Bildirim
CS 1.6 DEATHMATCH OLMUYOR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
AMXMODX'e CSDM eklentisini kurarken, configs klasörü içine plugins-csdm isimli dosyanın atıldığından, ve modules dosyasından gerekli modülleri açtığınızdan emin misiniz? -
evet ekledim de modulesteki ayarları bilmiyorum şuan deathmatch calısıyor fakat menüyü acamıyorum oto silah vermiyor -
CSDM'yi uzun zamandır kurcalamadım o yüzden tam hatırlamıyorum. Dizine uygun biçimde attıysanız dosyaları, modules.ini dosyasından da gerekli modülleri açtıysanız sorun olmaması lazım.
modules.ini'de, başında ; işareti olan bi kaç modül ismi olacak, csx, geoip gibi...Başlarındaki ; işaretini kaldırıp kaydedin, sunucuyu kapatıp açın, bir de öyle deneyin. -
csdm si çalışan birinden dosyaları almam lazım csdmde sorun yok ama bi türlü silah menüsü çıkmıyor modules ayarlarını bilmiyorum csdmplugins dekileri plugins e ekledim calışıyor ama menü açılmıyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X