Şimdi Ara

crysıs warhead oynayamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    oyunu makınama yukledım ama bır turlu oynayamıyorum.
    oyun baslıyor ama adam hareket etmıyor ne saga ne sola nede mause hareketlerıne hıcbır sekılde adamı yonetemıyorum sadece q ve e harflerıyle bıde ates edıyor
    sızce neden olabılır acaba yardımcı olurmusunuz.oyunu 4 defa sılıp kurdum olmadı
    makınamın ozellıklerı ımzamdakı ozellıkler
    tşk.

• kontroller mevcutmu arkadaşım birde bug olabilir
  • kontroller mevcut bug (demısın ama anlamını bılmıyom netten baktım sıfre oluyomus galıba)sıfre yok hıc yazmadım.
    ayun acılınca adam sabıt Q harfıne basınca hafıf saga E harfıne basınca hafıf sola yatıyo sılahları 1 2 3 basınca degısıyo
    zannedersem oyunda bır proplem var yardımcı olursan cok sevıncem hevesım kursagımda kaldıya:)
  • oyunu silip yeniden kurmayı denedinmi bi saatir bakıyorum ama yok ayar oldum yavss birde bak fare ve klayve ayarlarında ön tanımlı degeler yazıyor onu denedinmi hiç eger denemediysen bir dene bakalım sonuç ne oalcak
  • dedıklerını yaptım ama bır faydası olmadı sınır olcam artık crysısı da aldım ondada sorun cıkmıstı ortada oldurcek adam yoktu crysısdan yana sansım yok:)
    baska ne yapabılırım acaba
  • merhaba arkadasım oyunu suan oynaya bılıyom netten bin32 klasorunu buldum ve oyunun kendı yukledıgı dosyayla degıstırdım .
    yardımların ıcın saol benım aldıgım cd sorun var herhalde
  • O nasıl bir imza?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    COD MW3 Direct X Hatası
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam aynı sorun bende de var hangi bin 32 dosyasıysa linklermisin
  • Valla bendede aynı tam tariflere uyan bir sorun var su bin 32 yi yüklede sevindir bizi :)
  • bendede aynı sorun var
  • Crysis 1 yükledim gayet iyi çalışıyor fakat hareket aşamasında bir problem var, tekçe;
    Space
    Tab
    E - Q
    C - M Aktif..
    Mouse'de hareket etmiyor tık yok..

W,A,S,D çalışmıyor silahım gözükmuyor mouse ates edıyor ama saga sola dönmuyor

ARKADAŞLAR LUTFEN YARDIM :S 64 bit sistemim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emoo7 -- 5 Aralık 2013; 20:24:35 >
  • arkadaşlar yardımcı olacak bi yardımsever yok mu? :S
  • Crak yap kardeş olmuyosa bide win xp eskidi windende sorun olabilir windows 7 yükle.
  • win 7 64 bit sistemım. crack da sorun buldugum cracklar 32 bıt ıcın galıba cozemedım daha.. başka oyun mu yuklesem :S
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.