Şimdi Ara

Cs 1.5 Her Mapa BOT Atma_?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
11.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler cs1.5'te iceworld bölümüne ve diger bot atılamayan bolumlere nasıl bot atarım bot eklemek ıcın bazı kodlar yazdım fakat botlar bı yere gıdıp zıplamaya başladılar _? bot sorunumu nasıl cozebılırım_? hangı programı ındırırsem sorun cozulur yardımınızı beklıyorum_?

• http://turbobit.net/o02u671v2oit.html oyuna girince bot_add_t veya bot_add_ct yazarsan olur ben cs 1.6 kullanıyorum cs1.6 da da bot paketi indirmek lazım bot atmak için bir dene kardeşim belki olur BUDA NASIL KURACAĞININ RESİMLİ ANLATIMIhttp://www.csadasi.com/turbobit.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PcProf. -- 17 Temmuz 2012; 20:52:04 >
  • bot_add_ct
    bot_add_t
  • SaoLasın byler
  • selam arkadaşlar boş vakit geçirmek için c.s 1.5 indirdim fakat bot atarak oynıcam ama ( - ) tire tuşu çalışmıyor.bot atamıyorum.şimdiden teşşekürler.
  • pf dust 1 atılmıyor galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: tehlikeliossie

selam arkadaşlar boş vakit geçirmek için c.s 1.5 indirdim fakat bot atarak oynıcam ama ( - ) tire tuşu çalışmıyor.bot atamıyorum.şimdiden teşşekürler.

Yapman gereken counter strike uygulamasının yani oyunu açtığın cs1.5 i masaüstüne bir kısayolunu oluştur ve üstüne sağ tıklayıp özelliklerini açtıktan sonra hedef kısmının en sonuna -console -game cstrike komutunu ekledikten sonra tamam tuşuna bas. konsol çalışır vaziyette counter strike'a girebilirsiniz.Bunu yaparsan konsol aktif olcak ve böylece - tuşuda aktif olcak.

Bunun gibi olcak :

Cs 1.5 Her Mapa BOT Atma_?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS 1.6 Hiçbir servera girmiyor
    12 yıl önce açıldı
    cs 1.6 hile sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.