Şimdi Ara

Cs 1.6 | 212.175.219.113

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Serveri Yeni Açtık 212.175.219.113

Dm Serverde Hep Admin Var

Sxe Yok buyrun oynayalım

connect 212.175.219.113:27015

• sxe siz servera burda fazla oyuncu bulamazsın
  • selam bende cs 16 var fakat online bot atarak normal oyun olurmu.....
  • Bizim millet harbi geri CS bitti ya kütük gibi oyunu nediye oynarsınız ? ne fizik var ne grafik var ne oynanabilirlik kaldı ? animasyon yok birşey yok bence siz ne COD 2 ne COD 4 ne doğru dürüst FPS oynamışsınız
  • oynayamadığım oyun yok nerdeyse ama CS farklı be abicim oyunun zevki gitgide bitmeye başladı CS kadar tutulabilecek başka bi oyun olsun oynayalım ha ben COD 4 veya 2 kötü demiyorum onlarda süper ama onların sistemi CS den farklı , grafik istiyosan CS Source oynayalım ama bizim ülkede kimse soruce un nolduğunu dahi bilmiyor Source için Türk serverda yok gibi yabancı serverlarda da mutlaka ping yapıyo ki bi zevki kalmıyo...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pro-Gamer

Bizim millet harbi geri CS bitti ya kütük gibi oyunu nediye oynarsınız ? ne fizik var ne grafik var ne oynanabilirlik kaldı ? animasyon yok birşey yok bence siz ne COD 2 ne COD 4 ne doğru dürüst FPS oynamışsınız

her oyunun olduğu gibi bu oyununda fanları var kolay kolay bırakmazlargerçekten dediklerin doğru oyun çağımızın çok gerisinde kaldı ben en son 2 sene önce okuldan firar ettiğimde arkadaş zoruyla girmiştim.Eskiden ne CS oynardık be...Hele kafadan 3-4 arkadaş olsun

• quote:

Orjinalden alıntı: thend

oynayamadığım oyun yok nerdeyse ama CS farklı be abicim oyunun zevki gitgide bitmeye başladı CS kadar tutulabilecek başka bi oyun olsun oynayalım ha ben COD 4 veya 2 kötü demiyorum onlarda süper ama onların sistemi CS den farklı , grafik istiyosan CS Source oynayalım ama bizim ülkede kimse soruce un nolduğunu dahi bilmiyor Source için Türk serverda yok gibi yabancı serverlarda da mutlaka ping yapıyo ki bi zevki kalmıyo...

Steam üzerinden orjinal CS veya CSS alırsanız hala zevkli ve seviyeli oyun oynandığını görebilirsiniz.

CSS Steam serverları var Türkiyede, 32 kişilik sunucular kolay kolay boşalmıyor, talep var, herkes de Türk hemen hemen.
    Gayet zevkli oyun oynanıyor ve yaş ortalaması yüksek.

Gidip Non-Steam sXe serverda oynayan çoluğun çocuğun seviyesini karşılaştırırsanız, evet CS Türkiyede bitmiştir.
    Ama hala seviyeli ortamlar var.Bunu da unutmayın.

Ve CS gibi bir oyunu başka oyunlarla karşılaştırmak gibi bi delilik yapmayın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    225/50/17 vs 235/50/17
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bizim millet harbi geri CS bitti ya kütük gibi oyunu nediye oynarsınız ? ne fizik var ne grafik var ne oynanabilirlik kaldı ? animasyon yok birşey yok bence siz ne COD 2 ne COD 4 ne doğru dürüst FPS oynamışsınız

bizim pc seninki gibi olmadığı için cod4 yerine cs ile geçiniyoruz ve gayette halimizden memnunuz eyw tavsiye için :V
  • öyle düşünmemek lazım bn cod 5 i grafikleri sona vurarak oynadım ama hala cs 1.6 oynuyorum cs hala bnim için en iyi oyunlardandır. Ancak sxe yok ise o servere adım bile atmam.
  • quote:

Pc kaldırdıda oynamadık mı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.