rütbesinden sonra
  • İbrahim Kaypakkaya kullanıcısına yanıt
    Evet hitbox var ayrıca hitreg var çoğunlukla saçmalayan ama bu dediğim karşıdakilerden sadece bir veya iki kişide oluyor genelde.
  • Ben mi owerwatch sanıyordum yoksa herkes owermatch diyor

• Hiçkimse de demiyor günlük ortalama 600.000 oynayanı olan oyun nasıl oluyor da 15 milyondan fazla satıyor. Kabul edin hile bu oyunun gerçeği ve 5 oyundan 1 muhakkak şüpheli hileci yada hileciler var. 5 yıllık veteran jetonu olan profiller, gizli profiller, tüm başarımları altın olan profiller; dikkat edin şüphelendiğimiz profiller bunlardan biri olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Orion578

quote:

Orijinalden alıntı: DeathWing

8 yıl boyunca her türlü cs serverinde adminlik yapmış ve zamanında tr wcg'de ilk 5'e girmiş biri olarak şunu söyleyeyim;
    10 oyundan 8'inde hileci denk geliyor, bazen benim takımıma bazen ise karşı takıma.
    bir de hile'de profesyonelleşmiş olanlar var, bunları da sadece kendin o an hile açarak tespit edebilirsin.
    10 oyundan 9'u hileli diyebilirim.
    2-3 ay önce italyan bir kız ile sürekli oyun atıyordum, bazen çok avel oynuyordu bazen ise profesyonel gibi, bir gün o kişi salak salak dolanırken aniden awp de zum açıp beklemelerine denk geldim maç esnasında, huylandım maç sonrası demoyu açtım izledim ve wall çıktı :)
    bunu ona söyledim fakat itiraz etti, yok öyle birşey diye. aradan 2 hafta falan geçti vac ban yedi :)
    ikinci hesabıyla eklemiş beni tekrar oyun atmak için, az muhabbet ve baskı uygulayınca itiraf etti :) kendisi yazılımcıymış ve hile yazıp deniyormuş. ileride satma amaçlı...
    bu arada 1 aylık hileler 20$, overwatch'a yakalanmıyor, sisteme de yakalanmıyor... yani adam 12 liraya cs alıyor, 20 dolar hileye veriyor :)
    bu cs dünyasında apayrı bir ticaret sistemi gelişmiş, kim bilir belki valve bile bu işin içindedir :)

Ow ye yakalanmama durumunu sallamışsın heralde hile satmaya çalışıyorsun hadi vac yedi diyelim wh açıp belli ederse ow de öperler.

forumda 1 tane online oyun ile alakalı satış başlığım yok, veya bana bu konuda pm atan da olmadı. Paraya da ihityacım yok.
    amacım sadece bilgilendirmekti...

bu arada, faceit ve esea'yı da temiz sanmayın, birzat kendim faceit'de açıyorum. Neden ve Nasıl sorusuna gelecek olursak;

son 2 aydır faceit'de oynuyorum, hile yok diye arkadaşlarım çağırdı. sevinerek üye oldum ve hatta 3 aylık premium hesap aldım... sonra bir baktım ki her maçta en az 1 hileci denk geliyor.
    yahu hilecileri burada hemen banlamıyorlarmıydı dedim arkadaşa, evet banlıyorlar dedi... hileci elemanı 1 hafta boyunca takip ettim, hesabına birşey olmadı.
    premium hesaba para verdik, hileyemi vermicem dedim gittim bende aldım... paramla rezil olmaktansa, biraz daha para harcar vezir olurum.
    2 hesabım var, ikiside ilk 5'de aylık puan sıralamasında. zaten hilenin parasını faceit ödülleri alarak çıkarmış olacağım.

üst mesajlarda bir arkadaşın dediği gibi, steam'in ve diğer yan kuruluşların hile satıcılarıyla anlaşmalı olduğuna inanmaya başladım artık, çünkü kaynak belli hile belli, isteseler 1 günde bitirirler bu olayı.

* Hem hileyi yazıp satan kişi para kazanıyor.
    * Hem steam para kazanıyor(banlayarak, yeni csgo satın aldırtarak)

Dayımın ufak oğlu var lise1'e giden, merak etti bende görüp, ona da aldım karne hediyesi olarak... O kadar belli ediyor ki, görseniz şaşarsınız. Duvarın arkasından crosshair ile takip ediyor resmen, ve her mm'de rapor ediliyor defalarca :)
    sonuç?
    Hala banlanmadı.... Steam kafayı yemiş kısacası.

Valla hilesiz oynamak için para da harcadım, yeterki temiz oyun olsun diye, ama nafile. Onlar her yerdeler... Bu durumda onlara ayak uydurmak gerek.
    Hilesiz maç mı istiyorsun, LAN turnuvalarına buyurun...

Not: Hayatı boyunca hiç hile kullanmayıp tecrübe etmemiş biri, karşısındakinin hile olup olmadığını pek kestiremiyor. Kimsede hile yok, adamlar pro diyenler için bu sözüm; Hile açıp 1 hafta takılın, sonrasında kimin hile olup olmadığını oyun içerisindeki hareketlerinden anlıyorsunuz zaten. Her oyuncunun refleks kabiliyeti ve bir yere girerken bakması gereken spot öncelikleri vardır, sen bunları es geçerek direk düşmanın bulunduğu noktaya bakıyorsan ohoooo....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathWing -- 11 Şubat 2016; 15:08:15 >

• DeathWing kullanıcısına yanıt
    Onlineda 30 vurup landa 5 vurmanı izlemek isterdim.
  • bir skini pazarda 250 tl satmaktansa su serverları ve vac sistemi düzeltisnler adam amatör cheater kac demo izledim,mac atıyorum 70 dakika demo izliyorum sonuc 2 cheater 1 süpheli adam nokta atısı vurmalar insan dıs reaksiyonlar sadece wasd basıp gitmek paso togglemak sonra kendi haric herkesi oyundan sogutmak nj myfreind keep going,acaba comp girip milleti hileyle vurmanın cok basit olduğundan,0 yeteneklerini geliştirmeden oynamanın neresi güzel baslayalı 6ay oldu daha önce ak kulanamazdım şimdi aksız clucth atamaz oldum,sadece sabır ve pratikle saygı duyulan iyi bir oyuncu lunur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İbrahim Kaypakkaya

Onlineda 30 vurup landa 5 vurmanı izlemek isterdim.

CS-GO çok hile kullanılan bir oyun mu ?

JT`Shadow
    WCG2004 Çeyrek Final
    ESK 1.

sanırım o dönemlerde forumdaki "liseye yeni başlayacağım, nasıl davranmalıyım, ne yapmalıyım, kızlara nasıl teklif etmeliyim" başlıklarını aratıyordun.

Online'da hile ile 30 vuruyorsam, Lan'da hilesiz 60 vururum bundan emin ol.
    Çünkü online oynarken karşındaki kişi banlanabilirim korkusu olmadan oynuyor çoğunlukla ve genellikle de umurunda olmuyor.
    Düşmanın, üzerine geldiğini göre göre ateş etmemek gerektiriyor bazen hileyi yakalanmadan kullanmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathWing -- 11 Şubat 2016; 16:46:46 >

• DeathWing kullanıcısına yanıt
    Auuuuuuu nikini aratınca heryerde sen çıkıyorsun. Ne kadanla ünlü bir pleyir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İbrahim Kaypakkaya

Auuuuuuu nikini aratınca heryerde sen çıkıyorsun. Ne kadanla ünlü bir pleyir.

ünlü olup olmamak değil mevzu, ki zaten 2004'den bahsediyorum, daha evinde internetin yoktur büyük ihtimal o zamanlar, internetten atıp tutan biri değilim bunu göstermek istedim sadece.
    ki türkiye cs tarihine azıcık hakim olsaydın, bir dönem türkiye olarak dünya çapındaki cs turnuvalarından men edildiğimizi de bilirdin.
    bu da ülke olarak cs'de gelişmemizin önünde bir engel oluşturdu, alttan yeni yeteneklerin yetişmesine ve pro cs oyunculuğu kültürüne bir darbe diyebiliriz.
    büyük şehirlerde tek tük de olsa bu işe gönül verip uğraşanlar var hala.
    benim anlattığım dönemlerde ünlü olabilmen için de zaten sponsora ihtiyacın vardı, fabrikatör, esnaf, marka gibi... çoğu oyuncunun evinde internet yoktu, adsl daha yeni yayılmaya başlamıştı ve düşük ping alabilmen için ise aylık 219TL gözden çıkarman gerekiyordu (2mbit bağlantı için).
    150-250 ping ile avrupa takımlarına zaten kafa tutamazdın, bu tür turnuvalar olduğunda int cafe sahibi veya bir iş adamı sponsor olurdu takımlara.
    en basitinden ankara takımı teamquash için neler yapıldığını, hangi iş adamı tarafından destek verildiğini araştırıp öğrenirsen, cs işinin o dönemlerde ne kadar müsrif ve zor olduğunu da görebilirsin.
    internet cafeye gidip arkadaşların arasında iceworld oynamaya benzemiyor bu işler.
    şu anki imkanlar ile 2003-2004'ü kıyaslamak dunkopfluktan öte birşey değildir.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.