quote:Orijinalden alıntı: asus44 Turnuva ödülü 1.ye 400 dolar bu oranlarla bence satabilirler maçı.Helede bahsettiğimiz ruslarsa Daha bo5 belli olmaz ama umarım sözümü dinleyenler olmuştur
inferno gg kepaze oynadılar gerçi mapi evo picklemiş bakalım kendi picklerinde ne yapacaklar knife ve pistolu kaybedelerse sanırım ggyim
bu tsy nasıl bi takım böyle arkadaş ya izlemeyi bırakmıştım dedim bakayım ne oldu adamlar 11-4 ten döndüler
Yusuf yusuftum maç boyunca. Çok dengesiz saçma bir maçtı. Bir daha da böyle maçlara oynamam valla. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WeiLucas -- 12 Haziran 2015; 21:23:46 >
maç resmen ölüm maçına döndü arkadaş nerden oynadım şu lanet maça bu adamlar bu turnuvanın finaline nasıl çıktı resmen 0 lar
bu tsy bu finale nasıl gelmiş biri bana anlatsın gg 200$ adamlar 1-0 ın avantajını kullanamadı bravo ayakta alkışlıyorum şuan
Bir daha rising tornoda maçlarına oynamam :) ph-evo maçında 130 dolar kaybettim, Sonra TSY'ye 150 bastım. Ödülün 400 dolar olduğunu duyunca değiştim, Evo'ya bastım. 400 dolar kazandım :)
Buyur ya sırf şu evo maçına yatırayım diye 20 tl yatırdım marketten silah çektim. 1 hafta takas sınırlamasından yatıramadım diye kazansın maçı
Rus maçları hep böyle turnuva ödülleri az çoğu maç satılıyor oynanılacaksa underdog low oynamak daha iyi
quote:Orijinalden alıntı: GasiOr Bir daha rising tornoda maçlarına oynamam :) ph-evo maçında 130 dolar kaybettim, Sonra TSY'ye 150 bastım. Ödülün 400 dolar olduğunu duyunca değiştim, Evo'ya bastım. 400 dolar kazandım :) keşke bende çevireydim 600$ gelecekti ggyim