Şimdi Ara

Crysis: Warhead™ (ÇIKTI) (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.344
Cevap
1
Favori
124.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mellon89

quote:

Orjinalden alıntı: Millennium

quote:

Orjinalden alıntı: erhandeep

ya ne kadar hızlısınız arkadaşlar ne çabuk bitirdiniz yaa....

biraz tadına vararak gezerek oynayın oyunu çünlü inanılmaz büyük bir çevre var oyunda...

Oyun bitmiş olabilir ama keşfedilecek koca bir orman ve bug sürüsü var

Crysis'deki geminin içinde, masada kendiliğinden ateş eden SCAR görmüş insanlarız biz

ciddi mi

Oyunu bırakıp izlemeye başlamıştım o kısmı, sonunda kurşunu bitti silahı elime alamadım bile

• quote:

Orjinalden alıntı: DarkSleep__

Kutusunun arkasında DÜZENLE SAVAD HÜKMET yazıyor.

Anlaşılan Ş harfini pek dikkate almamışlar.

bir de kitapçığın 4. sayfasına bakın: çılgın çavuş sykes karakterini canlandırıyormuşuz. o psycho olmayacak mıydı

arkadaşlar Türklerin oynadığı bir sunucu var mı ilk kez girdim wars 'a gayet güzelmiş :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BuRAk- -- 24 Eylül 2008; 1:13:48 >

• eveet şimdi full detay oynamaya başlayabiliriz
  • Vatan'a GeLmişmi Oyun
  • optimizasyonun iyi olduğu falan yok arkadaşlar.günümüz oyunlarında iyi bir optimizasyondan bahsettiğimizde grafikleri full akıcı oynamaktan bahsederiz.sebebi ne olursa olsun ben bir oyunu o şekilde oynayamazsam yerim öyle optimizasyonu.3-5 fps artmış detaylar medium.ne bu iyi optimizasyon.bişey olduğu yok.grafiklerin elle tutulur derece geldiği ayarlarda yine fpsler 20 lerde sürünüyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: -BuRAk-

quote:

bir de kitapçığın 4. sayfasına bakın: çılgın çavuş sykes karakterini canlandırıyormuşuz. o psycho olmayacak mıydı

Asıl ismi sykes,psycho lakap gibi bişey!!
  • Ya millet bu oyunda nasıl ss alıcam ben prnt screen olmuyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: msw

Ya millet bu oyunda nasıl ss alıcam ben prnt screen olmuyor

Fraps programı ile alabilirsiniz!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: QbLaY!!!

quote:

Ya millet bu oyunda nasıl ss alıcam ben prnt screen olmuyor

Fraps programı ile alabilirsiniz!!!

hmm deneyelim hocam saolasın
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: -BuRAk-

quote:

Asıl ismi sykes,psycho lakap gibi bişey!!

hmm evet ben de oyunda farkettim sağ alt köşede spykes yazıyor

• ya bu ne saçmalıktır bu sistemle full detay oynarken kasılmalar oluyor gamer moda çektiğim halde bölgeye girince yer yer 1fps ye kadar düşüyorum sorun ne anlamadım ya
  • Oyunu daha demin bitirdim.Her şey güzel yalnız yine bazı yerlerde bir anda fps düşüyor.Oyunda bazı zamanlarda ekran simsiyah olup araya sesler geliyor.O ne iştir anlamadım.Bize ne mesaj veriyor yani

Oyun, film gibi olmuş.Ara sahneler ilkine göre daha uzun ve güzel

O köprü sahneside güzeldi

Sonlara doğru akıcı oynamak için ayarları düşürdüm. Zaten o kadar sürükleyiciki ben normalde hep grafiğe önem veririm ama bu oyun sürükleyici olduğu için pek önemsemedim.

• quote:

ya bu ne saçmalıktır bu sistemle full detay oynarken kasılmalar oluyor gamer moda çektiğim halde bölgeye girince yer yer 1fps ye kadar düşüyorum sorun ne anlamadım ya

Hocam crysis açıkken başka programda açık mı,normalde o sistemle 1 fps demek, o esnada ancak video kaydatme gibi bi işlem yapma neticesinde olur
  • quote:

quote:

ya bu ne saçmalıktır bu sistemle full detay oynarken kasılmalar oluyor gamer moda çektiğim halde bölgeye girince yer yer 1fps ye kadar düşüyorum sorun ne anlamadım ya

Hocam crysis açıkken başka programda açık mı,normalde o sistemle 1 fps demek, o esnada ancak video kaydatme gibi bi işlem yapma neticesinde olur

firefox msn torrent programı felan onlar açık. ama sorunu buldum sanırım ekran kartının fan hızını artırınca düzeldi şimdi full detay oynayabiliyorum.

şimdi buraya geldim ama yatayım artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msw -- 24 Eylül 2008; 8:00:21 >

• quote:

quote:

quote:

firefox msn torrent programı felan onlar açık. ama sorunu buldum sanırım ekran kartının fan hızını artırınca düzeldi şimdi full detay oynayabiliyorum.

şimdi buraya geldim ama yatayım artık

bu ne yha sapsarı bende karlı eldeyim

• ohh bea benim oyunda bugün geldi şuan yükleniyor seriyi tamamladık darısı crysis 2 nin başına :D
  • crysis2 çıkcakmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: heman_

crysis2 çıkcakmı

crysis 2 crysis warhead in satış rakamlarına göre çıkıcak(kaynak ea games)
  • bu oyunda dx 10 efektlerini görebildim sonunda xp de..ne bileyim ağaçların arasından güneşe bakarken ışık süzmeleri sonra patlamalar daha gerçekçi dx 10 ayarında. bu arada oyunu 2 ayar hariç hepsi en ileride 1024/768 de 2x af açık kasma falan nadirr oluor.buda demekki optimize ii olmuş ve grafikler crysis den daha ii gibi geldi bana.

sonuç olarak vistayı sattırmak için crysisi kullandılar die düşünüorum ark.daşlar. demekki yapılıomuş vistasızda dx 10 grafikleri lanet gelsin vistaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heman_ -- 24 Eylül 2008; 12:16:31 >

• quote:

Orjinalden alıntı: yamitarukannochi

quote:

Orjinalden alıntı: heman_

crysis2 çıkcakmı

crysis 2 crysis warhead in satış rakamlarına göre çıkıcak(kaynak ea games)

ii ii ucu açık bitiomuş zaten öle diolar bitirenler
  • 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.