Şimdi Ara

cs go aldım ama kasıyo lutfen yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar cs go aldım steamden orda 2 gb ram falan dıyodu kaldırır herhalde dedım aldım mause yavas donuyo nasıl bı 1.6 gıbı serı deıl kasma var ekran kartım 4 gb ondan kurtarıyo ama ekran kartından galıba ekran kartım cok ıyı deıl asagıda bnm pc özelliklerinide verıyom bı el atarsanız sevınırım sorun neden kaynaklanıyo diye falan oyunun sistem gereksinimleri sunlar

Counter Strike Global Offensive Sistem Gereksinimleri;
    İşletim Sistemi: Windows 7 / Vista / XP
    İşlemci: 3.0 GHz P4, Dual Core 2.0 (veya daha iyisi) ya da AMD64X2 (veya daha iyisi)
    Bellek: 1GB XP / 2GB Vista
    Sabit Disk Alanı: En az 7.6 GB boş alan
    Ekran Kartı: Ekran kartı en az 128 MB bellekli ve Pixel Shader 2.0b ile DirectX 9 uyumlu olmalıdır (ATI Radeon X800 veya daha iyisi / NVIDIA GeForce 7600 veya daha iyisi / Intel HD Graphics 2000 veya daha iyisi).
    Ses: DirectX 9.0c uyumlu

bendekıler ise

4gb ram
    işlemci:ıntel core 2 quad cpuq8300 @2.50ghz 2.50ghz
    ekran kartı:amd radeon hd 5450 yaklasık top. bellek:2809 mb yazıyo

sizce ekran kartımmı kotu yoksa işlemcımı

• quote:

Orijinalden alıntı: OneMoreTimee

arkadaşlar cs go aldım steamden orda 2 gb ram falan dıyodu kaldırır herhalde dedım aldım mause yavas donuyo nasıl bı 1.6 gıbı serı deıl kasma var ekran kartım 4 gb ondan kurtarıyo ama ekran kartından galıba ekran kartım cok ıyı deıl asagıda bnm pc özelliklerinide verıyom bı el atarsanız sevınırım sorun neden kaynaklanıyo diye falan oyunun sistem gereksinimleri sunlar

Counter Strike Global Offensive Sistem Gereksinimleri;
    İşletim Sistemi: Windows 7 / Vista / XP
    İşlemci: 3.0 GHz P4, Dual Core 2.0 (veya daha iyisi) ya da AMD64X2 (veya daha iyisi)
    Bellek: 1GB XP / 2GB Vista
    Sabit Disk Alanı: En az 7.6 GB boş alan
    Ekran Kartı: Ekran kartı en az 128 MB bellekli ve Pixel Shader 2.0b ile DirectX 9 uyumlu olmalıdır (ATI Radeon X800 veya daha iyisi / NVIDIA GeForce 7600 veya daha iyisi / Intel HD Graphics 2000 veya daha iyisi).
    Ses: DirectX 9.0c uyumlu

bendekıler ise

4gb ram
    işlemci:ıntel core 2 quad cpuq8300 @2.50ghz 2.50ghz
    ekran kartı:amd radeon hd 5450 yaklasık top. bellek:2809 mb yazıyo

sizce ekran kartımmı kotu yoksa işlemcımı

Muhtemelen ekran kartından kasıyor.
    Hangi ayarlarda oynuyorsun?

• Ayarları düşür, amd omega driverları sundu onu kurun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ciclista kullanıcısına yanıt
    ayarları hıc ellemedım oyunu yukledıgım gıbı oynadım ne dusurdum ne yukselttım ellemedım bunlarda ayarlar resımde ekran kartı almayı dusunuyorum oyun ıcın olcak 300 lıra butcem var ne önerırsınız pc me ?
  • quote:

ayarları hıc ellemedım oyunu yukledıgım gıbı oynadım ne dusurdum ne yukselttım ellemedım bunlarda ayarlar resımde ekran kartı almayı dusunuyorum oyun ıcın olcak 300 lıra butcem var ne önerırsınız pc me ?

Ayarlara baksana en yüksekte. Msaa'yı en düşüğe al diğerlerini de mediuma çek düzelir

• anladım yapıcam onları bırde düşüğe çektımmı kalıte bozulmaz dımı fazla goruntu kalıtesı?
  • quote:

anladım yapıcam onları bırde düşüğe çektımmı kalıte bozulmaz dımı fazla goruntu kalıtesı?

Şimdiki kadar iyi olmaz ama oynarsın medium kötü değil. Dene gör
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çözünürlüğü 1280*720
    Evrensel gölge kalitesi 'düşük'
    Model/doku detayı 'orta'
    Efekt detayı 'düşük'
    Shader detayı 'düşük'
    Keskinliği yumuşatma 'devre dışı'
    Doku filtrelemeyi en üstteki yap ikili bilmem ne yazıyor

Böyle dene bi yine takılırsa çevrimiçi oyunda zaten oyun oynanamaz demektir.

Kart olarak hd 6790 alınabilir.

Kaç kare verdiğine bakmak için net_graph 1 yaz konsola 60 civarı kare veriyorsa oynanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciclista -- 30 Aralık 2014; 18:44:40 >
  • arkadaşlar dedıklerınızı yaptım duzeldı bıraz var cok az en azından mouse serı bısekılde donuyo saolun bu arada ekran kartı alırsam bıraz yuksek ayarda oynayabılırmıyım ?

bu arda Ciclista hd 6790 hangı marka pek bılmıyomda o konuları
  • quote:

arkadaşlar dedıklerınızı yaptım duzeldı bıraz var cok az en azından mouse serı bısekılde donuyo saolun bu arada ekran kartı alırsam bıraz yuksek ayarda oynayabılırmıyım ?

bu arda Ciclista hd 6790 hangı marka pek bılmıyomda o konuları

Markası pek farketmez hangi 6790 olursa olsun ya da Nvidia'nın Gtx650 sini de alabilirsin 30tl falan daha ucuz 6790 dan, 6790 ın performansını vermez ama cs go için gayet yeterli bir kart.
  • ben benzer özelliklerde en düşük lowda hatta çoklu cpu kullanımıda devre dışı. 30 40 Fps alıyorum

ekran kartı radeon hd 6350

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vict0ry -- 31 Aralık 2014; 1:36:04 >
  • Ciclista kullanıcısına yanıt
    anladım tamam cok saol yardımın ıcın
  • Arkadaşlar ardım edin CS.go yukledim ama kasiyor

Sistem özelliklerim

Derecelendirme :4,4

İşlemci ıntel(R)(TM)2Duo CPU E7400 @2.80 Ghz

Ram: 2Gb

Sistem türü:32 bit

Lütfen çok kapsıyor yardım edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emrecan5212 kullanıcısına yanıt
    Ekran kartı yok herhalde..
  • Var abi nvidia gt4900

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • olmaz olurmu :D neysekı yenıledım sımdı 150 fps den assagı almıyom cok sukur
  • olmaz olurmu :D neysekı yenıledım sımdı 150 fps den assagı almıyom cok sukur
  • Online fps oyunlarında ne kadar yüksek sisteminiz olursa olsun mutlaka ayarları en düşüğe getirip çözünürlüğü monitörünüzün maksimum çözünürlüğüne ayarlayın.60fps'nin tadını çıkarın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.