Şimdi Ara

CS' de Şehitlere ve Bayrağımıza Küfür Eden İnsan Dışı şahıs

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cs Go oynarken rakip şahıs ağıza alınmayan küfürler etti gören herkes profilini spamlasın belki kapanır hesabı şerefsizin.

hesap linki
    steamcommunity.com
    Steam Community :: Bİ DAKKA DUR Bİ DAKKA DUR
    https://steamcommunity.com/id/onetapkangooo

CS' de Şehitlere ve Bayrağımıza Küfür Eden İnsan Dışı şahısCS' de Şehitlere ve Bayrağımıza Küfür Eden İnsan Dışı şahısCS' de Şehitlere ve Bayrağımıza Küfür Eden İnsan Dışı şahıs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BorazanPower -- 1 Mart 2020; 3:6:35 >

• Bu namussuzlar yurt dışında yaşamanın rahatlığı ile bu kadar rahat bunları yazıyor internette
  • şu lafları edebilecek kadar belki insanın düşmanı alçalmaz be , bunlar bide benim dilimi konuşan namussuz haysiyetsiz tipini tinetini ceddini ziktiğime bak neler yazmış öyle.
  • veni60 kullanıcısına yanıt
    Daha neler vardı bir görseniz. Maalesef hepsini çekemedim. Şerefsizler..
  • Şunlar için konu mu açtın bir de.O kadar hesap sorulması gereken yetkili varken şu çoluk çocuklar ile uğraşmayın.Yazan şahsı bulsan 12 yaşındaki velet olsa ne yapacaksın.Boş işler oyunlarda denk geldi mi blockla geç.
  • Jose_Gökhan kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam, haklsınız da, çoluk çocuk diye geçe geçe azıyor bu şerefsizler..
  • Ne yazık ki yapacak fazla birşey yok forumda küfür serbest olsa emin ol buralarda da yazan çıkacak ki yazan var yinede forumda böyle şeyleri millet arasında diyemediklerini burada yazıyorlar çünkü ortamda kalpleri yetmez bunları demeye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Herkesi dava eden kişi benim
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • nickim mubariz ibrahimov, profil resmimde şamil basayev var.

Girer girmez herkesi sessize alıyorum, profil resmim ve ismim yetiyor insanları çıldırtmaya.
  • Ilk ssde kanım cekildi 2.de birsey hissetmedim ilk ss icin katli vacip.
  • konum us yazıyor ama fake olma ihtimali varsa cimer'e bildirin hocam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.