Şimdi Ara

Crysis: Warhead™ (ÇIKTI) (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.344
Cevap
1
Favori
124.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: serrrrro

Crysis Warhead Tamamen Türkçe Vatan Computer'e Gelmiş Buyrun...

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=34860

Sen tam yazıyı yazarken ben de vatan'dan warhead'i alıyordum.Şimdi yükleniyor fakat bana biraz ağır yükleniyor gibi geldi.
  • Arkadaşlar biri beni bu rüya dan uyandırsın bu bu gerçek olamaz bu. Crysis Warhead beklediğimden daha da muhteşem olmuş. Cevat Yerli ve ekipi klasını konuşturmuş yine. Oyunun gelişmiş yapay zekası, hiç bitmeyen aksiyonu, daha iyi grafikleri, kusursuz türkçe seslendirmeleri, optimizesi, multiplayer'ı ile rakipsiz olduğunu gösteriyor, tam bir klasik! Sağlam sistemi olanlar optimizenin daha da iyi olduğunu fark edecekler, ben Crysis'i tüm ayarlar high da iken 35 FPS civarı değerler alıyordum ama şimdi Warhead de very high da alıyorum o değerleri. Oyunun yapay zekasında da oldukça geliştirmeler mevcut. Koreliler artık daha akıllılar, saklanıyorlar sizi buluyorlar ve mıhlıyorlar. Kısacası Crysis Warhead harika olmuş ve mutlaka orjinal alınmalı. Cevat Yerli ve ekipine tekrar tekrar teşekkürlerimi sunarım en iyisini yaptıkları için.

Pinky notu: 100/98

10 tane de ss

• Grafik grafik. Başka bir halt yok. Oynanabilirlik yerlerde. Senaryo gene klişe ve berbat ötesi, oyun süresi kısa... Bu kadar grafik görmek istiyorsanız askere yazılın. İçinde gibi hissedersiniz.
  • arkadaşlar oyun bence aynı crysis gibi çalışıyor, gerçi bazı harekteler hızlanmış gibi tam anlayamadım. mesela hızlı koşma daha hızlı gibi :S
  • Oyun tek kelimeyle harika olmuş.Zaten çok iyi olan grafikler daha da geliştirilmiş,ara videoların sayısı artmış ve bu da oyuna daha güzel bir hava katmış.Atmosfer harika olmuş özellikle ormandayken yağmur yağan bir bölüm vardı,o bölüm çok hoşuma gitti.Müzikler çatışmaya daha uygun hareketli müziklere yerini bırakmış ve çok da başarılı olmuş.Optimizasyon,Crysis'e göre en az 5+ fps olarak iyileştirilmiş.Oyunun kötü yanı ise çok kısa olması ve bu yüzden de adam akıllı bir senaryoya sahip olmaması.Bunun dışında daha iyi bir aksiyon yaşatan fazla oyun yok..

Oyunu 1680*1050'de Enthusiast'te oynadım ve Crytek daha iyisini yapana kadar en iyi grafik budur.Resmen birkaç yıl sonrasının grafiklerini sunmuş adamlar helal olsun diyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mens Rea -- 23 Eylül 2008; 20:22:30 >
  • Minumum seviyede oynadım oyunda crysis e göre daha başarılı.Eğer sağlam bir sistemim olsaydı çok daha zevkli olucaktı.
  • Crysisi very high no aa af ve 1680x1050 de ortalama 18 fps ile oynuyorum.Eğer bunun optimazyonu iyi ise coşarım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: anatolian warrior

arkadaslar bu oyunu dvd den oynamama imkanımız var mı varsa nasıl olacak

sorua cevap yokmu
  • Cevat yerliye helal olsun valla adam ilk seferki oyunda oldukça düşük bir satış oranı (Türkiye'de) tutmuş olmasına rağmen genede türkçe dil eklemiş ben olsam yapmazdım

Not : İlk crysis 'i orjinal almıştım
  • Oyun çok güzel valla tam orjinal alınmalık
  • 2. bölümde 2 araç konvoy yapıp bol bol araç patlattığımız yerde fps 10 larda geziyor, ilk bölümde ise 15 ile 25 arasndaydı. bilemiyorum bana da daha çok kasıyor gibi geldi. yalnız müzikler, patlamalar crysisten çok daha iyi. 2 bölüm için konuşursak oyun gayet güzel

2600xt performansı:
    http://forum.donanimhaber.com/m_25878413/mpage_2/key_/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BuRAk- -- 23 Eylül 2008; 20:57:11 >
  • quote:

quote:

arkadaslar bu oyunu dvd den oynamama imkanımız var mı varsa nasıl olacak

sorua cevap yokmu

Yok heralde.Bazıları deamon toolsla yapıyor ama oda tehlikeli.Yada no dvd crack yapıcan o zamanorjinalin manası kalmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: [DMC]
    resimler cikmiyor

Düzelttim.....Oyun bitti ve kendine hayran bıraktı....Crysisteki eksikliklerin iyileştirilmesi ile Klasik bir oyun karşımızda `Sonsuza Kadar Yerli....`

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Digiali -- 23 Eylül 2008; 22:10:36 >

• evet oyun ilk crysis e göre daha güzel olmuş kesinlikle.performans yine aynı.ama aksiyon müzikler vs gelişmiş
  • Ankara Bimeksden aldım orijinal ama çalışmıyor. internet bağlantısı istiyor bende arkadaş sağ olsun şimdilik internet yok. oyunu nasıl oynarım
  • Kutusunun arkasında DÜZENLE SAVAD HÜKMET yazıyor.

Anlaşılan Ş harfini pek dikkate almamışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkPlayer00 -- 23 Eylül 2008; 21:47:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarkSleep__

Kutusunun arkasında DÜZENLE SAVAD HÜKMET yazıyor.

Anlaşılan Ş harfini pek dikkate almamışlar.

Bende sadece i bende mi böyle diyordum bu arada dvd siz oynama imkanı yok mu anlayan arkadaslardan yardım bekliyorum
  • BEYLER karlı bölümde ki canavarı nası öldürcez?
  • Bende bir kaç resim koyayım. Full ayarlarda 30-35 arası fps alıyorum.

http://i37.tinypic.com/2hdcxo2.png

http://i36.tinypic.com/161kivc.png

http://i37.tinypic.com/2z6vyuw.png

• quote:

Orjinalden alıntı: SAMASRA

BEYLER karlı bölümde ki canavarı nası öldürcez?

ay-69 ile saldır
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.