Şimdi Ara

### HAMACHI den Counter-Strike 1.5 nasıl oynanır? ###

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
7.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşımla counter strike oynamak istiyoruz hamachiden. 1.0.3 versiyonunu yükledik ağdan birbirimizi görebiliyoruz ama oyuna girince LAN dan göremiyoruz. Bilen varmı arkadaşlar nasıl yapacağımızı? Yardımlarınızı bekliyorum.

Şimdiden teşekkürler

Orjinalden alıntı: WILLIAMs

Arkadaşımla counter strike oynamak istiyoruz hamachiden. 1.0.3 versiyonunu yükledik ağdan birbirimizi görebiliyoruz ama oyuna girince LAN dan göremiyoruz. Bilen varmı arkadaşlar nasıl yapacağımızı? Yardımlarınızı bekliyorum.

Şimdiden teşekkürler

Oyunu açın Favori serverlara gelin ve arkadaşınızın hamachi ip sini kullanarak server ekleyin ( Eğer host arkadaşınız ise ) Host siz iseniz arkadaşınız aynısı yapsın Ayrıca Class C vs vs vs gibi hatalar verirse buraya yazın yardımcı olurum

• Alias ayarları var onları yapmak gerekiyor. Bi ara arkadaşlarla oynuyorduk, unuttum walla çok zaman oldu.

Orjinalden alıntı: saolonur

Alias ayarları var onları yapmak gerekiyor. Bi ara arkadaşlarla oynuyorduk, unuttum walla çok zaman oldu.

Class C hatası demiyor ki :)
    Xigmatek Tauro 80+ Gold 750W PSU - Creative SBS 2.1 270 - Gigabyte Aorus M2 – Zalman Z3-Plus – Lenovo D24f-10 23.6" 144hz 1ms
  • hamachi versiyonları aynı olmalı, güvenlik duvarı, virüs programı vs. kapalı olmalı birde hamachien cs oynamak için aliases yapman qerekio ya kısacası 1.0.1.2 tr sürümünü yükleyin 2nizde internetten de aliases araştırma yap brz halledersin

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.