Şimdi Ara

cs 1.6 steam - nonstam farkı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • cs 1.6 stem ve non steam arasında ne gibi farkla var ?

• acıkcası ikisindede oynadım fakat hangi kelimeler ile anlatılır bilemiyorum steamdan 1.6 yı ilk aldıgında daha yavaş ve daha kötü oldu gibi geliyor fakat oynadıkça farka alışıyorsun ve hatta daha iyi olduğunu fark ediyorsun bildiğim kadarıyla steam cs.16 nın ayaları tam yapılmış fakat free 1.6 da eksik var
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiolafisante

acıkcası ikisindede oynadım fakat hangi kelimeler ile anlatılır bilemiyorum steamdan 1.6 yı ilk aldıgında daha yavaş ve daha kötü oldu gibi geliyor fakat oynadıkça farka alışıyorsun ve hatta daha iyi olduğunu fark ediyorsun bildiğim kadarıyla steam cs.16 nın ayaları tam yapılmış fakat free 1.6 da eksik var

Bu fps sorunu ile yaklaşık 1 aydır uğraşıyorum denemediğim yol kalmadı yani akla gelecek herşeyi yaptım ama nafile sabit 100 de tuturamıyorum bazı arkadaşlar steam'dan al ve xp geç diyolra en son bunu yapıcam.
  • ben win 8 kullanıyorum fakat eğer işletim sistemin vista ise sıkıntı olabilir benım fps sorunum yok steam ım en başlarda biraz sıkıntı yaşadım sonra şuan hatırlamadığım 2 kod sayesinde fps m 100 de sabitlendi ama unutmamak gerek fps bilgisayarınla da alakalı olabilir eğer steam 1.6 denemek istersen pm atabilirsin san steam hesabımı veririm bi denersin beğenirsem alırsın kendine 5 tl ye falan satılıyor
  • Cs 1.6 steam, orijinal versiyonu dur
    non steam ise steam üzerinden oynamadigin versiyondur.

Non steam de sxe felan kullaniyosun, steam de ise vac var ayrica diger sunucularada girebiliyosun non steam olan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiolafisante

ben win 8 kullanıyorum fakat eğer işletim sistemin vista ise sıkıntı olabilir benım fps sorunum yok steam ım en başlarda biraz sıkıntı yaşadım sonra şuan hatırlamadığım 2 kod sayesinde fps m 100 de sabitlendi ama unutmamak gerek fps bilgisayarınla da alakalı olabilir eğer steam 1.6 denemek istersen pm atabilirsin san steam hesabımı veririm bi denersin beğenirsem alırsın kendine 5 tl ye falan satılıyor

Hocam ben sadece fps için alacağım fpsmi 100'e sabitleyebilir mi ? forumlar da steam üzerinden de fps kötü olanlar var sistemim cs için gayet iyi bir de beğenirsen alırsın demişsin steam nasıl oluyor ki ? yani ne değişiyor kötü mü iyi mi oluyor ?
  • once steam programını kuruyorsun sonra cs 1.6 yı oradan satın alıp bilgisayarına kuruyorsun ve giriş yaparken steam uyeliğine giriş yapıp cs 1.6 ya oradan giriş yapıyorsun cs 1.6 nonsteam ile steam arasında bence buyuk bi fark var ve steam bence çok çok iyi fakat kişisel görüş meselesi 1 2 hafta oynamadan anlayamazsın once alışman sonra yorumlaman gerekiyor sana soylemek istediğim ben şu aralar diğer steam hesabımdan cs go oynuyorum yani 1.6 oynamadığım için içinde 1.6 satın alınmış olan hesabım boşta ve evet buyuk ihtimalle fps sorununu çözersin geçen sefer de söylediğim gibi istediğin takdirde pm atarsan sana steam hesabımı verebilirim bikaç hafta oynarsın beğenirsen kendine steamdan cs 1.6 satın alırsın ucuza guvenli alabileceğin tanıdıklarımda var yani sana steam fiyatandın daha ucuzada bulabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ghost Bullet -- 20 Mart 2015; 13:42:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS Source ile 1.6 Farkı Nedir?
    15 yıl önce açıldı
    Cs 1.6 map sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.