Şimdi Ara

Crysis WARHEAD (Kendi incelemem)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Evet beklediğimiz oldu crysis, warhead ile tekrar bilgisayarımızın en değerli bölgesinde ki yerini aldı.Crytek için ne denilebilirki, böyle harika bi oyunu dünyada en çok konuşulan oyunu,grafik yönünden evrim geçirmiş bi yapımı Türkçe oynuyoruz.Bu gerçekten biz oyun severler için maximimum harika!

Adanın öteki tarafı....

Gelelim oyunumuza.WARHEAD...daha hırçın daha aksiyon ve daha çok düşman.İşte warhead bize bunları sunuyor.Senaryo belli olduğundan beridir bir çok kişi -buna bende dahil- oyunun değişik bir senaryoyla yapılmasını bekledik.Bazı kişiler benzer görevleri yapıcağından kuşku duydu.Ancak iş öyle değildi...
    Oyunu bilgisayarıma kurduktan sonra büyük bir heyecanla açtım.Saydam kırmızı bir menü ve aksiyon dolu müzikler.Tabiki hemen çözünürlük ayarlarını yaptım.Üç seçenek var.Performans,normal,oyuncu,ve en ileri.Ben oyucuyu seçtim yani yüksek.1680-1050 de çok az takılmalarla oynayabiliyorum.Neyse sistem incelemsini sonra yapalım.Oyunumuza başlar başlamaz video karşılıyor bizi.Bu video gerçekten gaza getirici özelliğe sahip.Video bittikten sonra kontrolleri ele alıyoruz.Bizi hemen efektleri ile görsel şölene hoş geldiniz dercesine karşılıyor warhead.Biraz ilerledikten sonra aksiyon adrenalin artık sizin için başlıyor.
    Sayko Nomad dan daha güçlü ve diri gözüküyor.Bu sefer görevlerimizi veren sayın hiç bişey yapmaz kişilerde değişmiş.Görevleri verenlere genelde gıcık oldum.Bu seferde bi bayanın size emir verdiğini düşünürsek gıcıklık iki katına çıkıyor.Tabi bunlar işin espiri yanı.Görevi kim verirse versin önemli değil.Sayko zaten sizin yerinize bazen verip veriştirebilir.....
    Oyunu daha bitirmedim.Ama kısa olduğu kesin.Crysis ten daha kısa.Ancak daha eğlenceli.

Maximum sistem=Maximum Warhead

Evet malesef böyle.Oyunu oynadığım sistem HD4850, 2GB 800MHz ram...ama malasef oyunu en iyi ayarlarda oynamak mümkün değil.Oyunu ilk açtığımda en yüksek ayarlara getirdim ama oynanamıyacak kadar kötü durumdaydı.Yani bence bu oyunun sistem yönünden crysis ten farkı yok.Şu an için warhead oyununu en iyi ayarlarda oynamak mümkün değil.Crytek' eleştirilecek tek yanı bence optimizasyon olayını iyi yapamadıkları.Ama gerçekten bu konuda çok eksikler.

Sonuç

Bi oyun severseniz eğer bu oyunu kendi bilgisayarınızda olmasa bile bi şekilde denemek sizin hakkınız.Oyunsever olarak çok şeyi kaçırmamak istiyosanız bu oyunu mutlaka oynayın.Crytekten 2. oyunu bekliyoruz.Bence çıkacaktır.Nedeni ise bu oyun Pcyko nun başından geçenleri anlatıyor.Nomadın son video da söylediği son cümleyi hatırlayalım."Geri dönüyoruz".

İnceleme= Ali Aktaş

• inceleyip yazmissin eline emegine saglik
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aspirin_Gripin

inceleyip yazmissin eline emegine saglik

+1
  • Güzel Bir İnceleme Olmuş Emeğine Sağlık Beline Kuvvet
  • Konu yanlış yerde bulunuyor.

http://forum.donanimhaber.com/forumid_518/tt.htm
  • Emeğin için Teşekkürler
  • emek harcamışsın.her ne kadar crysisi sevmesemde ellerine sağlık...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Crysis Warhead PS3 var mı ?
    13 yıl önce açıldı
    Max Payne [PS4 ANA KONU]
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: konsolPC
    Crytek' eleştirilecek tek yanı bence optimizasyon olayını iyi yapamadıkları.Ama gerçekten bu konuda çok eksikler.

buna asla katılamam elimizdeki kartlar oldukça yetersiz tek neden budur.... crysis gelmiş geçmiş en optimize oyunlardandır.... aksini idda edecek kanıtlar.... adam gibi ışıklandırması olmayan. kaplamaları rezalet.. nerdeyse 0 fizik hesaplamasına sahip ... ve crysis in 10/1 i kadar oyun alanı olan oyunları aynı ayarlarda 40 fps de oynuyorken crysis te 20 fps görüyorsanız gidin o programcının elini ayağını öpün derim...

teknik açıdan incelersek crysis in 4 te 1 ini verebilen ve ilerde vereceğini idda eden oyun bile yoktur.... cod 4 moh-airbone ut3(ki optimizasyonu iyidir) gibi oyunları crysis kadar optimize etseler 8500gt lerle full ayarlarda 30+ fps alabilirdiniz

bu oyunun tek - si(ki grafikleri hayvan gibi kısılmıştır... yoksa cryengine 2 değil 2008 bu gelişme hızıyla(konsollar sağolsun gelişimi durdurdular)bir ps4 ve yeni xbox çıktıktan sonra 2-3 sene kadar idare edecek güçte bir motordur)... muhtemelen 2013-14 e kadar crysis ten iyi grafikli oyun beklemeyin....anca cryengine kulanan oyunlar çıkarsa bi ihtimal....(bu arada jonh carmack yeni motoru ile çok büyük bir süpriz yapmaz ise(ki hiç sanmıyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sangokudbgt -- 2 Ekim 2008; 17:46:18 >

• eline sağlık,

ama optimizasyonu çok kaliteli oyunun , hata olmuş orda
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre_fb_fb

eline sağlık,

ama optimizasyonu çok kaliteli oyunun , hata olmuş orda

warhead i ancak bügün biraz inceleyebildim.... oda oyunu ilk 20 dakkası diyeyim
    crysis e göre kaplama kalitesinden anormal bir artış var(en iyi ayarlarda) bence yapılmamalıydı... oyun tam sistem düşmanı olmuş...gtx280sli a bile 1280*1024 max ayarlarda(aa sız hemide) stabil oyun mümkün değil fps tahminen sürekli 25-40 arası gider gelir.... bu da çok kötü crysis e oranla full ayarlada büyük performans kaybı var(bi o kadarda kalite artmış tabikide)

• Güzel inceleme eline sağlık.

Yalnız bu Warhead çok sessiz çıktı.Hatırlarsınız ilk oyun ne kadar ses getirmişti.Neden böyle oldu?
  • İnceleme için teşekkürler.
  • Sanırım bazı kararsızlıklara çözüm olabiliecek naçizane hoş bir bakış açısı geliştirmişsiniz.
    Umarım herkese yararı dokunmuştur.
  • "Geri dönüyoruz."

Çok güzel bir kurgu var oyunda. Bu mükemmel oyunu , mükemmel seslendirmeler daha da mükemmel yapıyor.

2. oyunu sabırsızkla bekliyoruz, tabi güzel bir optimize ile.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sangokudbgt

quote:

Crytek' eleştirilecek tek yanı bence optimizasyon olayını iyi yapamadıkları.Ama gerçekten bu konuda çok eksikler.

buna asla katılamam elimizdeki kartlar oldukça yetersiz tek neden budur.... crysis gelmiş geçmiş en optimize oyunlardandır.... aksini idda edecek kanıtlar.... adam gibi ışıklandırması olmayan. kaplamaları rezalet.. nerdeyse 0 fizik hesaplamasına sahip ... ve crysis in 10/1 i kadar oyun alanı olan oyunları aynı ayarlarda 40 fps de oynuyorken crysis te 20 fps görüyorsanız gidin o programcının elini ayağını öpün derim...

teknik açıdan incelersek crysis in 4 te 1 ini verebilen ve ilerde vereceğini idda eden oyun bile yoktur.... cod 4 moh-airbone ut3(ki optimizasyonu iyidir) gibi oyunları crysis kadar optimize etseler 8500gt lerle full ayarlarda 30+ fps alabilirdiniz

bu oyunun tek - si(ki grafikleri hayvan gibi kısılmıştır... yoksa cryengine 2 değil 2008 bu gelişme hızıyla(konsollar sağolsun gelişimi durdurdular)bir ps4 ve yeni xbox çıktıktan sonra 2-3 sene kadar idare edecek güçte bir motordur)... muhtemelen 2013-14 e kadar crysis ten iyi grafikli oyun beklemeyin....anca cryengine kulanan oyunlar çıkarsa bi ihtimal....(bu arada jonh carmack yeni motoru ile çok büyük bir süpriz yapmaz ise(ki hiç sanmıyorum)

yuh be john carmak gibi bir adamı sen git yerli kardeşlerler kıyasla

daha bir şey demiyorum adam dünyanın en iyi kodcusu... doom 3 olmasaydı hala 2d grafiklerle oynardınız ancak yatın kalkın o adama şükredi open gl den bahsediyor adam siz dx10 diyorsunuz hala

• quote:

Orjinalden alıntı: HELLZONE

quote:

Orjinalden alıntı: sangokudbgt

quote:

yuh be john carmak gibi bir adamı sen git yerli kardeşlerler kıyasla

daha bir şey demiyorum adam dünyanın en iyi kodcusu... doom 3 olmasaydı hala 2d grafiklerle oynardınız ancak yatın kalkın o adama şükredi open gl den bahsediyor adam siz dx10 diyorsunuz hala

niye ki carmack ne yapmış? bu güne gelmemize zerre katkısı olmayan dediğim dedik adamın biridir.... adam hala opengl de open gl diyor.... bu günlere unreal tournament lerle far crylarla halflife larla sourcemotorlarıyla geldik ..... yaptığı oyunlar her zaman rakiplerne ezildi... ilk olarak unreal sonra q3 le ut1 e ... doom3 le ut2003-2004 e hl2 ye,, şimdide kim bilir nelere ezilecek.... gerçekler acıdır

• Evet arkadaşlar wahead tam bir hayal kırıklığı stabilite tamamem 0.Crysısı canavar gibi oynarken 1280.1024 8x yüksek detayda (xp de) 40-30 fps arası alaırken warhead e 25-30 arası ve sürekli oyun takılıyor saçma saban delirmemek elde değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guardxx -- 4 Ekim 2008; 16:01:29 >
  • sen gercekleri gormek istemiyorsun ne acidir ki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.