arkdaşlar acil bi çözüm lütfen oyunda mermi yerine tavuk çıkıyor çözümü nedir
İlacı değişin düzelir.
adam öldürebiliyormusun
Oyunun korsanmı ?
tavukmu
evet arkadaşlar tavuk silahtan çıkıyor ilk bölümden sonra olmaya başladı tavuklar peş peşe çıkıyor biraz araştırdım öyle oynayan arkdaşlarda varmış oyunumu silsem ne yapsam acaba daha anakarttan olabilirmi böyle bir sorun asus anakart kullanıyorum
bu aralar herhalde her hafta sonu mangal yapılıyor ondan olsa gerek bende mangal partisi yapıp herkesi bekliyorum telefen kameralı olsaydı resimlerdim malesef
Rica etsem SS alır mısın? Özellikle tavuklar silahtan çıkarken Cidden çok merak ettim nasıl gözüküyor diye
Beyler Forumdada Böyle bir konu var hemde Ssli Komedi ya
quote:
Orijinalden alıntı: Psikotrex
Oyunun korsanmı ?
yok crisis
silah mı tavukdan çıkar tavuk mu silahdan :D
quote:
Orijinalden alıntı: bioshock1975
evet arkadaşlar tavuk silahtan çıkıyor ilk bölümden sonra olmaya başladı tavuklar peş peşe çıkıyor biraz araştırdım öyle oynayan arkdaşlarda varmış oyunumu silsem ne yapsam acaba daha anakarttan olabilirmi böyle bir sorun asus anakart kullanıyorum
Anakartla ne alakası var? Şakamısın? İstersen mahmut marka anakart kullan..Allahım Yarabbim
ÇOK TAVUK VURDUYSAN YAPAR TAVUKLAR SANA SİNİR OLMUŞTUR. ŞAKA ŞAKA
CRACK İ TEKRAR YAP
quote:
Orijinalden alıntı: bioshock1975
Yurdum insanı
Kardeşim oyunda oluşan buglar donanımsal değil yazılımsaldır
bi aralar bende de atıyordu o tavukları ne sinir olmuştum. Sadece benim başıma gelmemiş demek ki. Bu arada millet hemewn komplo teorilerini üretmiş. Trainer hile filan. Fake değil arkadaşlar bizzat yaşadım ve gördüm. canlı kanlı tavuklar cirit atıyordu ortalıkta.
ustalar kusuruma bakmayın telefonlu kameram olsaydı video görüntüsünü eklerdim malesef yok birde crysis ilk oyununda oyunun son bölümünde oyun donuyor mavi ekran hatası veriyor birde oyunu direct x 10 var modunda oynuyorum ne hikmetse sistemim iyi ram ler 4gb 1333 mhz ddr3 ram 4890 atı 1gb 256 bit asus ddr 3 anakart işlemci core 2 3 ghz 8400 500 wat hig power güç kaynağı milim takılma yok oyunda işltim sisteminden şüpeleniyorum windows 7 ultimate 32 bit tr acaba işletim sisteminden yaparmı sizce hiç bir oyunda donma takılma yok sadece crysis ve crysis werhead bu gibi sorunlar mevcut yanlız xp kurmadım xp de denemedim sizdede böyle sorunlar mevcutmu arkadaşlar
deyerli arkadaşlar yerli kardeşler türk diye demiyorum crysis oyunu gerçekten mükemmel crytek firması iyi iş başarmış ekip işini iyi yapıyor crysis 2 de ne gibi sorunlar çıkar tabi orasını bilemeyiz yeni sistem toplarsam ilk işim sistemi test etmek crysis ve gta 4 oyunlarını test etmek tabiki şu anda crysis 2007 çıkmış hala ekran kartlarını zorluyor tabiki şunda gta 4 aynı durumda