Şimdi Ara

Crysis: Warhead™ (ÇIKTI) (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.344
Cevap
1
Favori
124.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunun kurulumu ne kadar uzun sürüyor böyle. Kurulumu win xp'ye benziyor.:D Açıkçası kurulumu korkuttu beni kimbilir nasıl kasacak makinayı :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: darel-x

Bunun kurulumu ne kadar uzun sürüyor böyle. Kurulumu win xp'ye benziyor.:D Açıkçası kurulumu korkuttu beni kimbilir nasıl kasacak makinayı :D

kurulumu gerçekten çok uzun
  • arkadaşlar oyunu orjinal almayı planlıyorum. sizce soldaki sistemle nasıl oynarım oyunu? (grafik açısından)
  • dün karlı ve buzlu bölümü oynaıdm ayarların hepsini performansa getirdim yine de yavaş çalıştı. yani neymiş warhead kasıyormuş. oyunda bir sorun varsa umarım düzeltirler. normalde 15 - 25 arası fps alıyordum dediğim bölümde çöktü resmen.
  • Bir tane büyük canavar var.Gaus silahla öldümek için baya ateş etmek gerekiyor.All the fury ya da ondan sonraki bölümde.Canavarı iyice zayıflatıp öldürmeme az kala oyun hata verir oldu.Oyunun tam olarak neresindeyim?Eğer sonlarındaysam oynamayacağım tekrar yükleme falan.
  • BEYLER BEN HERŞEYİ FULL DX10 YAPTIM GÖLGEYİ PERFORMANS YAPTIM 8XAA YAPTIM VSYNC YAPTIM 1680X1050 DE OYNADIM KARLI BÖLÜMDE 20 FPS OLDU 2XAA DAYKENDE KARLI BÖLÜM 15 FPS Y Dİ ANLAMADIM GİTTİ AA YI YÜKSELTTİM OYUN DAHA Bİ AKICI OLDU
  • quote:

Orjinalden alıntı: heman_

bu oyunda dx 10 efektlerini görebildim sonunda xp de..ne bileyim ağaçların arasından güneşe bakarken ışık süzmeleri sonra patlamalar daha gerçekçi dx 10 ayarında. bu arada oyunu 2 ayar hariç hepsi en ileride 1024/768 de 2x af açık kasma falan nadirr oluor.buda demekki optimize ii olmuş ve grafikler crysis den daha ii gibi geldi bana.

sonuç olarak vistayı sattırmak için crysisi kullandılar die düşünüorum ark.daşlar. demekki yapılıomuş vistasızda dx 10 grafikleri lanet gelsin vistaya

aslında bende onu fark ettim dx10 daki effectler dx9 dada var haklısın ayrıca bunu da kendim test ettim crysis wars a girdim dx9 servere ne oradadx10 parlamaları effeckleri ayrıcanada su ve gölge çok kaliteliydi dx9 mu dx10 mu şaşırdım arkadaşa katılıyorum

• oyun bitti. konuya ve aksiyona bakarsak alınmaya değermiş, tavsiye ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: octavarium

Bir tane büyük canavar var.Gaus silahla öldümek için baya ateş etmek gerekiyor.All the fury ya da ondan sonraki bölümde.Canavarı iyice zayıflatıp öldürmeme az kala oyun hata verir oldu.Oyunun tam olarak neresindeyim?Eğer sonlarındaysam oynamayacağım tekrar yükleme falan.

Spoiler

oyunu sonu orası zaten.yaratığı öldürmek kolay.öldürdükten sonra bir video çıkıyor baya aksiyonlu falan.sonra bitiyor.
  • oyunu 3 ortak alcaz oyun dvdsiz oynanıyor dimi
  • quote:

Orjinalden alıntı: uguroz89

oyunu 3 ortak alcaz oyun dvdsiz oynanıyor dimi

EVET oynanıyor
  •  Crysis: Warhead™ (ÇIKTI)
  • Arkadaşlar Ne Yazıkki Oyunu Korsan Aldım Ama Daha Bitirmiş Diilim Ama Tahminen Son Bölümlerdeyim Yanlız Oyunu Oynamama Ramen Nerdeyse Son Bölüme Kadar Orjinal Almayi Düşünüyorum Sizce Salaklıkmı Yapmış Olurum Yoksa Online Falan Filan Derken İyimi Etmiş Olurum Sizce?
  • oyunu aldım şimdi kurucam profilo d&r dan aldım
  • Lanet olası aras kargo Çoruma gelmesine rağmen yarın dağıtım yapacakmış.
  • Arkadaşlar Ne Yazıkki Oyunu Korsan Aldım Ama Daha Bitirmiş Diilim Ama Tahminen Son Bölümlerdeyim Yanlız Oyunu Oynamama Ramen Nerdeyse Son Bölüme Kadar Orjinal Almayi Düşünüyorum Sizce Salaklıkmı Yapmış Olurum Yoksa Online Falan Filan Derken İyimi Etmiş Olurum Sizce?
  • quote:

Orjinalden alıntı: (DTS)BySniper

Arkadaşlar Ne Yazıkki Oyunu Korsan Aldım Ama Daha Bitirmiş Diilim Ama Tahminen Son Bölümlerdeyim Yanlız Oyunu Oynamama Ramen Nerdeyse Son Bölüme Kadar Orjinal Almayi Düşünüyorum Sizce Salaklıkmı Yapmış Olurum Yoksa Online Falan Filan Derken İyimi Etmiş Olurum Sizce?
    Al al orjinal al hem online da oynarsın
  • quote:

bu oyunda dx 10 efektlerini görebildim sonunda xp de..ne bileyim ağaçların arasından güneşe bakarken ışık süzmeleri sonra patlamalar daha gerçekçi dx 10 ayarında. bu arada oyunu 2 ayar hariç hepsi en ileride 1024/768 de 2x af açık kasma falan nadirr oluor.buda demekki optimize ii olmuş ve grafikler crysis den daha ii gibi geldi bana.

sonuç olarak vistayı sattırmak için crysisi kullandılar die düşünüorum ark.daşlar. demekki yapılıomuş vistasızda dx 10 grafikleri lanet gelsin vistaya

Nerden biliyorsun o efectlerin Dx10 oldugunu hiç vista ile karşılaştırdın mı. Her gördüğün efektin dx10 olduğunu sanıyorsan yanılıyorsun. Vistayı sattırmak için crysis i kullanmadılar, artık yeni çıkan oyunlar zaten dx10 destekli çıkıyor. Bilip bilmeden vistayı karalama. Bir gerçek var ki. Vista xpye göre daha performanslı. Sistemci olarak bunu söyleyebilirim.

• quote:

Orjinalden alıntı: msw

quote:

Nerden biliyorsun o efectlerin Dx10 oldugunu hiç vista ile karşılaştırdın mı. Her gördüğün efektin dx10 olduğunu sanıyorsan yanılıyorsun. Vistayı sattırmak için crysis i kullanmadılar, artık yeni çıkan oyunlar zaten dx10 destekli çıkıyor. Bilip bilmeden vistayı karalama. Bir gerçek var ki. Vista xpye göre daha performanslı. Sistemci olarak bunu söyleyebilirim.

Bill Gates ?
    Sen misin ?
    Burada ne işin var ?

• 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.