Şimdi Ara

cs 1.6 den anlayanlar bakabilirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • cs 1.6 serverlere girerken sorun yaşıyorum arkadaşlar

tek sorunum servere girerken bilmediğim saçma sapan dosyalar indirmesi ve oyunumun ayarlarını bozması

clientimin içine saçma sapan reklamlar dolması beni çok rahatsız ediyor bundan nasıl kurtulabilirim

online olarak hiçbişi indirmeden pluginsiz oynamanın yolu yokmudur ?

• cl_allowdownload 0

ya da alırsın steam hesabı gather da maç yapmayı öğrenirsin temiz temiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozerayan

cl_allowdownload 0

Bu komut ile public serverlarda map indirmesinede engel olursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xFeeL

quote:

cl_allowdownload 0

Bak o aklıma gelmedi ama mutlaka bi sitede paket olarak yayınlamışlardır haritalarıda indirsin ordan atsın maps klasörüne. Ben gather tavsiye ediyorum 5 dolarına kıyıp oyundan gerçekten zevk almalı.
  • quote:

quote:

quote:

cl_allowdownload 0

Bak o aklıma gelmedi ama mutlaka bi sitede paket olarak yayınlamışlardır haritalarıda indirsin ordan atsın maps klasörüne. Ben gather tavsiye ediyorum 5 dolarına kıyıp oyundan gerçekten zevk almalı.

Popüler map'lere girersen problem yok ama o kadar saçma sapan fun map'ler var ki illa biryerde patlak verir.
    Adam gibi oynarım diyorsan steam alıp pro maplarda oynarsın zaten. he_tennis miş cartmış curtmuş...

• oyunun tüm dosyalarını sil.tekrar kur.oyunyoneticisi server listesini yükle orada oyna böyle sorun yaşamazsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: I can

oyunun tüm dosyalarını sil.tekrar kur.oyunyoneticisi server listesini yükle orada oyna böyle sorun yaşamazsın.

Onlarda aynı nane. Oyunyoneticisi kadar lanet biryer görmedim. Siteden indirdiğin CS 1.6 kurulumu başlı başına problem.
    Tamamen reklamlarla doldurmuşlar birde yetmezmiş gibi başlangıç menüsüne serverlist'i atmışlar. Sen server listesini oyundan temizlesen bile her reset sonrası o dosyayı tekrar çalıştırıp serverları listeye tekrar ekliyor.

O CS'nin kurulum dosyasını hazırlayan arkadaşa saygılar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS Source ile 1.6 Farkı Nedir?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eğer cl_allowdownload 0 yazarsa çoğu server'a giremez

Bizim Türk Serverları oyunun içine ediyor . Yok adminlere pelerin yok adminlere şapka yok saçma sapan reklamlar ve o saçma müzikleri . Ölünce çalmaya başlıyor . Onu da indirmek zorunlu . Çoğu server'da böyle . Yani en iyisi Steam ile oyunu satın almak .
  • quote:

quote:

quote:

quote:

cl_allowdownload 0

Popüler map'lere girersen problem yok ama o kadar saçma sapan fun map'ler var ki illa biryerde patlak verir.
    Adam gibi oynarım diyorsan steam alıp pro maplarda oynarsın zaten. he_tennis miş cartmış curtmuş...

Popüler serverlara girse de public her zaman bayıyor zaten oyunun yaş ortalaması yeterince düşük seviye yerlerde birde veletleri bekliyorsun.

Haritalar saçma gibi ama aklı başında insanlarla oynayınca çok eğlenceli oluyor askere gitmeden önce geceleri fun map yapardık biz tadından yenmiyordu oyun

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

cl_allowdownload 0

Popüler serverlara girse de public her zaman bayıyor zaten oyunun yaş ortalaması yeterince düşük seviye yerlerde birde veletleri bekliyorsun.

Haritalar saçma gibi ama aklı başında insanlarla oynayınca çok eğlenceli oluyor askere gitmeden önce geceleri fun map yapardık biz tadından yenmiyordu oyun

Güzel funlar var zaman geçirmelik ama plugin ile doldurdukları için bilgisayarı kaldırıp atasım geliyor. 5 dk. eğlenelim diyoruz onunda içine ediyorlar. Admini vuruyorum diye ya ban yiyorum ya da slap. 3-5 kere admini vurduysa hele ki hs atmışsan direk adın lamere çıkıyor. Çok pro oynuyorlar ya hile açmadan vuramıyoruz tabi
    Bayada kötü oynarım aslında bazen iyi oynarım ama bana bile vuruluyorsan sil adminliği falan.

Public serverda zaman geçirmek dışında oynanmaz zaten. 10 yaşındaki ergenler hook, badboy açıp mikrofondan sövüyorlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.